Alarmsysteem voor bedrijven en particulieren

Professioneel en binnen 2 dagen geïnstalleerd

Volledig draadloos

Doormeldingen sneller dan ooit tevoren, binnen 5 seconden wordt u al gebeld. Alle pakketten worden standaard uitgerust met een virtuele meldkamer.

Lees meer

Meldkamer

Eenvoudig het alarm in- en uitschakelen via uw smartphone. Tevens kunt u eenvoudig instellingen wijzigen zoals in- en uitloop tijd en nog veel meer.

Lees meer

Bediening via de app

Eenvoudig het alarm in- en uitschakelen via uw smartphone. Tevens kunt u eenvoudig instellingen wijzigen zoals in- en uitloop tijd en nog veel meer.

Lees meer

Gratis Installatie

Alle pakketten (zowel lease als eenmalige aanschaf) worden volledig gratis geinstalleerd. Hierdoor krijgt u een perfect werkend draadloos systeem zonder onverwachte kosten.

Lees meer

De app van DirectVeilig.nl is eenvoudig in gebruik voor iedereen

De app is voor iedereen geschikt, zowel jong als oud. Alles is ingesteld zodat u het alarmsysteem zonder extra kennis kunt gebruiken.

DirectVeilig.nl app

De DirectVeilig.nl App werkt op zowel Android als iOS. Voor andere besturingssystemen kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Alarm in/uitschakelen

Het alarm kunt u heel eenvoudig in- en uitschakelen via de app. U heeft de keuze uit 3 mogelijkheden: 1. Volledig inschakelen 2. Thuis actief (gedeeltelijk inschakelen) 3. Uitschakelen

Instellingen

Instellingen wijzigen doet u in een handomdraai. De app is zo ontwikkeld dat iedereen heel eenvoudig zelf de instellingen kan wijzigen, zoals in- en uitlooptijd en nog veel meer.

Anderen machtigen

Anderen machtigen in het alarmsysteem of andere vestigingen koppelen aan uw app. Dit kunt u gemakkelijk zelf instellen via het smart alarmpaneel.

Alarmsysteem live bedienen met uw smartphone

Overal ter wereld uw alarmsysteem in- en uitschakelen: het is mogelijk met onze geavanceerde alarminstallatie. Het systeem beschikt namelijk over een internet aansluiting en WIFI. Hierdoor kunt u het alarmsysteem eenvoudig draadloos bedienen via de app van DirectVeilig.nl.

Direct offerte

Professioneel draadloos alarmsysteem inclusief installatie

Een draadloos alarmsysteem voor uw woning of bedrijfspand stelt u zelf eenvoudig samen via onze website. Kies op basis van uw persoonlijke beveiligingsbehoeften het pakket dat het beste aansluit op uw wensen. Welke keuze u ook maakt; u kunt altijd rekenen op A-klasse beveiligingsproducten die u een maximaal gebruiksgemak en beveiligingsniveau bieden. Kortom: voor een draadloos alarmsysteem voor uw woning of onderneming vindt u in DirectVeilig.nl de ideale partner.

Direct offerte

Volledig draadloze alarminstallatie

Nog een groot voordeel van ons alarmsysteem: het is volledig draadloos en werkt dankzij de nieuwste technologie tot wel 2 kilometer afstand. Dit maakt het systeem uitstekend bruikbaar in nagenoeg elke winkel of bedrijfspand en zorgt ervoor dat lelijke kabels of goten tot het verleden behoren. Een prettig aanzicht in uw trendy interieur of strakke kantooromgeving!

Direct offerte

24/7 doormelding met virtuele of bemande meldkamer

Supersnelle respons bij een inbraak in uw woning of bedrijfspand, dat is waar het om draait. Naast het telefonische bericht dat u krijgt via de app, wordt u binnen 10 seconden gebeld door de meldkamer. Hier zijn 2 verschillende mogelijkheden voor. 1: Een virtuele meldkamer computergestuurd en 2: Een bemande meldkamer met een persoon die u belt. Bij ons kunt u zelf kiezen welke variant u wilt.

