header_img

Anti inbraakstrip SKG gekeurd

Uw deuren als ramen perfect beveiligd tegen inbrekers

Voorkom het openbreken van uw deuren en ramen

Wij leveren SKG gekeurde anti inbraakstrips die voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen

SKG Gekeurd

DirectVeilig.nl werkt enkel met SKG gekeurde anti inbraakstrips. Kwaliteit hebben wij hoog in vaandel staan. Hierdoor weet u zeker dat uw ramen en deuren goed beveiligd zijn.

Lees meer

Beveiligingsadviseur

Onze beveiligingsadviseur zal met u de mogelijkheden bespreken omtrent de beveiliging van uw pand. Naast anti inbraakstrips zal de adviseur ook andere beveiligingsoplossingen bieden zodat uw pand perfect beveiligd is.

Lees meer

Politie aanbeveling

Voor de politie is een inbraak een bekend verhaal. Omdat de anti inbraakstrips zeer preventief werkt worden deze ook aanbevolen door politie.

Lees meer

Vakkundige montage

De monteurs van DirectVeilig.nl zijn vakkundig en zorgen dat uw anti inbraakstrips vakkundig gemonteerd worden. Hiervoor worden ook anti inbraakschroeven gebruikt zodat een inbreker deze niet kan demonteren.

Lees meer

Wat is een anti inbraakstrip

Een anti inbraakstrip, ook wel veiligheidstrips genoemd, zijn 2 metalen of aluminium strips die ervoor zorgen dat er geen sluitnaad is bij het sluiten van uw deur of kozijn. Er wordt 1 strip op het kozijn gemonteerd en 1 op uw deur of raam. Wanneer uw deur of raam dicht is heeft deze geen naad meer waardoor een inbreker niet kan flipperen of eventueel met een koevoet uw pand open breken.

Direct offerte Advies

Welke anti inbraakstrip moet ik toepassen?

Er zijn verschillende modellen anti inbraak strips leverbaar, voor iedere deur/raam is er wel een oplossing. Hierbij houden wij rekening met de draairichting en de terug ligging van de deur/raam of het kozijn. DirectVeilig.nl controleert altijd welke type er nodig is voor uw deur- en raamsluitingen.

Direct offerte Advies

Aanbevolen door de politie

De anti inbraakstrip die DirectVeilig.nl toepast zijn allen SKG gekeurd en voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Het plaatsen van een gekeurde anti inbraakstrip voldoet aan een minimale eis. Dit geldt ook voor sloten die wij leveren.

Direct offerte Advies

Voordelen van een anti inbraakstrip

Er zijn veel voordelen met een anti inbraakstrip. Het voorkomt dat uw deuren en ramen worden open gebroken. De werking is ook erg preventief, een inbreker die ziet dat uw pand is voorzien van juist gemonteerde anti inbraak strips slaan uw pand eerder over. De schade bij een inbraak kan hoog oplopen als u een kozijn of deur moet herstellen of vervangen.

Direct offerte Advies

Monteren van anti inbraakstrip

Bij het monteren van de anti inbraakstrip is het belangrijk dat dit juist gedaan word. Wanneer dit niet juist gedaan word kan deze evengoed gemakkelijk te forceren zijn. De monteurs van DirectVeilig.nl zijn vakkundig op het gebied van anti inbraak en zullen de anti inbraak strips vakkundig plaatsen zodat uw deuren en ramen niet meer geforceerd kunnen worden.

Direct offerte Advies

Volledige beveiliging

Wilt u ook uw woning of bedrijf goed beveiligd hebben? Perfect geregeld met gekeurde producten en door erkende monteurs geïnstalleerd? DirectVeilig.nl staat voor kwaliteit en helpt u zodat u ontzorgd word voor de beveiliging. Naast de anti inbraak strips kunnen wij uw pand beveiligen met een alarmsysteem, sloten en eventueel een camerasysteem.

Direct offerte Advies

Ik heb anti inbraak strips, ben ik nu beveiligd?

Het is niet handig wanneer uw deuren en ramen beveiligd zijn met een anti inbraakstrip maar u heeft er een enkel glas in zitten of uw sloten zijn niet gekeurd. Voor het beveiligen van uw ramen biedt DirectVeilig.nl gekeurde raambeveiliging. Sloten die wij leveren zijn ten alle tijde SKG gekeurde sloten.

Direct offerte Advies

Advies voor uw woning of bedrijf

Omdat niet ieder pand gelijk is aan elkaar plannen wij adviseurs in die op locatie een beveiligingsoplossing bieden voor uw situatie. De beveiligingsadviseurs van DirectVeilig.nl denken met de klant mee en bieden een totaal oplossing aan. Door de installatie van de erkende monteurs weet u zeker dat de anti inbraak strips goed gemonteerd worden.

Direct offerte Advies

Wat zeggen anderen over DirectVeilig.nl?

Tokfood international

In het begin was ik sceptisch, want ik had negatieve ervaringen met mijn oude alarmsysteem. De adviseur van DirectVeilig.nl wist mij echter te overtuigen met zijn enthousiasme en vakmanschap. Bij installatie is alles haarfijn geregeld en mijn zaak is nu perfect beveiligd. Ik beveel DirectVeilig.nl dan ook van harte aan bij derden!

Magnolia

Wij zijn overgestapt van een ander beveiligingsbedrijf naar DirectVeilig.nl. Dat hadden we veel eerder moeten doen! We krijgen geen valse alarmmeldingen meer en alles is makkelijk te bedienen via mijn iPhone. Ook weten we nu wat we betalen en hebben we geen extra kosten meer. Kortom: wij zijn heel tevreden over de kwaliteit en service.

Heerbaart Jongman BV

Vanwege onze meerdere vestigingen hebben wij gekozen voor het alarmsysteem van DirectVeilig.nl. Al onze vestigingen zijn nu met elkaar gekoppeld en het alarmsysteem is vanuit één app eenvoudig te bedienen. We zijn erg blij met de snelle installatie en willen nu al niets anders meer!

Overzicht van tevreden klanten