header_img

Alarmsysteem voor bedrijven en woningen

Meest revolutionaire alarmsysteem op de markt met BORG certificaat t/m klasse 4

Altijd veilig en goed verzekerd door een professionele alarminstallatie

Wij leveren de hoogste kwaliteit alarmsystemen en voorzien u ook in het onderhoud en service

Draadloos of bekabeld

Dankzij de nieuwste technologie werkt ons alarmsysteem draadloos tot wel 2 kilometer afstand. Dit garandeert u van een professionele installatie in uw winkel of bedrijfspand. Uiteraard kan het ook bekabeld.

Lees meer

Advies op locatie

Heeft u behoefte aan professioneel advies door een van onze beveiligingsadviseurs? Dat is mogelijk, wij komen namelijk vrijblijvend bij u op locatie voor een uitgebreide analyse zodat uw bedrijf of woning goed beveiligd kan worden.

Lees meer

Ook bedienen met app

Naast het in en uitschakelen via het codebedienpaneel kunt u ook het alarm bedienen doormiddel van onze handige app. Ook kunt u hier eenvoudig andere opties instellen zoals in- en uitlooptijd en nog veel meer.

Lees meer

Volledig geïnstalleerd

Besteld u bij ons een alarmsysteem dan word deze ook vakkundig geïnstalleerd door onze eigen borg erkende installateurs. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een goed werkend alarmsysteem.

Lees meer

Ons revolutionaire alarmsysteem kunt u ook bedienen met uw smartphone

De handige app is geschikt voor alle smartphones. Wij stellen alles in, zodat u het alarmsysteem zonder extra kennis kunt gebruiken.

DirectVeilig.nl app

DirectVeilig.nl app

Eenvoudig het alarmsysteem via de DirectVeilig.nl App bedienen op zowel Android als iOS. Altijd overal online.

Alarm in en uitschakelen

Alarm in en uitschakelen

Alarm in- en uitschakelen kunt het alarm eenvoudig in- en uitschakelen via de app. Dit kunt u wereldwijd doen doordat het alarmsysteem verbonden is met internet.

Instellingen

Instellingen

De app is zo ontwikkeld dat u diverse instellingen wijzigt in een handomdraai. In- en uitlooptijd, personen machtigen en ontkoppelen. Daarnaast kunt u ook de status van de sensoren controleren.

Meldingen

Meldingen

Waar u ook bent u krijgt ten alle tijden een melding bij een wijziging in het alarmsysteem. Alarmmelding, in en uitschakel en batterijniveau meldingen krijgt u direct op uw app.

Beveiligingsadviseur op locatie

Onze beveiligingsadviseurs komen bij u op locatie om u te helpen met de beveiliging van uw bedrijfspand woning of. De adviseur zal met u bespreken waar het alarmsysteem geplaatst word, waar alle sensoren komen. Zodat u precies weet hoe de installatie eruit komt te zien. Daarnaast kan de adviseur op locatie direct een de prijs bepalen voor de installatie van het alarmsysteem. De adviseur kan u ook voor een camerasysteem adviseren. Wat zijn de kosten van een beveiligingsadviseur? Een kopje koffie.

Direct offerte Advies

Alarmsysteem live bedienen met uw smartphone

Overal ter wereld uw alarmsysteem in- en uitschakelen: het is mogelijk met onze geavanceerde alarminstallatie. Omdat het alarmsysteem en camerasysteem verbonden is met het internet kunt u het alarmsysteem eenvoudig draadloos bedienen via de app van DirectVeilig.nl. Wanneer u bent vergeten om het alarm in te schakelen kunt u met een gerust hart het alarm vooralsnog inschakelen. De app is erg eenvoudig te bedienen. De monteur doet na de installatie altijd een demonstratie en hierna heeft u direct door hoe het alarmsysteem werkt.

Direct offerte Advies

Eenvoudig het alarm bedienen

Het alarmsysteem is eenvoudig te gebruiken. U kunt het alarm in- en uitschakelen via het code bedienpaneel, afstandsbediening of via de app. Het alarmsysteem is eenvoudig te gebruiken voor jong en oud. Ook de instellingen kunt u eenvoudig wijzigen in de app. U kunt het ook ten alle tijden door DirectVeilig.nl laten wijzigen. Hiervoor kunt u contact op nemen met de klantenservice, gemak dient de mens.

