Alarmsysteem met camera zo kunt u zien wat er gebeurd.

Leestijd: 3 minuten

Een alarmsysteem met camera combineert de voordelen van een camerasysteem en een alarmsysteem. Zo bent u altijd verzekerd van een veilige woning of bedrijfspand en geniet u van een groot dagelijks gebruikscomfort. Lees hier alles over de uitgebreide mogelijkheden van zo’n systeem bij DirectVeilig.nl.

Direct inzicht in elke alarmsituatie

Bij een alarmsysteem van DirectVeilig.nl vinden doormeldingen sneller plaats dan ooit tevoren. Maar hoewel het prettig is dat u binnen 5 seconden wordt gebeld, is het nóg prettiger als u live kunt zien wat er gebeurt. Dat is mogelijk als u kiest voor een alarmsysteem met camera.

Met de handige app van DirectVeilig.nl heeft u direct toegang tot uw alarminstallatie en camerabeelden. Hierdoor kunt u het alarm niet alleen in- of uitschakelen, maar kunt u bij een doormelding direct op uw telefoon kijken wat er aan de hand is.

Beelden realtime mee- of terugkijken

Natuurlijk zijn er tal van andere redenen mogelijk waarom u live de beelden van uw bewakingscamera’s wilt bekijken. Ook kan het zijn dat u eerder gemaakte opnames in het verleden graag nog eens terug wilt zien.

Ook dat laatste is mogelijk via de app van DirectVeilig.nl. Voorwaarde is dan wel dat uw alarmsysteem met camera is voorzien van een krachtige NVR (netwerk video recorder), waarop alle beelden in hoge kwaliteit worden opgeslagen.

Offerte aanvragen

Communiceer live met aanwezigen

Wilt u niet alleen zien wie zich in of bij uw huis bevindt, maar ook met deze personen kunnen praten? De camera die wij leveren bij uw alarmsysteem beschikt standaard over een intercomsysteem voor live communicatie.

Hiermee kunt u zelf met anderen communiceren en hen ook in haarscherpe kwaliteit zien en horen. Of u de pakketbezorger die voor de deur staat nu wilt informeren dat u op vakantie bent of een boodschap wilt doorgeven aan collega’s in uw bedrijfspand; de mogelijkheden zijn eindeloos!

Altijd de privacy die u wenst

Zeer belangrijk in een alarmsysteem met camera is in onze ogen een privacyfunctie. Niet elk systeem is hier standaard mee uitgerust, maar bij DirectVeilig.nl begrijpen we als geen ander de waarde die u hecht aan uw privacy.

Met één druk op de speciale privacyknop kunt u de camera dan ook stopzetten. Ideaal in situaties waarvan u zeker wilt weten dat er geen opnames worden gemaakt en waarin u zich volledig vrij wilt voelen in uw doen en laten.

Alarmsysteem met camera nu kopen

Bent u overtuigd geraakt van de voordelen en veelzijdigheid van een alarmsysteem met camera? Informeer dan nu vrijblijvend bij ons naar de mogelijkheden en kosten. Eén ding kunnen wij alvast beloven: de installatie is volledig gratis! Meer weten? Vraag direct een maatwerk offerte aan voor uw alarmsysteem met camera.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen op het gebied van inbraakpreventie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag met het beveiligen van uw woning en/of bedrijfspand. Bel nu naar 085 025 0087.

Wil je dit artikel delen?

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 365 reviews

Hier een greep uit onze tevreden klanten