Directveilig auto onderweg

Topkwaliteit beveiliging bij DirectVeilig.nl

Van professionele alarmsystemen tot haarscherpe camerabeveiliging; voor al onze beveiligingssystemen integreren we vooruitstrevende technologie. Zo zorgen we altijd voor een professionele beveiliging voor uw woning of bedrijfspand.

BORG gecertificeerd

Bewakingsdiensten: Bewakingsdiensten zijn essentieel voor het monitoren en beveiligen van bedrijfs- of woonlocaties. Beveiligers voeren patrouilles uit, houden toezicht op camerabeelden en reageren op alarmsignalen. Ze vormen de eerste lijn van defensie tegen ongeautoriseerde toegang en andere bedreigingen.

Borg certificaat

Advies op maat en op locatie

Zoekt u beveiligingsexperts die u professioneel kunnen adviseren? Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek komen we graag bij u langs om een gedetailleerde analyse uit te voeren. Wij brengen alle mogelijkheden in kaart, vertellen u over onze beveiligingssystemen en delen graag onze bevindingen met u.

Directveilig overlegmoment

Centraal bedienen

Ons alarmsysteem bedient u heel eenvoudig met een app of uw eigen codebedienpaneel; van het aan- en uitschakelen tot het instellen van de in- en uitlooptijd. Ook met onze camerabeveiliging heeft u middels de app toegang tot uw IP-camera’s. Zo kunt u opnames terugzien of live meekijken.

Alarmsysteem met app

Jaarlijks onderhoud en bemande meldkamer

Naast een vakkundige installatie garanderen wij topkwaliteit beveiliging, door jaarlijks uw alarmsystemen en camerabeveiliging te controleren. Door veel verzekeringen wordt dit zelfs geëist. De experts van DirectVeilig.nl weten precies hoe ze uw systemen moeten onderhouden. Ook is ons alarmsysteem gekoppeld aan een bemande meldkamer en bent u altijd op de hoogte van eventuele calamiteiten.

Kantoor Directveilig

Complete installatie binnen 48 uur

Bij ons kiest u voor een complete ontzorging. Samen vinden we een passende beveiliging op maat, die onze BORG erkende installateurs voor u installeren. U bent zeker van een goed werkend beveiligingssysteem. Meestal binnen 48 uur hebben we het beveiligingssysteem geïnstalleerd en is uw huis optimaal beveiligd.

Camerasysteem installeren horeca

Maatwerk camerasysteem voor elke situatie

 • icon mensen

  780879 Aantal misdrijven afgelopen jaar

 • Group 176

  24344 Aantal inbraken afgelopen jaar

 • Icon inbraak

  7823 Aantal overvallen afgelopen jaar

 • icon mensen

  486245 Geregistreerde overlast afgelopen jaar

Directveilig adviesgesprek op kantoor

Ook bekend Nederland kiest voor Directveilig.nl

Michael Van Der Plas 1 Aspect Ratio 16 9

Reality ster Michael van der Plas

Bekijk video
Gtst Acteur Everon Jackson Hooi Aspect Ratio 16 9

GTST acteur Everon Jackson Hooi

Bekijk video
Profvoetballer Sam Larsson Aspect Ratio 16 9

Profvoetballer Sam Larsson

Bekijk video
Directveilig 138 Scaled Aspect Ratio 16 9

Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Bekijk video

Beveiligingsadviseur bij u op locatie

Onze ervaren beveiligingsadviseur komt graag bij u op locatie om persoonlijk advies te geven over onze geavanceerde alarmsystemen en camerabeveiliging. Met uitgebreide expertise en een grondige kennis van de nieuwste technologieën, analyseert onze adviseur wat uw mogelijkheden zijn. Vervolgens stellen we een systeem op maat voor, die perfect aansluit bij uw situatie. Ook bepaalt onze adviseur direct een prijs voor de installatie. Vraag uw offerte aan en ontdek precies wat u voor de beveiliging van uw pand of woning betaalt.

Directveilig adviesgesprek

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 366 reviews

Wat zeggen anderen over Directveilig.nl?

Bij ons draait alles om klanttevredenheid, en we zijn trots op de feedback die we ontvangen. Lees verder om te ontdekken wat anderen te zeggen hebben over hun interactie met ons bedrijf en onze producten.

