Onze persoonsbeveiligers zijn grondig getraind en gecertificeerd om u de best mogelijke bescherming te bieden. Of u nu een VIP, een zakelijke professional, of een particulier bent, wij passen onze diensten aan uw specifieke behoeften aan. Onze beveiligingsmedewerkers zijn experts in risicoanalyse en anticiperen op potentiële bedreigingen. Met DirectVeilig.nl kiest u voor professionele persoonsbeveiliging die uw gemoedsrust garandeert.

 • Al binnen 24 uur beschikbaar

  In de meeste gevallen kunnen wij al binnen 24 uur naar akkoord een beveiliger voor u inplannen. Heeft u een urgente situatie waarbij u direct een beveiliger nodig heeft? Vraag dan direct een beveiliger offerte aan of bel 085 025 0087

  Meer informatie
 • Landelijke dekking

  Waar de opdracht zich ook bevind Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Breda of een andere locatie. Wij beschikken altijd over de juiste beveiligers voor uw situatie. Directveilig.nl heeft 8 vestigingen en daardoor kunnen wij altijd snel 1 of meerdere beveiligers voor u inplannen.

  Lees meer
 • Gecertificeerde beveiligers

  Onze gecertificeerde beveiligers zijn getraind om elke situatie nauwlettend in de gaten te houden. Met hun scherpe blik en jarenlange ervaring kunnen zij risico's identificeren die anderen wellicht missen. Daarnaast leveren wij ook specialistische beveiligers die beschikken over een beveiligingshond.

  Offerte aanvragen
 • Beveiligingsoplossingen op maat

  Directveilig.nl beschikt over een breed scala van fysieke beveiligers, zo voeren wij veel diensten uit voor grote organisaties, Denk hierbij aan Schiphol, justitie en diverse gemeentes ect. Maar natuurlijk staan wij ook klaar voor u klaar als het gaat om tijdelijke of kleine opdrachten.

  Meer informatie
 • Horecabeveiliging
Evenementbeveiliging

Nacht beveiliging

De nacht brengt vaak extra uitdagingen met zich mee op het gebied van beveiliging. Onze beveiligingsexperts zijn er om u te beschermen terwijl de wereld slaapt. Of het nu gaat om het beveiligen van uw bedrijf of evenement, onze persoonsbeveiligers werken discreet en doeltreffend om ervoor te zorgen dat u zich veilig voelt, ongeacht het tijdstip. Voor een geïntegreerde beveiligingsoplossing combineren we persoonsbeveiliging met geavanceerde alarmsystemen en camerabeveiliging, zodat uw bedrijf optimaal beschermd is tegen elke dreiging. Naast onze beveiligers is het mogelijk uw bedrijf te voorzien van deze technologische beveiligingsmaatregelen.

Binnen 24 uur beschikbaar

In de meeste gevallen kunnen wij al binnen 24 uur na akkoord een beveiliger voor u inplannen. Heeft u een urgente situatie waarbij u direct een beveiliger nodig heeft? Vraag dan direct een beveiliger offerte aan.

Objectbeveiliging

In heel Nederland

Waar de opdracht zich ook bevindt Utrecht, Groningen, Enschede, Tilburg of een andere locatie. Wij beschikken altijd over de juiste beveiligers voor uw situatie. Directveilig.nl heeft 8 vestigingen en daardoor kunnen wij altijd snel 1 of meerdere beveiligers voor u inplannen.

 

Beveiliger

Beveiligers met certificaat

Onze gecertificeerde beveiligers zijn getraind om elke situatie nauwlettend in de gaten te houden. Met hun scherpe blik en jarenlange ervaring kunnen zij risico’s identificeren die anderen wellicht missen. Daarnaast leveren wij ook specialistische beveiligers die beschikken over een beveiligingshond.

Horecabeveiliging

Oplossingen op maat

Directveilig.nl beschikt over een breed scala van fysieke beveiligers, zo voeren wij veel diensten uit voor grote organisaties, Denk hierbij aan Schiphol, justitie en diverse gemeentes etc. Maar natuurlijk staan wij ook voor u klaar als het gaat om tijdelijke of kleine opdrachten.

