Direct een offerte voor een alarmcentrale ontvangen

U krijgt direct kosteloos advies op maat over uw situatie

  • Wij zijn een door Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf
  • Een adviseur op locatie? Dat is mogelijk! Onze adviseurs zijn actief door heel de Benelux
  • U kunt ons ook 24/7 bereiken via de chat of telefoon

Direct advies en een offerte binnen 15 minuten!Waarom een alarmcentrale offerte aanvragen?

Er zij verschillende particulieren alarmcentrale (PAC) waardoor de keuze breed is. DirectVeilig.nl werkt met PAC vanuit Het Ministerie van Justitie en Veiligheid erkend zijn en voldoen aan de eisen van de Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus. Hierdoor kan de alarmopvolging die vanuit een alarmsysteem wordt doorgestuurd naar de bemande meldkamer snel en professioneel worden opgevolgd. Doordat er veel verschillende particuliere alarmcentrales zijn kunnen de prijzen voor alarmopvolging door de mobiele-surveillance verschillen.

Dankzij een duidelijke offerte weet u precies wat de kosten zijn van de alarmcentrale en wat er allemaal bij zit. Of het nu gaat om enkel inbraak alarm of brand meldingen of misschien zelfs allebei. Of er wel of geen alarmopvolging door een mobiele surveillance bij zit. U kunt precies op de offerte terugzien wat de kosten zijn zodat u niet voor een verassing komt te staan.

Welk bemande meldkamer past het best bij u?

Heeft u goede ervaringen bij een PAC en wilt u deze graag toepassen? Dat is geen probleem! DirectVeilig.nl realiseert de koppeling met de PAC die u graag wenst. Wanneer u geen voorkeur heeft zullen wij de meldkamer activeren die het snelst de alarmopvolging in uw regio kan realiseren.

Waar moet ik op letten bij het aanvragen van een alarmcentrale offerte?

Om de schade te beperken is het belangrijk dat de alarmopvolging zo snel mogelijk wordt gedaan. Omdat dit per regio verschilt zullen wij dit eerst toetsen en zorgen dat er voor u altijd de snelste opvolging word gerealiseerd. Op deze manier wordt de schade bij een inbraak, overval of brand het meest beperkt.

Het is natuurlijk van belang dat de bemande meldkamer ook erkend zijn. Zodat u geen problemen krijgt met uw verzekering. DirectVeilig.nl werkt enkel met erkende en gecertificeerde bemande meldkamers.

Alarmcentrale offerte aanvragen: hoe snel gerealiseerd?

De koppeling van uw alarmsysteem of brandmeldinstallatie met een erkende bemande meldkamer kan binnen 24 uur gerealiseerd worden. U hoeft dus niet weken te wachten voordat u verbonden bent met de PAC. Onze monteurs zullen het systeem koppelen en vervolgens testen. Nadat het volledig goed getest is word de verbinding live gezet. U kunt dan direct gebruik maken van de bemande meldkamer.

Bent u ook benieuwd wat de kosten zijn of wilt u eventueel overstappen met uw bemande meldkamer? Neem gerust contact met ons op en wij zullen uw aansluiting verzorgen.