Direct een anti inbraakstrip offerte ontvangen

U krijgt direct kosteloos advies op maat over uw situatie

  • Wij zijn een door Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf
  • Een adviseur op locatie? Dat is mogelijk! Onze adviseurs zijn actief door heel de Benelux
  • U kunt ons 24/7 bereiken via de chat of telefoon

Direct advies en een offerte binnen 15 minuten!Waarom een anti inbraakstrip offerte aanvragen?

Voor een goede beveiliging is het van belang dat het de inbreker zo moeilijk mogelijk word gemaakt om naar binnen te kunnen. Dankzij een SKG gekeurde anti inbraakstrip kunnen de inbrekers moelijker binnen komen. Het word namelijk veel lastiger om met een koevoet bijvoorbeeld uw deur of raam open te breken.

De anti inbraakstrip wordt volledig vakkundig gemonteerd met anti inbraakschroeven door onze ervaren monteurs. Door een goede montage weet u zeker dat de anti inbraakstrip de inbraak weerstand kan bieden conform de SKG gradatie.

Welke anti inbraakstrip heb ik nodig?

Omdat niet iedere kozijn gelijk is aan elkaar zijn er verschillende maten van anti inbraak strips. Hierdoor is het mogelijk om op iedere raam en deur een anti inbraakstip te plaatsen. Daarnaast zijn er verschillende kleuren leverbaar zodat het goed bij uw gevel past.

Afhankelijk van uw risicoklasse wordt er bepaald welk anti inbraakstrip toegepast wordt om zo te voldoen aan de inbraakpreventie eis. Net zoals bij sloten zijn de anti inbraakstrips ook SKG gekeurd en hebben deze ook een gradatie.

Waarop letten bij de aanvraag van een anti inbraakstrip offerte?

Bij het aanschaffen en plaatsen moet u bij een anti inbraakstip offerte altijd controleren of de juiste SKG gradatie wordt toegepast. Controleer daarom of de anti inbraakstrip ook voor uw situatie geschikt is.

Bij een anti inbraakstrip offerte adviseren wij u ook altijd het bedrijf te controleren waardoor u het laat plaatsen. Beveiligingsbedrijven die erkend en gecertificeerd zijn hebben altijd gekwalificeerd personeel in dienst. Naast het feit dat het al een goed gevoel geeft is het ook nog eens verplicht bij een eis van de verzekering.

Anti inbraakstrip offerte aanvragen: wat kan ik nog meer doen aan mijn veiligheid?

Door een anti inbraakstrip te plaatsen is uw woning of pand niet direct volledig beveiligd. Omdat DirectVeilig.nl meerdere beveiligingsoplossingen bied kan dit meegenomen worden in de complete beveiliging. Denk aan SKG sloten, alarmsysteem en een camerasysteem.

Onze beveiliging adviseurs kunnen u op locatie helpen met een passende beveiligingsoplossing. Bij het nemen van een complete beveiligingsoplossing bieden wij ook een jaarlijks onderhoud pakket aan waardoor u geen omkijken meer heeft naar het onderhoud van uw beveiliging.