Lees alle reviews
Frank Meijer
Frank Meijer
15:11 20 Jun 24
Ik heb een camerasysteem aangekocht bestaande uit een recorder en 4 camera's, als ik iets over de levering en verdere begeleiding met Directveilig.nl mag vertellen dan kan ik met 100% zekerheid vertellen, gewoon perfect.... Super geregeld Directveilig.nl. Ik had er ook haast bij en heb samen met de medewerker alles telefonisch besproken om het snel te realiseren. Ik dacht dat het niet zo snel kon, maar bij Directveilig.nl dachten ze daar anders over. De monteur was zeer vakbekwaam en heeft alles tot in de puntjes strak opgeleverd. Dikke duim. Bedrijven als Directveilig.nl zouden er meer van moeten zijn.lees verder
Annet Homsma
Annet Homsma
12:03 18 Jun 24
Mateusz Nowak
Mateusz Nowak
14:38 05 Apr 24
Direct Veilig is een zeer goed bedrijf richting hun klanten.De dienstverlening en klantvriendelijkheid staan ​​op een zeer hoog niveau.Met hen samenwerken is puur plezier.
Ineke Jans
Ineke Jans
11:17 01 Feb 24
Jan Jans
Jan Jans
11:13 01 Feb 24
Jolanda Kruizinga
Jolanda Kruizinga
12:32 25 Jan 24
Klasse 2 alarmsysteem
Inge Vakkers-Lijnkamp
Inge Vakkers-Lijnkamp
15:00 23 Jan 24
Ben tevreden over de service. Ik had een BORG certificaat klasse 4 nodig voor de verzekering. Naderhand ook mijn BORG-B Certificaat ontvangen, deze werd ook gevraagd door mijn verzekering
Doreen Driessen
Doreen Driessen
12:02 16 Jan 24
marcel van loosbroek
marcel van loosbroek
11:47 16 Jan 24
Marcel Wouterse
Marcel Wouterse
10:37 16 Jan 24
Top geregeld
Marell Koopman
Marell Koopman
22:34 25 Nov 23
niels Geers
niels Geers
22:31 25 Nov 23
Adam Cohen
Adam Cohen
14:48 24 Nov 23
BSO Miracle Kids
BSO Miracle Kids
11:06 25 Oct 23
Edwin Fernim
Edwin Fernim
10:12 17 Oct 23
E U
E U
13:55 16 Oct 23
Ik had een borg certificaat nodig voor de verzekering. Hierdoor ben ik bij directveilig uitgekomen. Heb na de installatie het certificaat mogen ontvangen. Top geregeld!
Jan Van Der Horst
Jan Van Der Horst
11:48 16 Oct 23
naamloos idk
naamloos idk
11:48 26 Sep 23
Hele goede klant service! Hebben al mijn vragen duidelijk gemaakt en hebben me goed geholpen bij een schoolopdracht
Arthur Admiraal
Arthur Admiraal
14:50 06 Sep 23
Goed bedrijf installeren deed de monteur erg goed en dacht goed mee met oplossingen
R Nyari
R Nyari
12:54 06 Sep 23
Jan Witteveen
Jan Witteveen
12:11 06 Sep 23
Nette heren die ons goed geholpen hebben, bij deze ook de complimenten voor het bedrijf zelf.Snelle en overzichtelijke offerte en goed meedenkende account manager
Remco Van der velde
Remco Van der velde
22:29 01 Sep 23
Zeker een aanrader!
Frank Ronkes
Frank Ronkes
22:25 01 Sep 23
Goede service!Team weet van aanpakken.Zeer tevreden!Zeker een aanrader!
Babette Reinink
Babette Reinink
18:57 25 Aug 23
Heel erg blij met Haico, erg fijne service. Zal hier vaker naar toe gaan! Bedankt.
Amber Exterkate
Amber Exterkate
10:30 18 Aug 23
Een echte aanrader als het gaat om beveiligingssystemen. Goede service en vriendelijk personeel. Denken met je mee in oplossingen en kijken wat er nodig is.
GERALD SCHUURMAN
GERALD SCHUURMAN
19:02 13 Aug 23
Goeie voorlichting gehad van Haico..... misschien toch maar een keer laten monteren die Rolls Royce beveiligingscameras.Top 👌🏼👍🏼
fred elburg
fred elburg
13:14 07 Jul 23
Vanuit de verzekering hadden we een risico klasse 4 alarmsysteem nodig met BORG certificaat. Bij directveilig heb ik een offerte opgevraagd, nadat ik akkoord ben gegaan hebben zij snel kunnen leveren. Netjes geregeld. Mijn... verzekering ging ook akkoord met het BORG certificaat, dus nu ben ik ook gedektlees verder
Antoinette Knobben
Antoinette Knobben
12:51 01 Apr 23
Zeer tevreden over het camerasysteem en alarmsysteem. Hoogwaardige kwaliteit, mooie installatie en nette monteurs
Bas Van Kuijk
Bas Van Kuijk
08:22 02 Feb 23
Vorige week een alarmsysteem aangeschaft, eerst kwam de adviseur langs die overigens heel netjes was en een week later werd het alarmsysteem geïnstalleerd. Een aantal dagen later een borg certificaat ontvangen voor de... verzekering, dus al met al zeer tevreden over dit bedrijf.lees verder
Stefanie Bleumink
Stefanie Bleumink
13:05 25 Jan 23
Super goed geholpen met 3 camera’s en een alarm systeem. Met ook een meewerkende gedachten voor de dieren.Vriendelijk personeel en je word ook meteen geholpen als er vragen zijn.
Jeroen hzw
Jeroen hzw
07:58 13 May 22
Let goed op wat voor inbraakalarm je hebt mensen...Ik had al een paar jaar een ander inbraakalarm op de zaak waarvan ik dacht dat het wel goed zat. Totdat er een keer is ingebroken bij ons een aantal maanden terug. Er... valt vrij weinig te halen hier, maar volgens de verzekering "voldeed het systeem niet aan de eisen"... inbraak schade niet vergoed gekregen...Niet heel lang daarna contact gehad met direct veilig om eens kennis te maken, adviseur langs gehad, samen gekeken wat er nodig was bij ons om de zaak goed te beveiligen. Ik had er wel een redelijk goed gevoel bij, uiteindelijk de knoop door gehakt en toch gedaan.Monteur van direct veilig heeft alles geïnstalleerd met een korte uitleg achteraf. Ik heb nu bewijs erbij dat alles voldoet aan de eisen en certificaten zodat de verzekering er niet meer onderuit kan als er wat gebeurt.Al met al goed gevoel bij deze partij.lees verder
Meer beoordelingen
js_loader
Alarmsysteem installeren

