Bedrijfsbeveiliging nodig? Dit zijn de beste opties!

Leestijd: 3 minuten

Een succesvol bedrijf begint bij een goede bedrijfsbeveiliging. Een veilige bedrijfsomgeving is essentieel voor zowel medewerkers als klanten. Ook bespaart het u veel emotionele, materiële en financiële schade. Er zijn verschillende manieren waarop u zakelijke beveiliging effectief kunt inzetten. Hieronder zetten we ze voor u op een rijtje:

Bedrijfsbeveiliging optie 1: Inbraakbeveiliging

Alarmsysteem

Een alarmsysteem mag werkelijk op geen enkele bedrijfslocatie ontbreken. Het beschermt uw kostbare bezit tegen diefstal of vandalisme en beperkt de schade doordat inbrekers snel de benen nemen. Voor uw bedrijfsbeveiliging is in de meeste gevallen een draadloos alarmsysteem aan te raden. U bent verzekerd van een strakke afwerking en 24/7 supersnelle doormeldingen.

Camerabeveiliging

Camerabeveiliging is net als een alarminstallatie een basisvoorwaarde voor een goede bedrijfsbeveiliging. Niet voor niets worden camera- en alarmsystemen voor zakelijk gebruik vaak gecombineerd ingezet. Functionaliteiten zoals kentekenregistratie maken daarnaast geavanceerde toegangscontrole en herkenning mogelijk.

Offerte aanvragen

SKG-sloten

Een goed slot is misschien wel de oudste oplossing op het gebied van inbraakbeveiliging. Dat is in 2020 nog steeds zo. Niet alleen hebben de juiste sloten een afschrikwekkende werking op inbrekers, maar ook maken ze het binnendringen van uw bedrijfspand tijdrovend of nagenoeg onmogelijk. De beste sloten op het gebied van bedrijfsbeveiliging hebben doorgaans een SKG-keurmerk.

Bedrijfsbeveiliging optie 2: Beveiliger inhuren Objectbeveiliging

Objectbeveiliging is een zeer vaak aangevraagde vorm van bedrijfsbeveiliging die alleen maar aan populariteit wint. Een professionele beveiliger beveiligt hierbij voorwerpen op uw zakelijke locatie en grijpt adequaat in bij inbraak of andere calamiteiten. Ook verwijdert hij ongewenste bezoekers en draagt hij hen op een correcte manier over aan de autoriteiten.

Winkelsurveillance

Bent u specifiek op zoek naar bedrijfsbeveiliging voor uw winkel? Naast goede sloten en een camera- en alarmsysteem is winkelsurveillance door een beveiliger een slimme keuze. Dat geldt in het bijzonder bij een relatief groot winkelpand. Het is immers vrijwel onmogelijk om de beveiliging hier zelf te waarborgen. Een professionele beveiliger zorgt bovendien voor de juiste uitstraling richting klanten.

Evenementen- en horeca beveiliging

Tot slot is ook evenementen- en horecabeveiliging een populaire vorm van bedrijfsbeveiliging. Deze vorm van beveiliging wordt ingevuld door beveiligers met een specialisme op het gebied van horeca en evenementen. Zij verzorgen hierbij onder meer diensten als surveillance en kaart- en toegangscontrole. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bedrijfsbeveiliging nodig? Vraag een offerte aan!

Bent u op zoek naar een of meerdere van bovengenoemde soorten bedrijfsbeveiliging? De experts van DirectVeilig.nl doen u graag een voorstel op maat. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen op het gebied van inbraakpreventie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag met het beveiligen van uw woning en/of bedrijfspand. Bel nu naar 085 025 0087.

Wil je dit artikel delen?

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 365 reviews

Hier een greep uit onze tevreden klanten