Directveilig overlegmoment

Justis erkend ND 5616

Onze beveiligers zijn officieel erkend door Justis, wat inhoudt dat zij een uitgebreide screening hebben ondergaan. Hierbij zijn niet alleen hun professionele bekwaamheden, maar ook hun persoonlijke achtergrond zorgvuldig beoordeeld. Dit waarborgt dat onze klanten kunnen rekenen op een beveiligingsteam dat voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Winkel beveiliger
 • icon mensen

  780879 Aantal misdrijven afgelopen jaar

 • Group 176

  24344 Aantal inbraken afgelopen jaar

 • Icon inbraak

  7823 Aantal overvallen afgelopen jaar

 • icon mensen

  486245 Geregistreerde overlast afgelopen jaar

Directveilig adviesgesprek op kantoor

Ook bekend Nederland kiest voor Directveilig.nl

Michael Van Der Plas 1 Aspect Ratio 16 9

Reality ster Michael van der Plas

Bekijk video
Gtst Acteur Everon Jackson Hooi Aspect Ratio 16 9

GTST acteur Everon Jackson Hooi

Bekijk video
Profvoetballer Sam Larsson Aspect Ratio 16 9

Profvoetballer Sam Larsson

Bekijk video
Directveilig 138 Scaled Aspect Ratio 16 9

Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Bekijk video

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 367 reviews

Wat zeggen anderen over Directveilig.nl?

Bij ons draait alles om klanttevredenheid, en we zijn trots op de feedback die we ontvangen. Lees verder om te ontdekken wat anderen te zeggen hebben over hun interactie met ons bedrijf en onze producten.