BORG gecertificeerd alarmsysteem

Alarmsystemen worden in 4 gradaties onderverdeeld, waarbij klasse 4 de meest complete en professionele beveiliging biedt. Alle monteurs van DirectVeilig.nl zijn BORG gecertificeerd en bieden alarmsystemen tot en met klasse 4 aan. De hoogste klasse beveiliging kan door uw verzekering worden geëist. U bent daarom bij ons precies aan het juiste adres om uw pand of woning optimaal te beveiligen.

Haarscherpe camerabeveiliging

Naast onze alarmsystemen bieden we diverse opties aan voor camerabeveiliging. Onze camera’s zijn voorzien van de nieuwste technologie, waardoor alles haarscherp wordt vastgelegd. Zelfs kenteken- en gezichtsherkenning zijn mogelijk. De beelden van de camera’s kunt u live meekijken, terugkijken en vastleggen om direct door te spelen naar de politie. Daarnaast kan een live monitor klanten afschrikken om diefstal te voorkomen, omdat ze weten dat ze in de gaten worden gehouden.

231122 Directveilig (118)

Uitmuntende service

Bij DirectVeilig.nl helpen we u graag bij het vinden van een passende oplossing. Vraag direct een offerte aan en wij komen vrijblijvend bij u thuis, om u te adviseren over al onze beveiligingssystemen. Wij zijn een erkend en gecertificeerd beveiligingsbedrijf en actief in heel de Benelux. Daarnaast bereikt u ons 24/7 via de chat of telefoon.

Planning installatie
Autobedrijf inbraaksysteem installatie directveilig

Kies voor de beste beveiliging van DirectVeilig.nl

Bij uw keuze voor passende beveiliging komt veel kijken. Niet alleen is de techniek daarin heel belangrijk, maar ook de certificaten, de bevestiging en de service. DirectVeilig.nl is een erkend en gecertificeerd beveiligingsbedrijf in heel de Benelux. Daarnaast hebben we 8 vestigingen in het land en zijn we 24/7 bereikbaar. Wij helpen MKB en grootzakelijke klanten om in het hoge segment topkwaliteit beveiliging te bieden. Dat vraagt om echt maatwerk. Vraag uw offerte aan en onze adviseur komt graag bij u langs.

Hier een greep uit onze tevreden klanten