Direct een AED offerte ontvangen

U krijgt direct gratis en vrijblijvend advies op maat over uw situatie

  • Wij zijn een door Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf
  • Een adviseur op locatie? Dat is mogelijk! Onze adviseurs zijn actief door heel de Benelux
  • U kunt ons altijd 24/7 bereiken via de chat of telefoon

Direct advies en een offerte binnen 15 minuten!Waarom een AED offerte aanvragen?

Er zijn vele leveranciers te vinden op het internet die een AED apparaat aanbieden. De prijzen lopen daarom flink uiteen. Het is verstandig dat u daarom een goede vergelijking kan maken met prijs en kwaliteit. Vooral als het gaat om het redden van mensenlevens. Op de AED offerte kunt u precies zien wat de exacte kosten zijn. Niet alleen het leveren van de AED maar ook het plaatsen en het onderhouden.

De offerte aanvraag van een AED apparaat is geheel kosteloos en vrijblijvend. U krijgt een duidelijk beeld van de kosten. Het is ook eenvoudig aan te vragen via deze pagina. Laat uw gegevens achter en u heeft 24 uur een gepaste offerte naar uw wensen.

Welk AED apparaat past het best bij u?

Zoals eerder aangegeven zijn er veel verschillende AED apparaten op de markt. Daarom is het belangrijk om uit te sluiten wat uw wensen exact zijn. Hoeveel stuks er nodig zijn en waar deze geplaatst moeten worden. Wilt u bijvoorbeeld een volautomatische AED of liever een semi automatische.

Heeft u vragen over welk AED apparaat u nodig heeft? Onze adviseurs komen bij u op locatie langs. Zo kunt u met de adviseur samen bespreken wat uw wensen zijn en aan de hand hiervan kan DirectVeilig.nl een gepaste offerte op maat leveren. Wij zijn actief in de gehele Benelux en dankzij onze hoge bezetting kunnen wij altijd op korte termijn een bezoek inplannen. U weet dan exact waar u aan toe bent en kan daarom met een goed gevoel een passende AED offerte ontvangen.

Waarop letten bij de aanvraag van een AED apparaat?

Een AED apparaat kan van levensbelang zijn daarom is het ook belangrijk dat u dit serieus neemt. DirectVeilig.nl levert enkel gecertificeerde AED apparaten zodat deze in geval van nood ook daadwerkelijk een hartstilstand kan voorkomen.

Het is ook van belang dat de AED onderhouden wordt. Door jaarlijks onderhoud toe te passen weet u zeker dat het apparaat altijd zijn werk doet. Het zou jammer zijn als u een investering heeft gedaan in het apparaat en deze niet onderhoud. Want u wil tenslotte een apparaat hebben die ten alle tijden goed functioneert.

AED Offerte aanvragen: hoe snel geleverd?

Een AED apparaat kan snel geleverd worden en vaak zelfs binnen 24 uur. Het is fijn dat u weet dat er een AED apparaat in de buurt is. Zodat u in geval van nood ook snel kan handelen.

De erkende monteurs van DirectVeilig.nl leveren vakwerk en zorgen ervoor dat uw apparaat netjes en goed gemonteerd word. U krijgt ook direct een demonstratie hoe u het apparaat vervolgens kunt gebruiken. Bij vragen kunt u ten alle tijden contact opnemen met onze klantenservice. Die staan 24/7 voor u klaar!