Lees alle reviews
Mateusz Nowak
Mateusz Nowak
14:38 05 Apr 24
Direct Veilig is een zeer goed bedrijf richting hun klanten.De dienstverlening en klantvriendelijkheid staan ​​op een zeer hoog niveau.Met hen samenwerken is puur plezier.
Ineke Jans
Ineke Jans
11:17 01 Feb 24
Jan Jans
Jan Jans
11:13 01 Feb 24
Jolanda Kruizinga
Jolanda Kruizinga
12:32 25 Jan 24
Klasse 2 alarmsysteem
Inge Vakkers-Lijnkamp
Inge Vakkers-Lijnkamp
15:00 23 Jan 24
Ben tevreden over de service. Ik had een BORG certificaat klasse 4 nodig voor de verzekering. Naderhand ook mijn BORG-B Certificaat ontvangen, deze werd ook gevraagd door mijn verzekering
Doreen Driessen
Doreen Driessen
12:02 16 Jan 24
marcel van loosbroek
marcel van loosbroek
11:47 16 Jan 24
Marcel Wouterse
Marcel Wouterse
10:37 16 Jan 24
Top geregeld
Marell Koopman
Marell Koopman
22:34 25 Nov 23
niels Geers
niels Geers
22:31 25 Nov 23
Adam Cohen
Adam Cohen
14:48 24 Nov 23
BSO Miracle Kids
BSO Miracle Kids
11:06 25 Oct 23
Edwin Fernim
Edwin Fernim
10:12 17 Oct 23
E U
E U
13:55 16 Oct 23
Ik had een borg certificaat nodig voor de verzekering. Hierdoor ben ik bij directveilig uitgekomen. Heb na de installatie het certificaat mogen ontvangen. Top geregeld.
Jan Van Der Horst
Jan Van Der Horst
11:48 16 Oct 23
naamloos idk
naamloos idk
11:48 26 Sep 23
Hele goede klant service! Hebben al mijn vragen duidelijk gemaakt en hebben me goed geholpen bij een schoolopdracht
Arthur Admiraal
Arthur Admiraal
14:50 06 Sep 23
Goed bedrijf installeren deed de monteur erg goed en dacht goed mee met oplossingen
R Nyari
R Nyari
12:54 06 Sep 23
Jan Witteveen
Jan Witteveen
12:11 06 Sep 23
Nette heren die ons goed geholpen hebben, bij deze ook de complimenten voor het bedrijf zelf.Snelle en overzichtelijke offerte en goed meedenkende account manager
Remco Van der velde
Remco Van der velde
22:29 01 Sep 23
Zeker een aanrader!
Frank Ronkes
Frank Ronkes
22:25 01 Sep 23
Goede service!Team weet van aanpakken.Zeer tevreden!Zeker een aanrader!
Babette Reinink
Babette Reinink
18:57 25 Aug 23
Heel erg blij met Haico, erg fijne service. Zal hier vaker naar toe gaan! Bedankt.
Amber Exterkate
Amber Exterkate
10:30 18 Aug 23
Een echte aanrader als het gaat om beveiligingssystemen. Goede service en vriendelijk personeel. Denken met je mee in oplossingen en kijken wat er nodig is.
GERALD SCHUURMAN
GERALD SCHUURMAN
19:02 13 Aug 23
Goeie voorlichting gehad van Haico..... misschien toch maar een keer laten monteren die Rolls Royce beveiligingscameras.Top 👌🏼👍🏼
fred elburg
fred elburg
13:14 07 Jul 23
Vanuit de verzekering hadden we een risico klasse 4 alarmsysteem nodig met BORG certificaat. Bij directveilig heb ik een offerte opgevraagd, nadat ik akkoord ben gegaan hebben zij snel kunnen leveren. Netjes geregeld. Mijn... verzekering ging ook akkoord met het BORG certificaat, dus nu ben ik ook gedektlees verder
Antoinette Knobben
Antoinette Knobben
12:51 01 Apr 23
Zeer tevreden over het camerasysteem en alarmsysteem. Hoogwaardige kwaliteit, mooie installatie en nette monteurs
Bas Van Kuijk
Bas Van Kuijk
08:22 02 Feb 23
Vorige week een alarmsysteem aangeschaft, eerst kwam de adviseur langs die overigens heel netjes was en een week later werd het alarmsysteem geïnstalleerd. Een aantal dagen later een borg certificaat ontvangen voor de... verzekering, dus al met al zeer tevreden over dit bedrijf.lees verder
Stefanie Bleumink
Stefanie Bleumink
13:05 25 Jan 23
Super goed geholpen met 3 camera’s en een alarm systeem. Met ook een meewerkende gedachten voor de dieren.Vriendelijk personeel en je word ook meteen geholpen als er vragen zijn.
Jeroen hzw
Jeroen hzw
07:58 13 May 22
Let goed op wat voor inbraakalarm je hebt mensen...Ik had al een paar jaar een ander inbraakalarm op de zaak waarvan ik dacht dat het wel goed zat. Totdat er een keer is ingebroken bij ons een aantal maanden terug. Er... valt vrij weinig te halen hier, maar volgens de verzekering "voldeed het systeem niet aan de eisen"... inbraak schade niet vergoed gekregen...Niet heel lang daarna contact gehad met direct veilig om eens kennis te maken, adviseur langs gehad, samen gekeken wat er nodig was bij ons om de zaak goed te beveiligen. Ik had er wel een redelijk goed gevoel bij, uiteindelijk de knoop door gehakt en toch gedaan.Monteur van direct veilig heeft alles geïnstalleerd met een korte uitleg achteraf. Ik heb nu bewijs erbij dat alles voldoet aan de eisen en certificaten zodat de verzekering er niet meer onderuit kan als er wat gebeurt.Al met al goed gevoel bij deze partij.lees verder
Meer beoordelingen
js_loader

Beveiliging op locatie

Soms vereist uw situatie specifieke beveiligingsmaatregelen op locatie. Onze persoonsbeveiligers passen zich aan uw omgeving aan en bieden maatwerk bescherming waar u dat nodig heeft. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een feest of een persoonlijke gelegenheid, onze experts zorgen ervoor dat uw beveiliging naadloos integreert in de omgeving.

Bij DirectVeilig.nl begrijpen we het belang van vertrouwen wanneer het om uw veiligheid gaat. Onze jarenlange ervaring en 24/7 beschikbaarheid maken ons de ideale partner voor persoonsbeveiliging.

We behandelen elke klant met de hoogste mate van professionaliteit, terwijl we toch een persoonlijke benadering behouden. Kies voor DirectVeilig.nl en ontdek waarom we al meer dan 25 jaar de topkeuze zijn in beveiliging.

Uw veiligheid mag nooit in gevaar zijn. Neem vandaag nog contact op met DirectVeilig.nl voor professionele persoonsbeveiliging die aan al uw behoeften voldoet. Bezoek onze website DirectVeilig.nl voor meer informatie over waar je op moet letten als je een beveiliger nodig bent.

Hier een greep uit onze tevreden klanten