Directveilig camerabeveiliging installatie

Kosten van een alarmsysteem voor bedrijven

Wat kost een alarmsysteem bedrijf? Deze vraag krijgen we vaak terug. En het is zeker een cruciale vraag voor elk bedrijf dat zijn beveiliging wil verbeteren. De kosten variëren afhankelijk van de omvang van uw kantoor, de benodigde functies en het niveau van bescherming. DirectVeilig.nl biedt concurrerende prijzen voor hoogwaardige systemen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. We komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken.

Alarmsysteem met meldkamer

Wat kost een alarmsysteem met meldkamer? Dat is een vraag die uiteraard ook ter sprake kan komen. Een verbinding met een meldkamer biedt extra zekerheid, omdat er altijd iemand is die reageert op alarmmeldingen. Bij DirectVeilig.nl bieden we verschillende abonnementsopties voor meldkamer services, afgestemd op uw wensen en budget.

Verder zijn er dan nog de kosten voor installatie. De installatiekosten hangen af van de complexiteit van het systeem en de configuratie van uw kantoorruimte. DirectVeilig.nl zorgt voor een vakkundige installatie, uitgevoerd door gecertificeerde professionals, om een optimale werking en betrouwbaarheid te garanderen.

Directveilig Autobedrijf beveiliging installeren

Effectiviteit van een alarmsysteem op kantoor

Heeft een alarmsysteem zin? Zeker wel. Een goed geconfigureerd alarmsysteem met camera fungeert als een sterke afschrikking voor potentiële inbrekers en verhoogt het algehele veiligheidsgevoel bij medewerkers. DirectVeilig.nl biedt geavanceerde systemen die niet alleen beveiligen, maar ook gemak en controle bieden.

Beveiliging kantoor gaat verder dan alleen het plaatsen van een alarmsysteem. Het is een geïntegreerde aanpak die de fysieke veiligheid van uw bedrijf waarborgt. DirectVeilig.nl biedt een breed scala aan beveiligingsoplossingen, van inbraakdetectie tot toegangscontrole en videobewaking, allemaal ontworpen om uw bedrijfsactiviteiten veilig te houden.

Een goede kantoorbeveiliging is een investering in de continuïteit en integriteit van uw bedrijf. DirectVeilig.nl begrijpt de unieke uitdagingen van het beveiligen van bedrijfsruimten en biedt daarom maatwerkoplossingen die passen bij de specifieke behoeften van uw organisatie.

Camerasysteem installeren directveilig

Maatwerk systeem voor elke situatie

 • icon mensen

  780879 Aantal misdrijven afgelopen jaar

 • Group 176

  24344 Aantal inbraken afgelopen jaar

 • Icon inbraak

  7823 Aantal overvallen afgelopen jaar

 • icon mensen

  486245 Geregistreerde overlast afgelopen jaar

Directveilig adviesgesprek op kantoor

Ook bekend Nederland kiest voor Directveilig.nl

Michael Van Der Plas 1 Aspect Ratio 16 9

Reality ster Michael van der Plas

Bekijk video
Gtst Acteur Everon Jackson Hooi Aspect Ratio 16 9

GTST acteur Everon Jackson Hooi

Bekijk video
Profvoetballer Sam Larsson Aspect Ratio 16 9

Profvoetballer Sam Larsson

Bekijk video
Directveilig 138 Scaled Aspect Ratio 16 9

Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Bekijk video

Kies DirectVeilig.nl voor uw alarmsysteem kantoor

Waarom zou u kiezen voor DirectVeilig.nl voor uw kantoorbeveiliging? Met onze ervaring, 24/7 service en aanwezigheid in heel Nederland, garanderen wij kwalitatieve en betrouwbare beveiligingsoplossingen van alarmsystemen tot camerabeveiliging. Wij begrijpen de eisen van het hogere segment en zetten ons in om uw kantoorruimte optimaal te beveiligen.

