Directveilig Autobedrijf alarmsysteem installeren

Jaarlijks onderhoud en garantie

Een belangrijk aspect van alarmsysteem met camera onderhoud is preventie. Door potentiële problemen vroegtijdig te identificeren en aan te pakken, voorkomt u grotere en duurdere problemen in de toekomst. DirectVeilig.nl legt de nadruk op preventief onderhoud, waarmee de integriteit en betrouwbaarheid van uw beveiligingssysteem gewaarborgd blijven.

Om de werking van uw alarmsysteem en sensoren te optimaliseren, voeren we jaarlijks onderhoud uit. We hebben een team van ervaren monteurs die jaarlijks uw systeem komt inspecteren, updaten en reinigen.

Alarm onderhoud is niet alleen een technische controle. Het gaat ook om het updaten van software, het vervangen van verouderde onderdelen en het adviseren over eventuele verbeteringen. DirectVeilig.nl zorgt voor een alomvattende aanpak.

Op maat gemaakt alarmsysteem met passend onderhoud

Elk huis, bedrijf of locatie is uniek, en dus ook elk alarmsysteem of camerabeveiliging. DirectVeilig.nl biedt daarom op maat gemaakte oplossingen met passend onderhoud aan, specifiek afgestemd op uw behoeften en de specifieke kenmerken van uw alarminstallatie. Of het nu gaat om een eenvoudig systeem of een geavanceerde beveiligingsoplossing, wij zorgen voor onderhoud dat past bij uw situatie.

Wanneer u kiest voor een alarmsysteem van DirectVeilig.nl, kiest u voor expertise en professionaliteit. Onze technici zijn niet alleen deskundig in het onderhouden van alarmsystemen, maar worden ook regelmatig bijgeschoold in de nieuwste beveiligingstechnologieën. Deze expertise zorgt ervoor dat uw systeem altijd van de hoogste kwaliteit is.

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij begrijpen dat het onderhoud van uw alarmsysteem een essentieel onderdeel is van uw algemene veiligheidsstrategie. Daarom bieden wij niet alleen hoogwaardige onderhoudsdiensten, maar ook uitstekende klantondersteuning. Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar voor al uw vragen en zorgen.

Camerabeveiliging installeren

Een alarmsysteem dat altijd up-to-date is

In een wereld waar technologie zich snel ontwikkelt, is het belangrijk dat uw beveiligingssysteem niet achterblijft. DirectVeilig.nl zorgt ervoor dat uw alarmsysteem toekomstbestendig is, met updates en aanpassingen die nodig zijn om up-to-date te blijven met de nieuwste beveiligingstrends en standaarden.

Bij DirectVeilig.nl houden we van transparantie, vooral als het gaat om kosten. Wij zorgen ervoor dat u een duidelijk en transparant kostenoverzicht krijgt voor het onderhoud van uw alarmsysteem. Geen verborgen kosten, geen verrassingen – alleen duidelijke, eerlijke prijzen.

In een wereld vol onzekerheden is een betrouwbaar alarmsysteem goud waard. DirectVeilig.nl is uw partner in beveiliging en veiligheid. Met onze ervaring, deskundigheid en toewijding aan klanttevredenheid, kunt u erop vertrouwen dat uw veiligheid in goede handen is.

Camerasysteem installeren horeca

Maatwerk systeem voor elke situatie

 • icon mensen

  780879 Aantal misdrijven afgelopen jaar

 • Group 176

  24344 Aantal inbraken afgelopen jaar

 • Icon inbraak

  7823 Aantal overvallen afgelopen jaar

 • icon mensen

  486245 Geregistreerde overlast afgelopen jaar

Directveilig adviesgesprek op kantoor

Ook bekend Nederland kiest voor Directveilig.nl

Michael Van Der Plas 1 Aspect Ratio 16 9

Reality ster Michael van der Plas

Bekijk video
Gtst Acteur Everon Jackson Hooi Aspect Ratio 16 9

GTST acteur Everon Jackson Hooi

Bekijk video
Profvoetballer Sam Larsson Aspect Ratio 16 9

Profvoetballer Sam Larsson

Bekijk video
Directveilig 138 Scaled Aspect Ratio 16 9

Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Bekijk video

De kosten voor een alarmsysteem en het onderhoud

Er zijn een paar vragen die we vaker voorbij horen komen. Een veelgestelde vraag is wat een nieuw alarmsysteem kost. Afhankelijk van de specificaties en vereisten kan dit variëren. DirectVeilig.nl biedt systemen van de beste kwaliteit voor het hogere segment, met een prijs die recht doet aan de geleverde kwaliteit en service. We leveren altijd een systeem op maat, dus wilt u hier meer over weten. Vraag dan een offerte op maat aan. Verder is ook de prijs voor jaarlijks onderhoud alarmsysteem iets wat veel terugkomt. Ook hier geven we graag antwoord op in een adviesgesprek.

