Volledige beveiliging voor uw juwelier

Bij DirectVeilig.nl werken we met de nieuwste technologieën voor ons alarmsysteem en aanvullende camerabeveiliging. Onze monteurs garanderen altijd een professionele installatie, voor een optimale beveiliging voor uw juwelier. We vertellen u graag over alle verschillende mogelijkheden.

 • Camerabeveiliging installeren
 • 231122 Directveilig (118)
 • Directveilig overlegmoment bij Het Nederlandsche Inkoopkantoor
 • Planning installatie
 • Profvoetballer Sam Larsson
 • Directveilig bus
 • Directveilig kantoor
Camerasysteem installeren

Beveiligingsexpert op locatie

Wat is er mogelijk voor beveiliging van uw juwelier? Onze beveiligingsadviseur komt graag bij u op locatie om u verder te helpen bij een geavanceerd alarmsysteem, eventueel met een aanvullende camerabeveiliging. Onze adviseur controleert de mogelijkheden en doet een grondige controle. Op basis van het advies bepalen we ook direct een offerteprijs. Zo bent u volledig op de hoogte van de kosten om uw juwelier optimaal te beveiligen.

Voorkom lange wachttijden voor een beveiligingsvoorstel en vraag direct een offerte aan bij DirectVeilig.nl. Onze beveiligingsadviseur helpt u namelijk direct om inzicht te krijgen in een optimale beveiliging voor uw juwelier.

Geavanceerde alarmsystemen

Bij DirectVeilig.nl bieden we BORG gecertificeerde alarmsystemen aan in de hoogste klassen 3 en 4. De nieuwste technologieën zijn geïntegreerd in onze alarmsystemen, om zo de strenge veiligheidsnormen te waarborgen. Daarbij zijn verschillende functies mogelijk. We kunnen uw hoogwaardige alarmsysteem op maat inrichten, die specifiek is ontworpen voor juweliers. Zo helpen we u graag aan een geavanceerd intercomsysteem voor deurtoegang en een overvalknop achter de toonbank, die direct in verbinding staat met een bemande meldkamer.

Inbraakbeveiliging installeren

Altijd de beste camerabeelden

Aanvullend op het alarmsysteem kunt u haarscherpe camerabeveiliging installeren. Met een beveiligingsmonitor kunt u achter in de zaak live meekijken en alles opnemen. Onze professionele apparatuur is voorzien van de nieuwste technieken. Zo adviseren we een netwerk videorecorder met H265+ compressietechniek, surveillance, harde schijf en triple security, waardoor uw kwaliteitsbeelden altijd beschermd blijven. De topkwaliteit camera’s van DirectVeilig.nl hebben ook gezichtsherkenning en u kunt zelfs ‘s nachts kentekens in kleurenbeeld aflezen.

Maatwerk beveiliging voor uw juwelier

 • icon mensen

  780879 Aantal misdrijven afgelopen jaar

 • Group 176

  24344 Aantal inbraken afgelopen jaar

 • Icon inbraak

  7823 Aantal overvallen afgelopen jaar

 • icon mensen

  486245 Geregistreerde overlast afgelopen jaar

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 365 reviews

De beste beveiliging voor uw juwelier met DirectVeilig.nl

Bent u geïnteresseerd in een hoogwaardig beveiligingssysteem voor uw juwelierszaak? Vraag direct een offerte aan en onze adviseurs vertellen u graag over de mogelijkheden. U ontvangt van ons een persoonlijk en vrijblijvend advies, die helemaal op uw wensen is afgestemd. Met meer dan 25 jaar ervaring en BORG gecertificeerde installateurs weten we precies wat uw juwelier nodig heeft. Al jarenlang helpen we klanten in heel de Benelux hun juwelierszaak te beschermen tegen calamiteiten. Maak gebruik van onze 24/7 service voor direct handelen: wij leveren de perfecte beveiliging voor uw juwelier. Voor topkwaliteit beveiliging bent u bij DirectVeilig.nl aan het juiste adres.

Directveilig Autobedrijf overleggen

Wat zeggen anderen over Directveilig.nl?

Bij ons draait alles om klanttevredenheid, en we zijn trots op de feedback die we ontvangen. Lees verder om te ontdekken wat anderen te zeggen hebben over hun interactie met ons bedrijf en onze producten.