Direct offerte

Altijd goed verzekerd met een Klasse 2-gecertificeerd alarmsysteem of hoger

Het kan soms voorkomen dat er vanuit de verzekering eisen worden gesteld aan uw alarminstallatie. Het alarmsysteem van DirectVeilig.nl is standaard al uitgerust met de VRKI klasse 2-certificering. Stelt uw verzekering een nog hogere eis zoals risicoklasse 3 of risicoklasse 4? Ook dat is mogelijk bij ons. Geef dit dan wel aan in uw bestelling.

Direct offerte

Alarminstallatie met interactieve systeemcontrole zoals batterijniveau

Naast de alarmmelding houdt de alarminstallatie u ook op de hoogte van andere zaken, bijvoorbeeld als de batterijen leeg zijn of als de stroom uitvalt. Hierdoor zorgt het systeem ervoor dat het altijd voortijdig problemen ontdekt.

Direct offerte

HD WIFI Camera met intercom en privacyfunctie

Graag weten wat er precies gebeurt als het alarm afgaat of gewoon op een willekeurig moment live kijken? Dat kan met deze slimme HD WIFI Camera. De camera beschikt over een intercomsysteem dat u de mogelijkheid geeft om live te communiceren met anderen in uw pand of woning. Ook is een privacyknop aanwezig die de camera tijdelijk zal stoppen.

Direct offerte

Jaarlijks onderhoud en doorlopende garantie

Onze alarmsystemen zijn niet alleen geschikt voor gebruik in uw woning, maar doen ook betrouwbaar dienst in bedrijfspanden zoals winkels en kantoren. Of u het systeem nu particulier of zakelijk gebruikt; in beide gevallen kunt u gebruik maken van de handige app van DirectVeilig.nl. Hiermee kunt u het alarm heel eenvoudig in- of uitschakelen of snel instellingen veranderen. U weet dan ook zeker dat het alarmsysteem bijzonder makkelijk is in gebruik. Maar hoe zit het dan met de installatie? Die is nog eenvoudiger, want die verzorgen onze vakkundige monteurs voor u. Of u nu kiest voor een lease of aanschaf; deze gratis installatie zit standaard inbegrepen bij al onze pakketten en verzekert u van een perfect functionerende alarminstallatie, geheel draadloos en zonder onverwachte kosten.

Direct offerte

Wat zeggen anderen over DirectVeilig.nl?

Grieks Restaurant Mylos

"In het begin was ik sceptisch omdat ik negatieve ervaringen had met mijn oude alarmsysteem. Na het gesprek met de adviseur had ik er een goed gevoel bij en heb mijn besluit genomen om mijn zaak te beveiligingen. Na de installatie een week aangekeken en heb geen seconde spijt, het geen wat ik met de adviseur besproken heb is allemaal haarfijn geregeld. De adviseur was ook een echte vakman en houdt van zijn werk, dat kon ik wel zien! Bedankt DirectVeilig.nl voor de professionele beveiliging. Zal jullie daarom ook aanbevelen bij derden."

Familie Veldhoven

"Wij hadden eerst een ander beveiligingsbedrijf, nu zijn wij overgestapt naar DirectVeilig.nl. Wij hadden de overstap veel eerder moeten doen, geen valse meldingen meer en alarm werkt makkelijk via mijn iphone. Wij weten nu wat wij betalen en hebben geen extra kosten meer. Top geregeld!."

Heerbaart Jongman BV

"Omdat wij meerdere vestigingen hebben. hebben wij gekozen voor het alarmsysteem van beveiligingsbedrijf Directveilig.nl hun hebben het namelijk mogelijk gemaakt om 3 van onze vestigingen te koppelen met elkaar. hier door kunnen wij het alarmsysteem eenvoudig bedienen met 1 app/afstandsbediening/code. Dit was namelijk voor ons een vereiste. nu nog even aankijken hoe de service verloopt. maar tot nu toe is alles goed geregeld. ik ben voor zo ver tevreden."

Overzicht van tevreden klanten