header_img

Alarmcentrale gegarandeerd alarmopvolging

Professionele alarmopvolging om de schade te beperken dankzij de snelle opvolging

Altijd gegarandeerd de snelste alarmopvolging

Wij verbinden uw alarmsysteem met de alarmcentrale die het snelst in uw regio het alarm kan opvolgen

Erkende alarmcentrale

DirectVeilig.nl werkt alleen met erkende particuliere alarmcentrales (PAC). Deze zijn vanuit Het Ministerie van Justitie en Veiligheid erkend conform de eisen van de Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus.

Lees meer

Direct politie

DirectVeilig.nl realiseert alarmopvolging die direct door de hulpdiensten politie, brandweer en ambulance worden opgevolgd. Ook bij lage risicoklasse is dit mogelijk.

Lees meer

Rapportage

Bij een inbraak altijd een rapportage van de alarmopvolger en politie of brandweer. Zo voorkomt u problemen met de verzekering. U krijgt ten alle tijden een rapportage van de alarmopvolging.

Lees meer

Jaarlijks onderhoud

Bij het toepassen van een alarmcentrale zorgen de BORG erkende monteurs van DirectVeilig.nl dat uw alarmsysteem ten alle tijden goed functioneert. Zo voorkomt u misverstanden en onnodige alarmmeldingen.

Lees meer

Verschillende alarmopvolgingen

Een inbraak, brand of overval moet altijd snel en professioneel worden opgepakt om de schade te beperken. Dankzij de nieuwe techniek en zijn er verschillende alarmopvolgingen mogelijk. Namelijk door de sleutelhouders, bemande meldkamer, bewakingsdienst, politie, brandweer en ambulance. De keuze van een alarmopvolging wordt bepaald aan de hand van de risicoklasse conform de VRKI.

Direct offerte Advies

Alarmopvolging door politie, brandweer of ambulance

Bij een risicoklasse 3 en 4 zullen wij uw alarmsysteem zo instellen zodat de PAC een technische alarmverificatie ontvangt. De politie, brandweer of ambulance worden direct op de hoogte gesteld en zijn daarom sneller op locatie.

Direct offerte Advies

Alarmopvolging door een bewakingsdienst

Wanneer uw alarmsysteem verbonden is met een bewakingsdienst die de alarmopvolging doet weet u in ieder geval dat u er geen omkijken naar heeft en dat de alarmopvolging het snelst en professioneel gedaan word. De mobiele surveillance zal verslag doen en zal ook de huldiensten inschakelen wanneer dit nodig is. DirectVeilig.nl controleert welke bewakingsdienst het snelst de opvolging in uw regio kan realiseren.

Direct offerte Advies

Alarmopvolging door sleutelhouders

Bij alarmopvolging door de sleutelhouders wordt er altijd minimaal 3 contactpersonen benadert door het alarmsysteem. De contactpersonen moeten altijd bereikbaar zijn. De meldingen komen via push berichten of sms binnen en de sleutelhouders moeten zelf actie ondernemen. Door dit te combineren met een camerasysteem kunt u op een afstand altijd live meekijken.

Direct offerte Advies

Particuliere alarmcentrale

De particuliere alarmcentrale (PAC) ook wel bekend als de bemande meldkamer zal bij alarm contact opnemen met de sleutelhouders en indien er niet gereageerd wordt dan zal de PAC zelf actie ondernemen. Dit gebeurd door het aansturen van een bewakingsdienst die het snelst bij uw regio de alarmopvolging kan realiseren.

Direct offerte Advies

Is een alarmcentrale verplicht?

Nee, u kunt ook in plaats van een alarmopvolging door de PAC ook enkel sleutelhouders het alarm laten opvolgen. Dit kunt u toepassen wanneer uw situatie risicoklasse 1 is. Vanaf risicoklasse 2 is het namelijk wel verplicht om een bemande meldkamer te hebben. De bemande meldkamer zal bij alarm contact opnemen met de sleutelhouders.

Direct offerte Advies

Erkende alarmcentrale

DirectVeilig.nl werkt met de 4 grote Particuliere Alarmcentrales van Nederland. Namelijk Securitas, Trigion, SMC en EuroPAC. Wij controleren altijd vooraf welke PAC in uw regio het snelste de alarm opvolging kan doen en aan de hand hiervan maken wij voor u een beslissing. Indien u ervaring heeft met een PAC en deze wilt blijven toepassen is dit ook mogelijk. DirectVeilig.nl werkt alleen met erkende PAC om de kwaliteit te waarborgen.

Direct offerte Advies

Verplicht jaarlijks onderhoud

Bij een koppeling met de alarmcentrale is het verplicht vanuit de bemande meldkamer om jaarlijks onderhoud toe te passen op uw alarmsysteem. Dit wordt verplicht omdat het beveiligingssysteem jaarlijks gekeurd wordt en de kans op fouten nihil maakt. Ook is het jaarlijks onderhoud verplicht bij een BORG certificaat. Wilt u ook uw alarmsysteem verbonden hebben met een alarmcentrale en een snelle alarmopvolging? Neem contact met ons op, wij zorgen dat de uw alarmsysteem met de juist.

Direct offerte Advies

Wat zeggen anderen over DirectVeilig.nl?

Tokfood international

In het begin was ik sceptisch, want ik had negatieve ervaringen met mijn oude alarmsysteem. De adviseur van DirectVeilig.nl wist mij echter te overtuigen met zijn enthousiasme en vakmanschap. Bij installatie is alles haarfijn geregeld en mijn zaak is nu perfect beveiligd. Ik beveel DirectVeilig.nl dan ook van harte aan bij derden!

Magnolia

Wij zijn overgestapt van een ander beveiligingsbedrijf naar DirectVeilig.nl. Dat hadden we veel eerder moeten doen! We krijgen geen valse alarmmeldingen meer en alles is makkelijk te bedienen via mijn iPhone. Ook weten we nu wat we betalen en hebben we geen extra kosten meer. Kortom: wij zijn heel tevreden over de kwaliteit en service.

Heerbaart Jongman BV

Vanwege onze meerdere vestigingen hebben wij gekozen voor het alarmsysteem van DirectVeilig.nl. Al onze vestigingen zijn nu met elkaar gekoppeld en het alarmsysteem is vanuit één app eenvoudig te bedienen. We zijn erg blij met de snelle installatie en willen nu al niets anders meer!

Overzicht van tevreden klanten