Beveiligers nodig? Waar moet je op letten

Leestijd: 2 minuten

Een beveiligers in het algemeen

Het woord beveiligers zegt het eigenlijk al, een beveiligers houd zich bezig met het bewaken van de veiligheid. Bij het inhuren van een beveiliger is het altijd van belang dat u dit laat doen door een ND erkend beveiligingsbedrijf. Er zijn verschillende gradaties in de beveiliging. Hieronder treft u de verschillende type beveiligers.

Objectbeveiliging

Een objectbeveiliger is verantwoordelijk voor de veiligheid van objecten. Dit kan gebouwen zijn, voertuigen, boten, elektronica apparatuur, hotels, scholen winkels en zorginstellingen. Daarnaast kan een objectbeveiliger ook ingezet worden voor toegangscontrole, sleutelbeheer, het ontvangen en registreren van bezoekers en het beantwoorden van de telefoon.

Evenementenbeveiliging

Beveiligers die ingezet worden voor evenementen zijn er zodat het evenement soepel en in goede banen verloopt. De beveiliger zorgt ervoor dat alle gasten met plezier aanwezig zijn en weer met een goed gevoel na het evenement naar huis gaan. Een evenementen beveiliger is daarnaast eigenlijk ook een gastheer/vrouw.

Offerte aanvragen

Horecabeveiliging

Een horeca beveiliger word ingezet voor verschillende taken. Voornamelijk de handhaving, controle en dienstverlening. De portier, ook wel uitsmijter genoemd, is een beveiliger die een oogje in het zeil houdt en zorgt dat er geen ongewenste gasten of voorwerpen binnen komen. Helaas komt het vaak voor dat tijdens het uitgaansavond een ruzie ontstaat en om de veiligheid van de bezoekers te waarborgen is er een horeca beveiliger nodig.

Persoonsbeveiliging

Het woord persoonsbeveiliging zegt het al, het beveiligen van personen oftewel een lijfwacht “bodyguard”. Dit word vaak toegepast bij personen die dit nodig hebben: personen van het koninklijk huis, beroemdheden, politici en diplomaten. Het betreft personen met veel geld, macht en aanzien. Het komt steeds vaker voor dat persoonsbeveiliging wordt toegepast in verband met bedreigingen, spanningen in de samenleving, terroristische dreigingen en natuurlijk de liquidaties in het criminele circuit. De persoonsbeveiliger moet ervoor zorgen dat gewelddadige aanvallen worden voorkomen en verhindert.

Beveiliger nodig?

Heeft u ook een beveiliger nodig? Bekijk welke beveiligers wij leveren. Wij zijn een erkend beveiligingsbedrijf door het ministerie van justitie onder het ND nummer 5616. Vraag een offerte aan voor het type beveiliging die u nodig heeft.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen op het gebied van inbraakpreventie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag met het beveiligen van uw woning en/of bedrijfspand. Bel nu naar 085 025 0087.

Wil je dit artikel delen?

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 365 reviews

Hier een greep uit onze tevreden klanten