Alarmsysteem woning of bedrijf: 3 tips

Leestijd: 3 minuten

Of u nu op zoek bent naar een alarmsysteem voor uw woning of bedrijf; bij de aanschaf zijn er een aantal zaken waarmee u terdege rekening moet houden. Niet elke alarminstallatie biedt u de betrouwbaarheid waarnaar u zoekt en ook de kosten lopen vaak alleen. In dit artikel zetten wij de 3 belangrijkste eisen aan een zakelijk of particulier alarmsysteem op een rijtje:

Een professioneel alarmsysteem geeft de beste inbraakbeveiliging

Zowel in uw woning als bedrijf wilt u een inbraak ten koste van alles voorkomen. Een alarmsysteem is in dit kader een uitstekende investering, al is het alleen maar vanwege het afschrikwekkende effect. Inbrekers vermijden waar mogelijk panden met alarm- of camerasystemen en kiezen liever doelwitten met een minder grote pakkans.

Zijn de criminelen ondanks de aanwezigheid van een alarminstallatie toch brutaal genoeg om in te breken, dan is het zaak dat het systeem perfect werkt. De snelheid en betrouwbaarheid van de meldkamer is in dit kader cruciaal. U wordt dan direct op de hoogte gesteld in geval van een calamiteit en kunt waar nodig meteen de autoriteiten inschakelen.

Meer gebruikscomfort in uw woning of bedrijf

De alarmsystemen van DirectVeilig.nl staan bekend om hun hoge kwaliteit en verzekeren u daarmee van de betrouwbaarheid die u zoekt. Maar naast een effectieve werking, is ook het dagelijks gebruikscomfort een belangrijk criterium voor een alarminstallatie. U wilt het alarmsysteem immers dagelijks gemakkelijk kunnen bedienen, of het nu in uw woning of bedrijf is.

De professionele alarminstallaties van DirectVeilig.nl zijn daarom in een handomdraai met een handige app te bedienen. Op zowel Android als iOS kunt u hiermee allerlei zaken regelen en instellen. Ook kunt u bij ons kiezen voor een volledig draadloos systeem, waardoor lelijke kabelgoten en kabels uw huis, winkel of bedrijfspand niet langer ontsieren. Dat is een prettig gezicht!

Offerte aanvragen

Alarmsysteem woning of bedrijf: gratis installatie

Bij DirectVeilig.nl bieden wij gratis installatie van het alarmsysteem in uw woning of bedrijf. Dat betekent dat u hier zelf geen omkijken naar heeft en dat u verzekerd bent van een optimale werking. Onze installateurs zijn BORG-erkend en houden tijdens het installeren rekening met uw wensen. Zo weet u zeker dat het systeem naadloos aansluit op uw dagelijks gebruik.

Een alarmsysteem voor uw woning of bedrijf leasen doet u bij DirectVeilig.nl al vanaf slechts € 45 per maand. Hiermee voorkomt u een grote eenmalige investering, houdt u de maandelijkse kosten binnen de perken en komt u nooit voor financiële verrassingen te staan. Vraag voor meer informatie vrijblijvend een alarmsysteem offerte aan.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen op het gebied van inbraakpreventie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag met het beveiligen van uw woning en/of bedrijfspand. Bel nu naar 085 025 0087.

Wil je dit artikel delen?

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 365 reviews

Hier een greep uit onze tevreden klanten