Lees alle reviews
Mateusz Nowak
Mateusz Nowak
14:38 05 Apr 24
Direct Veilig is een zeer goed bedrijf richting hun klanten.De dienstverlening en klantvriendelijkheid staan ​​op een zeer hoog niveau.Met hen samenwerken is puur plezier.
Ineke Jans
Ineke Jans
11:17 01 Feb 24
Jan Jans
Jan Jans
11:13 01 Feb 24
Jolanda Kruizinga
Jolanda Kruizinga
12:32 25 Jan 24
Klasse 2 alarmsysteem
Inge Vakkers-Lijnkamp
Inge Vakkers-Lijnkamp
15:00 23 Jan 24
Ben tevreden over de service. Ik had een BORG certificaat klasse 4 nodig voor de verzekering. Naderhand ook mijn BORG-B Certificaat ontvangen, deze werd ook gevraagd door mijn verzekering
Doreen Driessen
Doreen Driessen
12:02 16 Jan 24
marcel van loosbroek
marcel van loosbroek
11:47 16 Jan 24
Marcel Wouterse
Marcel Wouterse
10:37 16 Jan 24
Top geregeld
Marell Koopman
Marell Koopman
22:34 25 Nov 23
niels Geers
niels Geers
22:31 25 Nov 23
Adam Cohen
Adam Cohen
14:48 24 Nov 23
BSO Miracle Kids
BSO Miracle Kids
11:06 25 Oct 23
Edwin Fernim
Edwin Fernim
10:12 17 Oct 23
E U
E U
13:55 16 Oct 23
Ik had een borg certificaat nodig voor de verzekering. Hierdoor ben ik bij directveilig uitgekomen. Heb na de installatie het certificaat mogen ontvangen. Top geregeld.
Jan Van Der Horst
Jan Van Der Horst
11:48 16 Oct 23
naamloos idk
naamloos idk
11:48 26 Sep 23
Hele goede klant service! Hebben al mijn vragen duidelijk gemaakt en hebben me goed geholpen bij een schoolopdracht
Arthur Admiraal
Arthur Admiraal
14:50 06 Sep 23
Goed bedrijf installeren deed de monteur erg goed en dacht goed mee met oplossingen
R Nyari
R Nyari
12:54 06 Sep 23
Jan Witteveen
Jan Witteveen
12:11 06 Sep 23
Nette heren die ons goed geholpen hebben, bij deze ook de complimenten voor het bedrijf zelf.Snelle en overzichtelijke offerte en goed meedenkende account manager
Remco Van der velde
Remco Van der velde
22:29 01 Sep 23
Zeker een aanrader!
Frank Ronkes
Frank Ronkes
22:25 01 Sep 23
Goede service!Team weet van aanpakken.Zeer tevreden!Zeker een aanrader!
Babette Reinink
Babette Reinink
18:57 25 Aug 23
Heel erg blij met Haico, erg fijne service. Zal hier vaker naar toe gaan! Bedankt.
Amber Exterkate
Amber Exterkate
10:30 18 Aug 23
Een echte aanrader als het gaat om beveiligingssystemen. Goede service en vriendelijk personeel. Denken met je mee in oplossingen en kijken wat er nodig is.
GERALD SCHUURMAN
GERALD SCHUURMAN
19:02 13 Aug 23
Goeie voorlichting gehad van Haico..... misschien toch maar een keer laten monteren die Rolls Royce beveiligingscameras.Top 👌🏼👍🏼
fred elburg
fred elburg
13:14 07 Jul 23
Vanuit de verzekering hadden we een risico klasse 4 alarmsysteem nodig met BORG certificaat. Bij directveilig heb ik een offerte opgevraagd, nadat ik akkoord ben gegaan hebben zij snel kunnen leveren. Netjes geregeld. Mijn... verzekering ging ook akkoord met het BORG certificaat, dus nu ben ik ook gedektlees verder
Antoinette Knobben
Antoinette Knobben
12:51 01 Apr 23
Zeer tevreden over het camerasysteem en alarmsysteem. Hoogwaardige kwaliteit, mooie installatie en nette monteurs
Bas Van Kuijk
Bas Van Kuijk
08:22 02 Feb 23
Vorige week een alarmsysteem aangeschaft, eerst kwam de adviseur langs die overigens heel netjes was en een week later werd het alarmsysteem geïnstalleerd. Een aantal dagen later een borg certificaat ontvangen voor de... verzekering, dus al met al zeer tevreden over dit bedrijf.lees verder
Stefanie Bleumink
Stefanie Bleumink
13:05 25 Jan 23
Super goed geholpen met 3 camera’s en een alarm systeem. Met ook een meewerkende gedachten voor de dieren.Vriendelijk personeel en je word ook meteen geholpen als er vragen zijn.
Jeroen hzw
Jeroen hzw
07:58 13 May 22
Let goed op wat voor inbraakalarm je hebt mensen...Ik had al een paar jaar een ander inbraakalarm op de zaak waarvan ik dacht dat het wel goed zat. Totdat er een keer is ingebroken bij ons een aantal maanden terug. Er... valt vrij weinig te halen hier, maar volgens de verzekering "voldeed het systeem niet aan de eisen"... inbraak schade niet vergoed gekregen...Niet heel lang daarna contact gehad met direct veilig om eens kennis te maken, adviseur langs gehad, samen gekeken wat er nodig was bij ons om de zaak goed te beveiligen. Ik had er wel een redelijk goed gevoel bij, uiteindelijk de knoop door gehakt en toch gedaan.Monteur van direct veilig heeft alles geïnstalleerd met een korte uitleg achteraf. Ik heb nu bewijs erbij dat alles voldoet aan de eisen en certificaten zodat de verzekering er niet meer onderuit kan als er wat gebeurt.Al met al goed gevoel bij deze partij.lees verder
Meer beoordelingen
js_loader

Hier een greep uit onze tevreden klanten