Alarmsysteem voor bedrijven en particulieren

Professioneel, betrouwbaar en gecertificeerd t/m BORG klasse 4

Altijd veilig en goed verzekerd door een professionele alarminstallatie

Wij leveren de hoogste kwaliteit alarmsystemen en voorzien u ook in het onderhoud en service

Draadloos of bekabeld

Dankzij de nieuwste technologie werkt uw alarmsysteem draadloos tot wel 2 kilometer afstand. Dit garandeert u van een strakke installatie in uw winkel of bedrijfspand.

Lees meer

Bemande Meldkamer

Doormeldingen vinden sneller plaats dan ooit tevoren: binnen 5 seconden wordt u al gebeld door de bemande meldkamer.

Lees meer

Bediening via de app

Schakel eenvoudig het alarm in en uit via uw smartphone. Wijzig in een handomdraai verschillende instellingen zoals in- en uitlooptijd en nog veel meer.

Lees meer

Eigen monteurs

Al onze alarmsystemen (zowel draadloos als bekabeld) worden volledig voor u geïnstalleerd. Hierdoor krijgt u een perfect werkend alarmsysteem zonder onverwachte kosten.

Lees meer

Ons revolutionaire alarmsysteem kunt u ook bedienen met uw smartphone

De handige app is geschikt voor alle smartphones. Wij stellen alles in, zodat u het alarmsysteem zonder extra kennis kunt gebruiken.

DirectVeilig.nl app

DirectVeilig.nl app

De DirectVeilig.nl App werkt op zowel Android als iOS. Voor andere besturingssystemen kunt u contact opnemen met onze behulpzame klantenservice.

Alarm in-/uitschakelen

Alarm in-/uitschakelen

U kunt het alarm eenvoudig in- en uitschakelen via de app. U heeft de keuze uit: 1. Volledig inschakelen 2. Thuis actief (gedeeltelijk inschakelen) 3. Uitschakelen

Instellingen

Instellingen

De app is zo ontwikkeld dat u diverse instellingen wijzigt in een handomdraai. Denk hierbij onder meer aan in- en uitlooptijd en nog veel meer.

Meerdere vestigingen

Meerdere vestigingen

Anderen machtigen in het alarmsysteem of andere vestigingen koppelen aan uw app. Dit kunt u gemakkelijk zelf instellen via het smart alarmpaneel.

Alarmsysteem live bedienen met uw smartphone

Overal ter wereld uw alarmsysteem in- en uitschakelen: het is mogelijk met onze geavanceerde alarminstallatie. Het systeem beschikt namelijk over een internetaansluiting en WIFI. Hierdoor kunt u het alarmsysteem eenvoudig draadloos bedienen via de app van DirectVeilig.nl.

Direct offerte Advies

Professioneel draadloos alarmsysteem inclusief installatie

Een draadloos alarmsysteem voor uw woning of bedrijfspand stelt u zelf simpel samen via onze website. Kies op basis van uw persoonlijke beveiligingsbehoeften het pakket dat het beste aansluit op uw wensen. Welke keuze u ook maakt; onze A-klasse beveiligingsproducten staan garant voor een maximaal gebruiksgemak en beveiligingsniveau in uw woning of bedrijfspand.

Direct offerte Advies

Volledig draadloze alarminstallatie

Nog een groot voordeel van ons alarmsysteem: het is volledig draadloos en werkt dankzij de nieuwste technologie tot wel 2 kilometer afstand. Dit maakt het systeem uitstekend bruikbaar in nagenoeg elke winkel of bedrijfspand en zorgt ervoor dat lelijke kabels of goten tot het verleden behoren. Een prettig aanzicht in uw trendy interieur of strakke kantooromgeving!

Direct offerte Advies

24/7 doormelding met virtuele of bemande meldkamer

Supersnelle respons bij een inbraak in uw woning of bedrijfspand, dat is waar het om draait. Naast het telefonische bericht dat u krijgt via de app, wordt u binnen 10 seconden gebeld door de meldkamer. Hier zijn 2 verschillende mogelijkheden voor. 1: Een virtuele meldkamer computergestuurd en 2: Een bemande meldkamer met een persoon die u belt. Bij ons kunt u zelf kiezen welke variant u wilt.

Direct offerte Advies

Directveilig.nl Is een erkend en gecertificeerd installatie bedrijf

Het kan soms voorkomen dat er vanuit de verzekering eisen worden gesteld aan uw alarminstallatie. Het alarmsysteem van DirectVeilig.nl is standaard al uitgerust met de VRKI klasse 2-certificering. Stelt uw verzekering een nog hogere eis zoals risicoklasse 3 of risicoklasse 4? Ook dat is mogelijk bij ons. Geef dit dan wel aan in uw offerte aanvraag

Direct offerte Advies

Alarminstallatie met interactieve systeemcontrole zoals batterijniveau

Naast de alarmmelding houdt de alarminstallatie u ook op de hoogte van andere zaken. Denk aan een waarschuwing bij lege batterijen of stroomuitval. Hierdoor zorgt het systeem ervoor dat het altijd voortijdig problemen ontdekt.

Direct offerte Advies

Alarmsysteem uitbreiden met een camera

Graag weten wat er precies gebeurt als het alarm afgaat of gewoon op een willekeurig moment live kijken? Dat kan met onze slimme HD WIFI Camera. De camera beschikt over een intercomsysteem dat u de mogelijkheid geeft om live te communiceren met anderen in uw pand of woning. Ook is een privacyknop aanwezig die de camera tijdelijk zal stoppen.

Direct offerte Advies

Jaarlijks onderhoud en doorlopende garantie

Ook voor het onderhoud van uw alarmsysteem kunt u bij ons terecht. Directveilig.nl beschikt over een groot team van eigen monteurs die uw alarmsysteem jaarlijks kunnen keuren. U betaald hier voor iedere maand 1 vast bedrag. Ook is het mogelijk om dit per jaar te betalen.

Direct offerte Advies

Wat zeggen anderen over DirectVeilig.nl?

Tokfood international

In het begin was ik sceptisch, want ik had negatieve ervaringen met mijn oude alarmsysteem. De adviseur van DirectVeilig.nl wist mij echter te overtuigen met zijn enthousiasme en vakmanschap. Bij installatie is alles haarfijn geregeld en mijn zaak is nu perfect beveiligd. Ik beveel DirectVeilig.nl dan ook van harte aan bij derden!

Magnolia

Wij zijn overgestapt van een ander beveiligingsbedrijf naar DirectVeilig.nl. Dat hadden we veel eerder moeten doen! We krijgen geen valse alarmmeldingen meer en alles is makkelijk te bedienen via mijn iPhone. Ook weten we nu wat we betalen en hebben we geen extra kosten meer. Kortom: wij zijn heel tevreden over de kwaliteit en service.

Heerbaart Jongman BV

Vanwege onze meerdere vestigingen hebben wij gekozen voor het alarmsysteem van DirectVeilig.nl. Al onze vestigingen zijn nu met elkaar gekoppeld en het alarmsysteem is vanuit één app eenvoudig te bedienen. We zijn erg blij met de snelle installatie en willen nu al niets anders meer!

Overzicht van tevreden klanten