Beveiliger op elke locatie & elk gewenst moment

De beveiligers van DirectVeilig.nl zorgen ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar de veiligheid.

Vaste lage prijs

Ervaring

Bij DirectVeilig.nl kiest u voor ervaring. De beveiligers zijn vakkundig en reageren adequaat op situaties.

Veiligheid

Verhoog de veiligheid in uw bedrijf, bij uw evenement of op elke andere denkbare locatie. Schakel een beveiliger van DirectVeilig.nl in.

Geen eenmalige kosten

Horeca

Uw horecazaak beveiligen met een beveiliger? Dat is zeker een goed idee! De beveiliger houdt de situatie in uw zaak nauwlettend in de gaten, daar waar u het uit het oog verliest.

Gratis-Installatie-svg

Detailhandel

Beveilig uw winkel met een beveiliger. Een beveiliger kan uw klanten een veiliger gevoel geven. Het begroeten van klanten en het waarborgen van de veiligheid zorgen voor een betere klantervaring.

Maandtarief beveiligingssysteem

Evenementenbeveiliging

Vindt er een evenement plaats, dan kunnen beveiligers niet ontbreken. Van kaartcontrole bij festivals tot aan het surveilleren op een braderie, DirectVeilig.nl zorgt ervoor dat alles veilig verloopt. Beveiligers van evenementen hebben veel uiteenlopende taken, waarbij ze snel kunnen omschakelen. Op uw evenement staat veiligheid op één.

installatie inbegrepen installatie inbegrepen installatie inbegrepen

gps tracker service en onderhoud

Horecabeveiliging

Bij horecabeveiliging denkt u waarschijnlijk direct aan het beveiligen van een discotheek. Deze beveiligers zorgen voor een veilige situatie bij de ingang. Heeft u bijvoorbeeld een leeftijdsgrens, dan kunnen zij dit controleren. De beveiliging van DirectVeilig.nl gaat echter veel verder dan dat, want ook in elke andere horecagelegenheid is het mogelijk om een beveiliger in te zetten.

Lage prijs Lage prijs

Looptijd beveiligingssysteem leasen

Objectbeveiliging

Met objectbeveiliging kunt u voorwerpen op locatie laten beveiligen door beveiligers. Heeft u bijvoorbeeld een aantal voertuigen op locatie staan? Dan is objectbeveiliging een goede uitkomst. Met de beveiligers van DirectVeilig.nl zorgt u voor zekerheid op gebied van veiligheid! Mochten er zich calamiteiten voordoen, dan zullen ze adequaat ingrijpen. Ongewenste gasten worden verwijderd of overgedragen aan de politie.

geen eenmalige kosten geen eenmalige kosten geen eenmalige kosten

Garantie beveiligingssysteem

Winkelsurveillance

Waarborg uw veiligheid. Wees zakkenrollers en winkeldieven te slim af door een beveiliger in te huren. De beveiliger houdt het overzicht in uw zaak, waardoor uw collega’s en u zich geen zorgen meer hoeven te maken. Daarnaast geeft een portier in uw winkel een veilig gevoel naar uw klanten.

doorlopende garantie

Looptijd beveiligingssysteem leasen

Persoonsbeveiliging

Artiesten, personen met een hoge functie en andere statushoudende mensen kunnen in bepaalde situaties gevaar lopen. Bij grote menigtes, persoonlijke bedreigingen of evenementen is het verstandig om een persoonsbeveiliger in te schakelen. DirectVeilig.nl zorgt ervoor dat uw VIP wordt begeleid naar de juiste locatie en gedurende de afspraak continu wordt beveiligd. Onze beveiligers zijn zo getraind dat ze vrijwel elke situatie herkennen. Zo kunnen ze snel optreden.

geen eenmalige kosten geen eenmalige kosten

Garantie beveiligingssysteem

Meer informatie

Mocht u twijfelen over een beveiliger in uw situatie of wilt u meer informatie over het inzetten van een beveiliger? Neem dan contact op met de klantenservice van DirectVeilig.nl. Voor informatie en advies kunt u één van onze experts bereiken via 085 025 0087 of per mail via [email protected]

doorlopende garantie