AED voor bedrijven en woningen

Een AED vergroot de overlevingskans na een hartstilstand met 70%!

Ten allen tijde een goed gekeurde AED in de buurt

In noodsituaties uw naasten kunnen redden bij een hartstilstand

Collectieve AED

Het is mogelijk om een AED aan te schaffen met meerdere personen of bedrijven. DirectVeilig.nl zal voor u de AED op een centraal punt monteren zodat deze voor iedereen toegankelijk is in een noodsituatie.

Lees meer

Interne accu

De AED heeft een eigen accu. Het apparaat is eenvoudig mee te nemen. In een noodsituatie hoeft u geen zorgen te maken of er stroom in de buurt is.

Lees meer

Gemak dient de mens

Een AED apparaat is erg eenvoudig in gebruik. Ook voor personen zonder enige kennis van een AED. Het apparaat geeft zelf aan wat u dient te doen. Hierdoor kan iedereen het apparaat gebruiken.

Lees meer

Volledig gemonteerd

De AED die wij leveren is inclusief volledige montage en jaarlijks onderhoud. Wanneer het nodig is weet u zeker dat uw AED zijn werk goed doet en u een hartstilstand kunt voorkomen.

Lees meer

Reanimatie met een AED redt levens

Veel mensen zijn er niet van bewust wat zij moeten doen wanneer er iemand in de buurt een hartstilstand krijgt. Weet u het ook niet? Geen probleem, op deze pagina leest u wat kunt doen bij een hartstilstand met een AED in de buurt.

Direct offerte Advies

Wat is een AED?

is de afkorting voor Automatische Externe Defibrillator. Een draagbaar apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand. Het apparaat doet dit door het geven van een elektrische schok.

Direct offerte Advies

Wat moet ik doen bij een hartstilstand?

Wanneer iemand een hartstilstand krijgt staat het hart meestal niet helemaal stil. Er is namelijk sprake van een hartritmestoornis, ook wel ventrikelfibrilleren of kamerfibrilleren genoemd. De hartkamers worden zeer snel en ongecontroleerd geprikkeld. Hierdoor werken ze niet meer samen. Het hart stopt met kloppen, hartstilstand. Omdat er geen bloed meer naar de hersenen gaan raakt deze persoon bewusteloos.

Direct offerte Advies

Wat doet een AED apparaat precies?

Bij een hartstilstand is het nodig om het hart te resetten en weer normaal te laten kloppen. Het resetten van een hart wordt defibrilleren genoemd. Een AED apparaat bevat 2 elektroden die u dan op de borstkas van het slachtoffer moet plakken. Als dat gedaan is analyseert de AED het hartritme en geeft deze aan wat je moet doen. Reanimeren of een schok toe dienen door op de knop te drukken. Door de schok krijgt het normale hartritme de kans om de controle terug te pakken.

Direct offerte Advies

Waar moet ik nog meer op letten bij het gebruik van een AED?

Bij een reanimatie moet men nog wel steeds hartmassage en indien mogelijk ook mond-op-mondbeademingen toepassen. Dit doet een AED apparaat zelf niet namelijk. Dit wordt de cardiopulmonale reanimatie CPR genoemd. Dit wordt gedaan om de vitale organen in leven te houden.

Direct offerte Advies

Verschillende type AED’s

Er zijn 2 verschillende type AED’s namelijk een volautomatische en een semiautomatische AED. De volautomatische AED beoordeelt zelf of een schok nodig is en dient deze volautomatisch toe wanneer dit nodig is. De semiautomatische AED hebben een schok knop die de gebruiker indrukt. De AED zal aangeven wanneer deze ingedrukt moet worden.

Direct offerte Advies

Waarom kiezen voor een AED?

U hoeft niet bang te zijn om een AED te gebruiken, als een AED namelijk aangeeft dat een schok niet nodig is zal het apparaat ook geen schok toe dienen. De AED blijft regelmatig analyseren of het hart een schok nodig heeft. Een AED is dus door iedereen te gebruiken en werkt volledig automatisch. Hierdoor kan ook een niet getrainde persoon een leven redden met een AED. Het apparaat verteld precies wat er gedaan moet worden. De AED word daarom als eerste hulpmiddel geplaatst op openbare plaatsen.

Direct offerte Advies

Jaarlijks onderhoud, is dat nodig?

Het is belangrijk om regelmatig een AED apparaat te testen en de batterijen/accu te vervangen waar nodig. DirectVeilig.nl biedt hiervoor een jaarlijks onderhoud pakket aan zodat u een goedwerkende AED kan gebruiken in geval van nood.

Direct offerte Advies

Wat zeggen anderen over DirectVeilig.nl?

Tokfood international

In het begin was ik sceptisch, want ik had negatieve ervaringen met mijn oude alarmsysteem. De adviseur van DirectVeilig.nl wist mij echter te overtuigen met zijn enthousiasme en vakmanschap. Bij installatie is alles haarfijn geregeld en mijn zaak is nu perfect beveiligd. Ik beveel DirectVeilig.nl dan ook van harte aan bij derden!

Magnolia

Wij zijn overgestapt van een ander beveiligingsbedrijf naar DirectVeilig.nl. Dat hadden we veel eerder moeten doen! We krijgen geen valse alarmmeldingen meer en alles is makkelijk te bedienen via mijn iPhone. Ook weten we nu wat we betalen en hebben we geen extra kosten meer. Kortom: wij zijn heel tevreden over de kwaliteit en service.

Heerbaart Jongman BV

Vanwege onze meerdere vestigingen hebben wij gekozen voor het alarmsysteem van DirectVeilig.nl. Al onze vestigingen zijn nu met elkaar gekoppeld en het alarmsysteem is vanuit één app eenvoudig te bedienen. We zijn erg blij met de snelle installatie en willen nu al niets anders meer!

Overzicht van tevreden klanten