Waarom samenwerken met Directveilig.nl

Wij beschikken over ruim 25 jaar ervaring op het gebied van camerasystemen alarmsystemen en andere beveiligingssystemen. Hierdoor zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en bent u verzekerd van het best mogelijke systeem dat altijd up-to-date is. DirectVeilig.nl heeft duizenden tevreden klanten in Nederland maar ook in België, Luxemburg en Duitsland. Onze klanten waarderen onze kwaliteit en service en beoordelen ons gemiddeld met 4,8 uit 5 sterren.

 

 • Een goede samenwerking is het halve werk

  Wij merken dat veel bedrijven baad hebben bij ons affiliatie programma hebben en onze samenwerking erg kunnen waarderen. Wij nemen namelijk de druk bij jullie weg door te zorgen dat wij contact opnemen met jullie klant. Vervolgens zullen wij samen met jullie klant het proces doorlopen voor het verkrijgen van een BORG certificaat en deze ook naar jullie toe sturen.

 • Wij leveren BORG-B en BORG-E

  DirectVeilig.nl is een van de weinige beveiligings bedrijven die zowel BORG E als BORG B certificaten kan leveren, Dit houd dus in dat wij bedrijven kunnen voorzien van elektronische beveiliging als bouwkundige beveiliging. Bouwkundig bestaat vaak uit sloten, muren, ramen ect en elektronische moet u denken aan een alarmsysteem.

 • U krijgt provisie voor elke aangebrachte klant

  Voor uw klant is het fijn dat ze snel geholpen worden bij het aanschaffen van een alarmsysteem met borg certificaat. maar ook voor u heeft dit voordelen u krijgt namelijk voor elke aangebrachte klant een provisie. Voor de hoogte van de provisie kunt u contact opnemen met ons via 085 025 0087

 • Volledig ontzorgd

  Wij regelen alles van A tot Z het enigste wat u hoeft te doen is uw bedrijf gegevens en die van uw klant boven aan deze pagina in te vullen. Een van onze adviseurs zal dan contact opnemen met uw klant voor het plannen van een advies gesprek bij uw klant op locatie. Daar word dan alles uitgelegd over onze diensten en kosten, Bij akkoord kan het alarmsysteem worden geïnstalleerd en zal uw klant binnen 1 dag het BORG Certificaat ontvangen.

 • cibv certificerings bewijs TeamFysio
 • Directveilig overlegmoment
 • Borg certificaat
 • Directveilig adviesgesprek
 • Directveilig Autobedrijf inbraakbeveiliging installeren

Hier een greep uit onze tevreden klanten