Direct offerte Advies

BORG Certificaat

Het kan soms voorkomen dat er vanuit de verzekering eisen worden gesteld aan uw alarminstallatie. Het alarmsysteem van DirectVeilig.nl is standaard al uitgerust met de VRKI klasse 2-certificering. Stelt uw verzekering een nog hogere eis zoals risicoklasse 3 of risicoklasse 4? Ook dat is mogelijk bij ons. Geef dit aan in uw offerte aanvraag. Bij een eis van een BORG certficaat vanuit de verzekering plannen wij altijd een beveiligingsadviseur in.

Direct offerte Advies

Professioneel alarmsysteem inclusief installatie

Of het nu om een draadloos of bekabeld alarmsysteem of camerasysteem voor uw woning of bedrijfspand, wij zorgen dat het beveiligingsysteem volledig word geinstalleerd. Op basis van uw persoonlijke beveiligingsbehoeften of eisen vanuit de verzekering stellen wij uw systeem samen dat het beste aansluit op uw wensen. Welke keuze u ook maakt; onze A-klasse beveiligingsproducten staan garant voor een maximaal gebruiksgemak en beveiligingsniveau in uw woning of bedrijfspand.

Direct offerte Advies

Draadloos of bekabelde alarminstallatie

Ons draadloos alarmsysteem werkt dankzij de nieuwste technologie tot wel 2 kilometer afstand. Dit maakt het systeem uitstekend bruikbaar in nagenoeg elke winkel of bedrijfspand en zorgt ervoor dat lelijke kabels of goten tot het verleden behoren. Een prettig aanzicht in uw trendy interieur of strakke kantooromgeving! Bij risicoklasse 3 en risicoklasse 4 voor bedrijven zijn we verplicht om de installatie bekabeld te doen. De alarminstallateur zorgt dat de volledige bekabeling netjes word weggewerkt.

Direct offerte Advies

24/7 doormelding met virtuele of bemande meldkamer

Supersnelle respons bij een inbraak in uw woning of bedrijfspand, dat is waar het om draait. Naast het telefonische bericht dat u krijgt via de app, wordt u binnen 10 seconden gebeld door de meldkamer. Hier zijn 2 verschillende mogelijkheden voor nameljk een virtuele meldkamer en een bemande meldkamer. De virtuele meldkamer is computergestuurd en bij een bemande meldkamer wordt u door een persoon gebelt. De bemande meldkamer zal ook actie ondernemen als u niet reageert. Bij ons kunt u zelf kiezen welke variant u wilt. Wij werken met de 4 grote bemande meldkamers samen, namelijk: Securitas, Trigion, SMC en EuroPAC

Direct offerte Advies

Jaarlijks onderhoud en doorlopende garantie

Voor het verlengen van de levensduur van het alarmsysteem en de sensoren adviseren wij om jaarlijks onderhoud toe te passen. Ook voor het onderhoud van uw alarmsysteem kunt u bij ons terecht. Directveilig.nl beschikt over een groot team van eigen monteurs die uw alarmsysteem jaarlijks kunnen keuren. DirectVeilig.nl biedt ook doorlopende garantie aan waardoor u 1 vaste prijs bedrag betaald en waar alles in zit, vervangen van defecte sensoren/producten. Hierdoor komt u nooit voor een verassing te staan

Direct offerte Advies

Wat zeggen anderen over DirectVeilig.nl?

Tokfood international

In het begin was ik sceptisch, want ik had negatieve ervaringen met mijn oude alarmsysteem. De adviseur van DirectVeilig.nl wist mij echter te overtuigen met zijn enthousiasme en vakmanschap. Bij installatie is alles haarfijn geregeld en mijn zaak is nu perfect beveiligd. Ik beveel DirectVeilig.nl dan ook van harte aan bij derden!

Magnolia

Wij zijn overgestapt van een ander beveiligingsbedrijf naar DirectVeilig.nl. Dat hadden we veel eerder moeten doen! We krijgen geen valse alarmmeldingen meer en alles is makkelijk te bedienen via mijn iPhone. Ook weten we nu wat we betalen en hebben we geen extra kosten meer. Kortom: wij zijn heel tevreden over de kwaliteit en service.

Heerbaart Jongman BV

Vanwege onze meerdere vestigingen hebben wij gekozen voor het alarmsysteem van DirectVeilig.nl. Al onze vestigingen zijn nu met elkaar gekoppeld en het alarmsysteem is vanuit één app eenvoudig te bedienen. We zijn erg blij met de snelle installatie en willen nu al niets anders meer!

Overzicht van tevreden klanten