Hoe lang gaat een alarmsysteem mee? Dit is een vraag die we ook vaker terug zien komen. Met regelmatig onderhoud kan uw systeem vele jaren meegaan. DirectVeilig.nl zorgt ervoor dat uw systeem altijd up-to-date is en optimaal functioneert.

Veel mensen vragen zich daarnaast nog af: is jaarlijks onderhoud of een onderhoudscontract alarmsysteem verplicht? Hoewel dit niet wettelijk verplicht is, is het sterk aanbevolen. Regelmatig onderhoud garandeert de betrouwbaarheid en effectiviteit van uw systeem.

Alarmsysteem Leasen

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 366 reviews

Wat zeggen anderen over Directveilig.nl?

Bij ons draait alles om klanttevredenheid, en we zijn trots op de feedback die we ontvangen. Lees verder om te ontdekken wat anderen te zeggen hebben over hun interactie met ons bedrijf en onze producten.

Lees alle reviews
Frank Meijer
Frank Meijer
15:11 20 Jun 24
Ik heb een camerasysteem aangekocht bestaande uit een recorder en 4 camera's, als ik iets over de levering en verdere begeleiding met Directveilig.nl mag vertellen dan kan ik met 100% zekerheid vertellen, gewoon perfect.... Super geregeld Directveilig.nl. Ik had er ook haast bij en heb samen met de medewerker alles telefonisch besproken om het snel te realiseren. Ik dacht dat het niet zo snel kon, maar bij Directveilig.nl dachten ze daar anders over. De monteur was zeer vakbekwaam en heeft alles tot in de puntjes strak opgeleverd. Dikke duim. Bedrijven als Directveilig.nl zouden er meer van moeten zijn.lees verder
Annet Homsma
Annet Homsma
12:03 18 Jun 24
Mateusz Nowak
Mateusz Nowak
14:38 05 Apr 24
Direct Veilig is een zeer goed bedrijf richting hun klanten.De dienstverlening en klantvriendelijkheid staan ​​op een zeer hoog niveau.Met hen samenwerken is puur plezier.
Ineke Jans
Ineke Jans
11:17 01 Feb 24
Jan Jans
Jan Jans
11:13 01 Feb 24
Jolanda Kruizinga
Jolanda Kruizinga
12:32 25 Jan 24
Klasse 2 alarmsysteem
Inge Vakkers-Lijnkamp
Inge Vakkers-Lijnkamp
15:00 23 Jan 24
Ben tevreden over de service. Ik had een BORG certificaat klasse 4 nodig voor de verzekering. Naderhand ook mijn BORG-B Certificaat ontvangen, deze werd ook gevraagd door mijn verzekering
Doreen Driessen
Doreen Driessen
12:02 16 Jan 24
marcel van loosbroek
marcel van loosbroek
11:47 16 Jan 24
Marcel Wouterse
Marcel Wouterse
10:37 16 Jan 24
Top geregeld
Marell Koopman
Marell Koopman
22:34 25 Nov 23
niels Geers
niels Geers
22:31 25 Nov 23
Adam Cohen
Adam Cohen
14:48 24 Nov 23
BSO Miracle Kids
BSO Miracle Kids
11:06 25 Oct 23
Edwin Fernim
Edwin Fernim
10:12 17 Oct 23
E U
E U
13:55 16 Oct 23
Ik had een borg certificaat nodig voor de verzekering. Hierdoor ben ik bij directveilig uitgekomen. Heb na de installatie het certificaat mogen ontvangen. Top geregeld!
Jan Van Der Horst
Jan Van Der Horst
11:48 16 Oct 23
naamloos idk
naamloos idk
11:48 26 Sep 23
Hele goede klant service! Hebben al mijn vragen duidelijk gemaakt en hebben me goed geholpen bij een schoolopdracht
Arthur Admiraal
Arthur Admiraal
14:50 06 Sep 23
Goed bedrijf installeren deed de monteur erg goed en dacht goed mee met oplossingen
R Nyari
R Nyari
12:54 06 Sep 23
Jan Witteveen
Jan Witteveen
12:11 06 Sep 23
Nette heren die ons goed geholpen hebben, bij deze ook de complimenten voor het bedrijf zelf.Snelle en overzichtelijke offerte en goed meedenkende account manager
Remco Van der velde
Remco Van der velde
22:29 01 Sep 23