Het beveiligen van uw kantoorruimte is geen luxe, maar een noodzaak. DirectVeilig.nl staat klaar om u te adviseren en te voorzien van de beste beveiligingsoplossingen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen zorgen we voor een veiliger kantoor en een zorgeloze werkomgeving.

Alarmsysteem Leasen

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 365 reviews

Wat zeggen anderen over Directveilig.nl?

Bij ons draait alles om klanttevredenheid, en we zijn trots op de feedback die we ontvangen. Lees verder om te ontdekken wat anderen te zeggen hebben over hun interactie met ons bedrijf en onze producten.

Lees alle reviews
Frank Meijer
Frank Meijer
15:11 20 Jun 24
Ik heb een camerasysteem aangekocht bestaande uit een recorder en 4 camera's, als ik iets over de levering en verdere begeleiding met Directveilig.nl mag vertellen dan kan ik met 100% zekerheid vertellen, gewoon perfect.... Super geregeld Directveilig.nl. Ik had er ook haast bij en heb samen met de medewerker alles telefonisch besproken om het snel te realiseren. Ik dacht dat het niet zo snel kon, maar bij Directveilig.nl dachten ze daar anders over. De monteur was zeer vakbekwaam en heeft alles tot in de puntjes strak opgeleverd. Dikke duim. Bedrijven als Directveilig.nl zouden er meer van moeten zijn.lees verder
Annet Homsma
Annet Homsma
12:03 18 Jun 24
Mateusz Nowak
Mateusz Nowak
14:38 05 Apr 24
Direct Veilig is een zeer goed bedrijf richting hun klanten.De dienstverlening en klantvriendelijkheid staan ​​op een zeer hoog niveau.Met hen samenwerken is puur plezier.
Ineke Jans
Ineke Jans
11:17 01 Feb 24
Jan Jans
Jan Jans
11:13 01 Feb 24
Jolanda Kruizinga
Jolanda Kruizinga
12:32 25 Jan 24
Klasse 2 alarmsysteem
Inge Vakkers-Lijnkamp
Inge Vakkers-Lijnkamp
15:00 23 Jan 24
Ben tevreden over de service. Ik had een BORG certificaat klasse 4 nodig voor de verzekering. Naderhand ook mijn BORG-B Certificaat ontvangen, deze werd ook gevraagd door mijn verzekering
Doreen Driessen
Doreen Driessen
12:02 16 Jan 24
marcel van loosbroek
marcel van loosbroek
11:47 16 Jan 24
Marcel Wouterse
Marcel Wouterse
10:37 16 Jan 24
Top geregeld
Marell Koopman
Marell Koopman
22:34 25 Nov 23
niels Geers
niels Geers
22:31 25 Nov 23
Adam Cohen
Adam Cohen
14:48 24 Nov 23
BSO Miracle Kids
BSO Miracle Kids
11:06 25 Oct 23
Edwin Fernim
Edwin Fernim
10:12 17 Oct 23
E U
E U
13:55 16 Oct 23
Ik had een borg certificaat nodig voor de verzekering. Hierdoor ben ik bij directveilig uitgekomen. Heb na de installatie het certificaat mogen ontvangen. Top geregeld.
Jan Van Der Horst
Jan Van Der Horst
11:48 16 Oct 23
naamloos idk
naamloos idk
11:48 26 Sep 23
Hele goede klant service! Hebben al mijn vragen duidelijk gemaakt en hebben me goed geholpen bij een schoolopdracht
Arthur Admiraal
Arthur Admiraal
14:50 06 Sep 23
Goed bedrijf installeren deed de monteur erg goed en dacht goed mee met oplossingen
R Nyari
R Nyari
12:54 06 Sep 23
Jan Witteveen
Jan Witteveen
12:11 06 Sep 23
Nette heren die ons goed geholpen hebben, bij deze ook de complimenten voor het bedrijf zelf.Snelle en overzichtelijke offerte en goed meedenkende account manager
Remco Van der velde
Remco Van der velde
22:29 01 Sep 23
Zeker een aanrader!
