4 eisen aan moderne camerabewaking

Leestijd: 3 minuten

Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Dat geldt ook voor camerabewaking, waarvan de kwaliteit van de afzonderlijke componenten bepaalt in hoeverre u daders effectief kunt identificeren en bewijsstukken kunt verzamelen. Een goede bewakingscamera hoeft echter niet de hoofdprijs te kosten, maar moet wel minimaal voldoen aan de volgende 4 eisen:

Camerabewaking met een hoge resolutie

U kent ze wel uit televisieprogramma’s als Opsporing Verzocht; de vaak korrelige bewakingsbeelden waarop inbrekers of vandalen nauwelijks herkenbaar zijn. Dit heeft alles te maken met de gebrekkige lenskwaliteit en resolutie van de gebruikte bewakingscamera’s.

Een hoge resolutie is absoluut noodzakelijk om belangrijke persoonskenmerken en andere details scherp in beeld te brengen. De A-klasse IP-camera’s in de Pro- en Ultra-serie van DirectVeilig.nl komen met een optische lens 2.6mm – 12mm voor haarscherpe optische en digitale zoom.

Camerabewaking met een goed nachtzicht

Daar waar goede cameralenzen en een hoge resolutie het belangrijkst zijn om overdag scherpe bewakingsbeelden te filmen, stelt de nacht andere eisen aan een camerabewaking. Veel delicten vinden plaats in de nacht en daarom zijn bewakingscamera’s met goed nachtzicht essentieel.

Het camerasysteem van DirectVeilig.nl maakt gebruik van de nieuwste generatie infrarood beamers met een extreem krachtige infrarood straling. Ook in het holst van de nacht bent u hierdoor verzekerd van een helder beeld tot wel 65 meter.

Offerte aanvragen

Waterdicht en vandaalbestendig

In regenachtig Nederland is waterdichtheid een belangrijke eis aan bewakingscamera’s die buiten blootstaan aan de weerselementen. De beveiligingscamera’s van DirectVeilig.nl zijn niet alleen waterdicht, maar ook nog eens automatisch verwarmd om bevriezing te voorkomen.

Daarnaast zijn onze bewakingscamera’s omhuld door een 5 millimeter dikke laag kwalitatief hoogwaardig aluminium. Dit beschermt de camera’s tegen schade door inbrekers of vandalen en verzekert u van een camerasysteem met de langst mogelijke levensduur.

Camerabewaking: makkelijk te bedienen

Uw camerabeveiliging kan echter nóg zo professioneel zijn; minstens zo belangrijk is het comfort in dagelijks gebruik. Bij DirectVeilig.nl bieden we u daarom een handige applicatie waarmee u overal ter wereld live op uw smartphone mee kunt kijken met uw beveiligingscamera’s.

Wilt u zelf ervaren hoe makkelijk de bediening is? Laat dan een van onze deskundige adviseurs langskomen voor een vrijblijvende demonstratie op maat. Bel ons op 085 025 0087 voor een afspraak of laat ons een maatwerk offerte voor uw camerabewaking maken.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen op het gebied van inbraakpreventie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag met het beveiligen van uw woning en/of bedrijfspand. Bel nu naar 085 025 0087.

Wil je dit artikel delen?

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 365 reviews

Hier een greep uit onze tevreden klanten