Zeker een aanrader!
Frank Ronkes
Frank Ronkes
22:25 01 Sep 23
Goede service!Team weet van aanpakken.Zeer tevreden!Zeker een aanrader!
Babette Reinink
Babette Reinink
18:57 25 Aug 23
Heel erg blij met Haico, erg fijne service. Zal hier vaker naar toe gaan! Bedankt.
Amber Exterkate
Amber Exterkate
10:30 18 Aug 23
Een echte aanrader als het gaat om beveiligingssystemen. Goede service en vriendelijk personeel. Denken met je mee in oplossingen en kijken wat er nodig is.
GERALD SCHUURMAN
GERALD SCHUURMAN
19:02 13 Aug 23
Goeie voorlichting gehad van Haico..... misschien toch maar een keer laten monteren die Rolls Royce beveiligingscameras.Top 👌🏼👍🏼
fred elburg
fred elburg
13:14 07 Jul 23
Vanuit de verzekering hadden we een risico klasse 4 alarmsysteem nodig met BORG certificaat. Bij directveilig heb ik een offerte opgevraagd, nadat ik akkoord ben gegaan hebben zij snel kunnen leveren. Netjes geregeld. Mijn... verzekering ging ook akkoord met het BORG certificaat, dus nu ben ik ook gedektlees verder
Antoinette Knobben
Antoinette Knobben
12:51 01 Apr 23
Zeer tevreden over het camerasysteem en alarmsysteem. Hoogwaardige kwaliteit, mooie installatie en nette monteurs
Bas Van Kuijk
Bas Van Kuijk
08:22 02 Feb 23
Vorige week een alarmsysteem aangeschaft, eerst kwam de adviseur langs die overigens heel netjes was en een week later werd het alarmsysteem geïnstalleerd. Een aantal dagen later een borg certificaat ontvangen voor de... verzekering, dus al met al zeer tevreden over dit bedrijf.lees verder
Stefanie Bleumink
Stefanie Bleumink
13:05 25 Jan 23
Super goed geholpen met 3 camera’s en een alarm systeem. Met ook een meewerkende gedachten voor de dieren.Vriendelijk personeel en je word ook meteen geholpen als er vragen zijn.
Jeroen hzw
Jeroen hzw
07:58 13 May 22
Let goed op wat voor inbraakalarm je hebt mensen...Ik had al een paar jaar een ander inbraakalarm op de zaak waarvan ik dacht dat het wel goed zat. Totdat er een keer is ingebroken bij ons een aantal maanden terug. Er... valt vrij weinig te halen hier, maar volgens de verzekering "voldeed het systeem niet aan de eisen"... inbraak schade niet vergoed gekregen...Niet heel lang daarna contact gehad met direct veilig om eens kennis te maken, adviseur langs gehad, samen gekeken wat er nodig was bij ons om de zaak goed te beveiligen. Ik had er wel een redelijk goed gevoel bij, uiteindelijk de knoop door gehakt en toch gedaan.Monteur van direct veilig heeft alles geïnstalleerd met een korte uitleg achteraf. Ik heb nu bewijs erbij dat alles voldoet aan de eisen en certificaten zodat de verzekering er niet meer onderuit kan als er wat gebeurt.Al met al goed gevoel bij deze partij.lees verder
Meer beoordelingen
js_loader
Bedrijfsbeveiliging installeren

Waarom kiezen voor DirectVeilig.nl als het gaat om onderhoud van een alarmsysteem?

DirectVeilig.nl onderscheidt zich door kwaliteit en betrouwbaarheid. Met meer dan 25 jaar ervaring, 24/7 bereikbaarheid en 8 vestigingen door heel Nederland, bent u verzekerd van topkwaliteit service. Ons team van experts staat altijd klaar om u te ondersteunen met professioneel advies en onderhoud.

Bent u klaar om de volgende stap te zetten in de beveiliging van uw woning of bedrijf? Neem dan vandaag nog contact op. Samen zorgen we voor een veiligere toekomst, met een betrouwbaar en goed onderhouden alarmsysteem.

Hier een greep uit onze tevreden klanten