Alarmsysteem voor thuis: wat heb ik nodig?

Leestijd: 3 minuten

Een alarmsysteem thuis is een van de beste manieren om uw woning te beveiligen. Maar alarminstallaties zijn er in vele soorten en maten, waardoor het soms lastig kan zijn om een keuze te maken. In dit artikel zetten wij de belangrijkste criteria voor een modern alarmsysteem op een rij, zodat u de kans op inbraak kunt verkleinen en thuis altijd een veilig gevoel heeft.

Het beste alarmsysteem voor thuis is draadloos

Een alarmsysteem voor thuis heeft specifieke kenmerken ten opzichte van zakelijke varianten. Allereerst kiezen de meeste woningeigenaren voor een draadloze alarminstallatie. Een draadloos systeem is nagenoeg onzichtbaar in huis, omdat het geen lelijke kabelgoten en meterslange kabels met zich meebrengt.

In uw thuisomgeving wilt u zich niet alleen veilig, maar ook prettig voelen. Een draadloos alarmsysteem doet geen afbreuk aan de uitstraling van uw interieur en is bovendien erg makkelijk in de installatie en bediening. Goed om te weten: een modern draadloos systeem van DirectVeilig.nl is net zo betrouwbaar als een bedrade variant en werkt tot wel 2 kilometer afstand.

Alarminstallatie met meldkamer

Heeft u verschillende alarmsystemen voor thuis vergeleken, maar vindt u het lastig om de knoop door te hakken? Kies in elk geval altijd voor een variant met meldkamer. U ontvangt dan een bericht zodra in uw woning het alarm afgaat. Zo bent u altijd op de hoogte en kunnen de hulpdiensten (indien nodig) tijdig in actie komen.

Systemen met meldkamers bieden u twee keuzes: een bemande of virtuele meldkamer. In het eerste geval wordt u gebeld door een beveiligingsprofessional als uw alarm afgaat. In het tweede geval ontvangt u een geautomatiseerd bericht door de computer, die u meestal ook nog nabelt om zeker te weten dat u het bericht in goede orde heeft ontvangen.

Offerte aanvragen

Professioneel alarmsysteem voor thuis leasen

Wilt u graag een professioneel alarmsysteem voor thuis, maar vormen de kosten een drempel? Dan kan het interessant zijn om bij DirectVeilig.nl te huren of te leasen. Het grote voordeel is dat dit geen grote investering op korte termijn vergt en u in de praktijk kunt beoordelen of de alarminstallatie voldoet aan uw eisen.

Ook kunt u nooit voor onverwachte service- of onderhoudskosten komen te staan, want die zitten standaard bij de lease inbegrepen. Bij DirectVeilig.nl kunt u uw alarmsysteem voor thuis al leasen vanaf een bedrag van € 45 per maand. Vraag direct een offerte aan om meer duidelijkheid te krijgen over de kosten.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen op het gebied van inbraakpreventie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag met het beveiligen van uw woning en/of bedrijfspand. Bel nu naar 085 025 0087.

Wil je dit artikel delen?

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 365 reviews

Hier een greep uit onze tevreden klanten