Frank Ronkes
Frank Ronkes
22:25 01 Sep 23
Goede service!Team weet van aanpakken.Zeer tevreden!Zeker een aanrader!
Babette Reinink
Babette Reinink
18:57 25 Aug 23
Heel erg blij met Haico, erg fijne service. Zal hier vaker naar toe gaan! Bedankt.
Amber Exterkate
Amber Exterkate
10:30 18 Aug 23
Een echte aanrader als het gaat om beveiligingssystemen. Goede service en vriendelijk personeel. Denken met je mee in oplossingen en kijken wat er nodig is.
GERALD SCHUURMAN
GERALD SCHUURMAN
19:02 13 Aug 23
Goeie voorlichting gehad van Haico..... misschien toch maar een keer laten monteren die Rolls Royce beveiligingscameras.Top 👌🏼👍🏼
fred elburg
fred elburg
13:14 07 Jul 23
Vanuit de verzekering hadden we een risico klasse 4 alarmsysteem nodig met BORG certificaat. Bij directveilig heb ik een offerte opgevraagd, nadat ik akkoord ben gegaan hebben zij snel kunnen leveren. Netjes geregeld. Mijn... verzekering ging ook akkoord met het BORG certificaat, dus nu ben ik ook gedektlees verder
Antoinette Knobben
Antoinette Knobben
12:51 01 Apr 23
Zeer tevreden over het camerasysteem en alarmsysteem. Hoogwaardige kwaliteit, mooie installatie en nette monteurs
Bas Van Kuijk
Bas Van Kuijk
08:22 02 Feb 23
Vorige week een alarmsysteem aangeschaft, eerst kwam de adviseur langs die overigens heel netjes was en een week later werd het alarmsysteem geïnstalleerd. Een aantal dagen later een borg certificaat ontvangen voor de... verzekering, dus al met al zeer tevreden over dit bedrijf.lees verder
Stefanie Bleumink
Stefanie Bleumink
13:05 25 Jan 23
Super goed geholpen met 3 camera’s en een alarm systeem. Met ook een meewerkende gedachten voor de dieren.Vriendelijk personeel en je word ook meteen geholpen als er vragen zijn.
Jeroen hzw
Jeroen hzw
07:58 13 May 22
Let goed op wat voor inbraakalarm je hebt mensen...Ik had al een paar jaar een ander inbraakalarm op de zaak waarvan ik dacht dat het wel goed zat. Totdat er een keer is ingebroken bij ons een aantal maanden terug. Er... valt vrij weinig te halen hier, maar volgens de verzekering "voldeed het systeem niet aan de eisen"... inbraak schade niet vergoed gekregen...Niet heel lang daarna contact gehad met direct veilig om eens kennis te maken, adviseur langs gehad, samen gekeken wat er nodig was bij ons om de zaak goed te beveiligen. Ik had er wel een redelijk goed gevoel bij, uiteindelijk de knoop door gehakt en toch gedaan.Monteur van direct veilig heeft alles geïnstalleerd met een korte uitleg achteraf. Ik heb nu bewijs erbij dat alles voldoet aan de eisen en certificaten zodat de verzekering er niet meer onderuit kan als er wat gebeurt.Al met al goed gevoel bij deze partij.lees verder
Meer beoordelingen
js_loader
Bedrijfsbeveiliging installeren

DirectVeilig.nl is uw partner in beveiliging

Kiezen voor DirectVeilig.nl betekent kiezen voor ervaring, kwaliteit en vertrouwen. Vraag een offerte aan voor alarmsysteem installatie en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Onze diensten zijn beschikbaar in de gehele Benelux. Wij zijn 24/7 bereikbaar via chat of telefoon voor al uw vragen. Met DirectVeilig.nl is uw beveiliging in deskundige handen. Uw veiligheid is onze prioriteit.

Hier een greep uit onze tevreden klanten