Beveiliger inhuren: op elke locatie & elk gewenst moment

Beveiliger van DirectVeilig.nl zorgen ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar de veiligheid.

24/7 beschikbaarheid

Bij DirectVeilig.nl kiest u voor service. Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar. Bij vragen kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Dit geldt ook voor een alarmsysteem of camerasysteem.

Lees meer

Landelijk

Verhoog de veiligheid in uw bedrijf, bij uw evenement of op elke andere denkbare locatie. Vertrouw op een ervaren en erkende beveiliger van DirectVeilig.nl.

Lees meer

Gecertificeerd

Een gecertificeerde beveiliger controleert op alle mogelijke risico's. Hij houdt de situatie continu nauwlettend in de gaten en ziet dingen die uw personeel uit het oog verliest.

Lees meer

24 uur levering

Snel een beveiliger nodig? DirectVeilig.nl beschikt over een groot netwerk met landelijke dekking. Uw beveiliger kan al binnen 24 uur aan de slag.

Lees meer

Evenementenbeveiliging

Vindt er een evenement plaats, dan mag beveiliging niet ontbreken. DirectVeilig.nl zorgt ervoor dat alles veilig verloopt; van kaartcontrole bij festivals tot aan surveillance op een braderie. Beveiligers van evenementen hebben veel uiteenlopende taken, waarbij ze snel kunnen omschakelen. Op uw evenement heeft veiligheid de hoogste prioriteit.

Direct offerte Advies

Horecabeveiliging

Bij horecabeveiliging denkt u waarschijnlijk direct aan het beveiligen van een discotheek. Onze beveiligers zorgen voor een veilige situatie bij de ingang. Hanteert u bijvoorbeeld een leeftijdsgrens, dan kunnen zij hierop controleren. De beveiliging van DirectVeilig.nl gaat echter nog veel verder, want ook in elke andere horecagelegenheid is het mogelijk om een beveiliger in te zetten.

Direct offerte Advies

Objectbeveiliging

Met objectbeveiliging kunt u voorwerpen op locatie laten beveiligen door een professionele beveiliger. Heeft u bijvoorbeeld diefstal gevoelige producten op locatie staan? Dan is objectbeveiliging een goede uitkomst. Met de professionals van DirectVeilig.nl zorgt u voor zekerheid op het gebied van veiligheid. Doen zich calamiteiten voor, dan grijpt de beveiliger adequaat in. Ongewenste gasten worden verwijderd of overgedragen aan de politie.

Direct offerte Advies

Winkelsurveillance

Waarborg uw veiligheid en wees zakkenrollers en winkeldieven te slim af door het inhuren van een beveiliger. Deze behoudt het overzicht in uw zaak, zodat u en uw collega's zich geen zorgen meer hoeven te maken. Daarnaast zorgt een portier voor een veilig gevoel in uw winkel en een professionele uitstraling richting klanten.

Direct offerte Advies

Persoonsbeveiliging

Artiesten, personen met een hoge functie en andere statushoudende mensen kunnen in bepaalde situaties gevaar lopen. Bij grote menigtes, persoonlijke bedreigingen of evenementen is het inhuren van een persoonsbeveiliger verstandig. DirectVeilig.nl zorgt ervoor dat uw VIP wordt begeleid naar de juiste locatie en gedurende de afspraak continu wordt beveiligd. Onze beveiligers zijn zo getraind dat ze vrijwel elke situatie herkennen en snel optreden waar nodig.

Direct offerte Advies

Cameratoezicht

Cameratoezicht helpt om incidenten of calamiteiten sneller te signaleren en vroegtijdig actie te ondernemen. Bewakingscamera's van hoge kwaliteit garanderen een haarscherp beeld en zorgen voor een nauwkeurige vastlegging van eventuele bewijsstukken. Onze getrainde cameraobservanten herkennen in één oogopslag mogelijke risico's en treden vervolgens adequaat op om de veiligheid te borgen.

Direct offerte Advies

Toezicht en handhaving

Professioneel toezicht is essentieel om de orde op uw locatie te handhaven en een optimale veiligheid te waarborgen. Als gecertificeerd beveiligingsbedrijf bieden wij deskundige en ervaren beveiliger die uw publiek correct benaderen en een representatief uithangbord zijn. Wij zijn gespecialiseerd in handhaving voor uiteenlopende opdrachtgevers en locaties; van marktpleinen tot casino's.

Direct offerte Advies

Toegangsbeveiliging

Een veilig pand begint met de juiste toegangsbeveiliging. De oplettende beveiligers van DirectVeilig.nl weren ongenode gasten en zorgen voor een veilige en beheersbare omgeving. Ook aanwezigheidsregistratie van medewerkers of andere personen behoort tot de uitgebreide mogelijkheden.

Direct offerte Advies

Wat zeggen anderen over DirectVeilig.nl?

Freshtival

Vanwege gestage groei van onze evenementen hebben wij continu behoefte aan professionele beveiligers. De vakmensen van DirectVeilig.nl hebben ons meermaals op korte termijn uit de brand geholpen en vallen op door hun prettige communicatie en gecertificeerde personeel. De beveiliging op onze festivals is nu altijd tiptop in orde!

Cafe de topper

Na meerdere incidenten bij onze ingang besloten wij over te stappen naar een andere beveiligingspartner. Dit werd DirectVeilig.nl en inmiddels is gebleken dat we de overstap veel eerder hadden moeten maken! De beveiliging van onze horecazaak is nu een stuk professioneler en dat geldt zowel voor de toegangscontrole als andere plekken binnen. Top!

SRM

Wij zochten een betrouwbare partner voor de beveiliging van verschillende personen met een VIP-status uit ons netwerk. Al snel kwam DirectVeilig.nl naar voren als de beste keuze. Hun beveiligers hebben niet alleen een professionele achtergrond en veel kennis van zaken, maar ook een correcte en representatieve uitstraling. Wij zijn meer dan tevreden.

Overzicht van tevreden klanten