Waarom een alarmsysteem laten installeren?

Een goed geïnstalleerd alarmsysteem is de basis van elke beveiligingsstrategie. Bij DirectVeilig.nl garanderen we een naadloze installatie door onze ervaren alarm installateurs, wat resulteert in optimale beveiliging voor uw bedrijfsterrein of privéwoning.

 • Directveilig Autobedrijf (132)
 • Directveilig Autobedrijf (132)
 • Directveilig Autobedrijf (275)
 • Img 9485 (1)
 • Alarmsysteem met app
Directveilig (113)

Altijd in controle met onze app

Naast de traditionele bedieningspanelen, kunt u met onze innovatieve app uw alarmsysteem beheren en monitoren. Ongeacht waar u bent, behoudt u de volledige controle en ontvangt u realtime meldingen.

Uw veiligheid, onze verantwoordelijkheid

Onze installateurs van beveiligingssystemen zijn BORG gecertificeerd. Dit betekent dat zij voldoen aan de hoogste normen in de beveiligingsindustrie. Ze zorgen voor een perfecte afstemming van uw systeem op uw locatie, rekening houdend met alle nuances van de omgeving.

Kiezen tussen draadloos en bedraad

Onze alarmsystemen zijn ontworpen voor maximale flexibiliteit. Draadloze systemen reiken tot wel 2 kilometer, perfect voor grotere bedrijfslocaties. Uiteraard is een bedrade installatie ook mogelijk, afhankelijk van uw behoeften.

Directveilig (66)

Persoonlijk advies door onze installateur

Onze experts komen graag bij u langs om de specifieke beveiligingsbehoeften van uw locatie te analyseren. Op basis hiervan geven we u een op maat gemaakt advies voor de beste alarmsysteem installatie.

Skg Sloten Pkvw

Maatwerk systeem voor elke situatie

 • Group 178

  780879 Aantal misdrijven afgelopen jaar

 • Group 176

  24344 Aantal inbraken afgelopen jaar

 • Group 174

  7823 Aantal overvallen afgelopen jaar

 • Group 178

  486245 Geregistreerde overlast afgelopen jaar

Rectangle 210

Ook bekend Nederland kiest voor Directveilig.nl

Michael Van Der Plas 1 Aspect Ratio 16 9

Reality ster Michael van der Plas

Bekijk video
Gtst Acteur Everon Jackson Hooi Aspect Ratio 16 9

GTST acteur Everon Jackson Hooi

Bekijk video
Profvoetballer Sam Larsson Aspect Ratio 16 9

Profvoetballer Sam Larsson

Bekijk video
Directveilig 138 Scaled Aspect Ratio 16 9

Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Bekijk video

Alarmsysteem inclusief installatie voor elke situatie

Elk bedrijf en elk terrein is uniek. Of het nu gaat om een uitgestrekt bedrijfscomplex met meerdere gebouwen of een bescheiden kantoorruimte in de stad, de behoefte aan beveiliging varieert enorm. DirectVeilig.nl erkent deze diversiteit en heeft zich toegewijd aan het leveren van alarmsystemen die specifiek zijn afgestemd op de unieke vereisten van elke locatie. Onze experts evalueren de specifieke kenmerken en potentiële risico’s van uw locatie om een beveiligingsoplossing op maat te bieden. Als het gaat om een alarm laten installeren, begrijpen we dat geen enkele situatie hetzelfde is. Daarom benaderen we elke installatie met een frisse blik, gebruikmakend van de nieuwste technologieën en technieken om te garanderen dat uw alarmsysteem effectief, betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken is.

Alarmsysteem Leasen

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 359 reviews

Wat zeggen anderen over Directveilig.nl?

Bij ons draait alles om klanttevredenheid, en we zijn trots op de feedback die we ontvangen. Lees verder om te ontdekken wat anderen te zeggen hebben over hun interactie met ons bedrijf en onze producten.

