Alarmsysteem bedrijf: waar moet ik rekening mee houden?

Leestijd: 3 minuten

Alarmsysteem bedrijf: certificaat voor verzekering

Een erkend alarmsysteem bedrijf zoals DirectVeilig.nl kan u na installatie een BORG-certificaat overhandigen. Dit beveiligingscertificaat vormt voor de verzekering het bewijs dat uw kantoor of winkelpand afdoende is beveiligd.

Wij verstrekken dit certificaat op grond van de Verbeterde Risicoklassenindeling en bepalen op basis hiervan in welke risicoklasse u valt. Bedrijven met een inventariswaarde van minder dan € 45.000 maar met een zeer hoge attractiviteit, vallen bijvoorbeeld vaak in klasse 3.

Draadloze alarminstallatie voor kantoor of winkelpand

Betrouwbaarheid, gebruiksgemak en uitstraling zijn voor zowel particulieren als ondernemers belangrijke factoren bij de aanschaf van een alarminstallatie. Draadloze systemen scoren tegenwoordig op alle vlakken goed en zijn dan ook bij uitstek geschikt voor zakelijke toepassingen.

Het draadloze systeem van DirectVeilig.nl laat zich bedienen middels een handige app en werkt draadloos tot wel 2 kilometer afstand. Ook behoren meterslange kabels en kabelgoten tot het verleden en komt dit de uitstraling van uw kantoor of winkelpand ten goede.

Alarmsysteem bedrijf: inclusief meldkamer

Bij installatie door een professioneel alarmsysteem bedrijf kunt u rekenen op een alarminstallatie met een betrouwbare meldkamer. U heeft hierbij de keuze tussen een bemande of virtuele (computergestuurde) meldkamer.

U ontvangt dan een telefoontje of bericht zodra er sprake is van een verdachte situatie en kunt direct de autoriteiten inlichten. Een prettig idee. Met doordeweekse werktijden van 9 tot 5 is uw kantoor of winkelpand immers grote delen van de week een mogelijk doelwit van inbraak.

Offerte aanvragen

Alarminstallateur voor gratis professionele installatie

De effectiviteit van een alarminstallatie staat of valt met de kwaliteit van de componenten en installatie. Met het inschakelen van een betrouwbaar alarmsysteem bedrijf weet u zeker dat u op beide vlakken aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.

Een alarminstallateur als DirectVeilig.nl installeert uw systeem bovendien niet alleen snel en deskundig, maar doet dat in tegenstelling tot andere partijen ook nog eens volledig gratis. Zo krijgt u niet met extra kosten te maken en heeft u zelf geen omkijken naar de installatie.

Alarmsysteem bedrijf: maandelijkse kosten

Zeker in de huidige tijd heeft u met uw onderneming te maken met de nodige kosten. De aanschaf van een alarminstallatie is dan een forse eenmalige kostenpost die u liever wilt vermijden. Tegelijkertijd wilt u geen concessies doen aan de beveiliging van uw winkelpand of kantoor.

Bij DirectVeilig.nl bieden we de oplossing, want bij ons kunt u een alarmsysteem leasen in plaats van kopen. Dit is al mogelijk vanaf een bedrag van slechts € 45 per maand. Hierdoor behoort ons alarmsysteem bedrijf tot de goedkoopste in Nederland. Meer weten? Vraag een offerte aan!

Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen op het gebied van inbraakpreventie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag met het beveiligen van uw woning en/of bedrijfspand. Bel nu naar 085 025 0087.

Wil je dit artikel delen?

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 365 reviews

Hier een greep uit onze tevreden klanten