Lees alle reviews
linda van der laan
linda van der laan
10:14 28 Nov 23
Door de goede reviews en het fijne eerste contact heb ik diensten afgenomen bij dit bedrijf.Helaas zijn er vanaf augustus dat ik alles heb afgesloten met het bedrijf 6 maal monteurs over de vloer geweest (erg aardige... monteurs met veel passie en hard werken) om het elektrische slot en het alarm systeem te installeren en tot op heden (eind november) werken alle diensten waar ik wel al voor heb betaald nog steeds niet.Het elektrische slot valt van de deur af, mijn klanten zaten opgesloten in mijn bedrijf (niemand te bereiken om het probleem op te lossen) en het alarm systeem gaat non stop offline.Ik heb telefonisch contact gehad met hogerop, waar in eerste instantie werd aangegeven dat hun systeem altijd werkt en wij het wel op een verkeerde manier moeten gebruiken. Dít is geen klantenservice of de manier van communicatie. Meerdere malen zijn er nieuwe monteurs gestuurd en mails gestuurd naar hogerop. Helaas zonder enige positieve resultaten.Ik heb geen vertrouwen meer in DirectVeilig en ondanks ze na al deze fouten nog steeds blijven aangeven dat ze niet doen aan geld terug storten, hoop ik oprecht dat ze het laatste juiste zullen doen wat nog te redden valt onder ‘klantenservice’ naar mij toe.lees verder
Marell Koopman
Marell Koopman
22:34 25 Nov 23
niels Geers
niels Geers
22:31 25 Nov 23
Adam Cohen
Adam Cohen
14:48 24 Nov 23
BSO Miracle Kids
BSO Miracle Kids
11:06 25 Oct 23
Edwin Fernim
Edwin Fernim
10:12 17 Oct 23
E U
E U
13:55 16 Oct 23
Ik had een borg certificaat nodig voor de verzekering. Hierdoor ben ik bij directveilig uitgekomen. Heb na de installatie het certificaat mogen ontvangen. Top geregeld.
Jan Van Der Horst
Jan Van Der Horst
11:48 16 Oct 23
naamloos idk
naamloos idk
11:48 26 Sep 23
Hele goede klant service! Hebben al mijn vragen duidelijk gemaakt en hebben me goed geholpen bij een schoolopdracht
Arthur Admiraal
Arthur Admiraal
14:50 06 Sep 23
Goed bedrijf installeren deed de monteur erg goed en dacht goed mee met oplossingen
R Nyari
R Nyari
12:54 06 Sep 23
Jan Witteveen
Jan Witteveen
12:11 06 Sep 23
Nette heren die ons goed geholpen hebben, bij deze ook de complimenten voor het bedrijf zelf.Snelle en overzichtelijke offerte en goed meedenkende account manager
Remco Van der velde
Remco Van der velde
22:29 01 Sep 23
Zeker een aanrader!
Frank Ronkes
Frank Ronkes
22:25 01 Sep 23
Goede service!Team weet van aanpakken.Zeer tevreden!Zeker een aanrader!
Babette Reinink
Babette Reinink
18:57 25 Aug 23
Heel erg blij met Haico, erg fijne service. Zal hier vaker naar toe gaan! Bedankt.
Amber Exterkate
Amber Exterkate
10:30 18 Aug 23
Een echte aanrader als het gaat om beveiligingssystemen. Goede service en vriendelijk personeel. Denken met je mee in oplossingen en kijken wat er nodig is.
GERALD SCHUURMAN
GERALD SCHUURMAN
19:02 13 Aug 23
Goeie voorlichting gehad van Haico..... misschien toch maar een keer laten monteren die Rolls Royce beveiligingscameras.Top 👌🏼👍🏼
fred elburg
fred elburg
13:14 07 Jul 23
Vanuit de verzekering hadden we een risico klasse 4 alarmsysteem nodig met BORG certificaat. Bij directveilig heb ik een offerte opgevraagd, nadat ik akkoord ben gegaan hebben zij snel kunnen leveren. Netjes geregeld. Mijn... verzekering ging ook akkoord met het BORG certificaat, dus nu ben ik ook gedektlees verder
Antoinette Knobben
Antoinette Knobben
12:51 01 Apr 23
Zeer tevreden over het camerasysteem en alarmsysteem. Hoogwaardige kwaliteit, mooie installatie en nette monteurs
Bas Van Kuijk
Bas Van Kuijk
08:22 02 Feb 23
Vorige week een alarmsysteem aangeschaft, eerst kwam de adviseur langs die overigens heel netjes was en een week later werd het alarmsysteem geïnstalleerd. Een aantal dagen later een borg certificaat ontvangen voor de... verzekering, dus al met al zeer tevreden over dit bedrijf.lees verder
Stefanie Bleumink
Stefanie Bleumink
13:05 25 Jan 23
Super goed geholpen met 3 camera’s en een alarm systeem. Met ook een meewerkende gedachten voor de dieren.Vriendelijk personeel en je word ook meteen geholpen als er vragen zijn.
Jeroen hzw
Jeroen hzw
07:58 13 May 22
Let goed op wat voor inbraakalarm je hebt mensen...Ik had al een paar jaar een ander inbraakalarm op de zaak waarvan ik dacht dat het wel goed zat. Totdat er een keer is ingebroken bij ons een aantal maanden terug. Er... valt vrij weinig te halen hier, maar volgens de verzekering "voldeed het systeem niet aan de eisen"... inbraak schade niet vergoed gekregen...Niet heel lang daarna contact gehad met direct veilig om eens kennis te maken, adviseur langs gehad, samen gekeken wat er nodig was bij ons om de zaak goed te beveiligen. Ik had er wel een redelijk goed gevoel bij, uiteindelijk de knoop door gehakt en toch gedaan.Monteur van direct veilig heeft alles geïnstalleerd met een korte uitleg achteraf. Ik heb nu bewijs erbij dat alles voldoet aan de eisen en certificaten zodat de verzekering er niet meer onderuit kan als er wat gebeurt.Al met al goed gevoel bij deze partij.lees verder
Volgende beoordelingen
js_loader
Directveilig (35)

DirectVeilig.nl is uw partner in beveiliging

Kiezen voor DirectVeilig.nl betekent kiezen voor ervaring, kwaliteit en vertrouwen. Vraag een offerte aan voor alarmsysteem installatie en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Onze diensten zijn beschikbaar in de gehele Benelux. Wij zijn 24/7 bereikbaar via chat of telefoon voor al uw vragen. Met DirectVeilig.nl is uw beveiliging in deskundige handen. Uw veiligheid is onze prioriteit.

Hier een greep uit onze tevreden klanten