Beveiligingscamera met app: wat zijn de voordelen?

Leestijd: 3 minuten

Een beveiligingscamera met app is tegenwoordig de standaard. Een app op uw telefoon of tablet maakt het bedienen van een camerasysteem namelijk een stuk eenvoudiger. Ook profiteert u van diverse functionaliteiten op afstand die in het verleden simpelweg niet mogelijk waren. Hieronder zetten wij alle voordelen op een rijtje.

Beveiligingscamera met app: wereldwijd via mobiel bekijken

Het eerste voordeel van een beveiligingscamera met app is de grote toegankelijkheid. U kunt de beelden van uw camera’s overal ter wereld live op afstand via uw mobiel bekijken. Is het camerasysteem uitgerust met een intercom, dan is het zelfs mogelijk om live te communiceren met de aanwezigen in uw huis of bedrijfspand.

Waar u ook bent of wat voor mobiel u ook heeft; met een WiFi- of 4G-verbinding heeft u altijd en overal toegang tot de live bewakingsbeelden van uw camera’s. Deze maken zelf (mits draadloos) ook gebruik van WiFi en worden daarom ook wel IP-camera’s genoemd. U kunt de beelden op afstand live bekijken in fullscreen of meerdere camerabeelden in één scherm plaatsen.

Beveiligingscamera met app voor Android en iPhone

Een beveiligingscamera met app biedt daarnaast grote veelzijdigheid. De app van DirectVeilig.nl is bijvoorbeeld geschikt voor gebruik op zowel telefoons als tablets. Ook is deze app beschikbaar voor zowel iPhone als Android-besturingssystemen. U kunt uw camerasysteem koppelen met maar liefst 90 verschillende telefoons of tablets tegelijk.

Niet alleen meerdere devices zijn met elkaar te koppelen, maar ook meerdere vestigingen. Dit is bijvoorbeeld handig als u de camerabewaking inzet voor zakelijk gebruik. U kunt de camerabeelden van meerdere bedrijfsvestigingen tegelijk dan op afstand op uw mobiel bekijken. Zo behoudt u altijd in realtime het overzicht over de beveiliging van al uw bedrijfslocaties.

Offerte aanvragen

Beveiligingscamera met app: opnames op afstand terugkijken

Waarschijnlijk wilt u de beelden van uw camera niet alleen live op afstand kunnen bekijken, maar wilt u ze ook kunnen terugkijken. Ook dat is mogelijk met een beveiligingscamera met app, mits u ook gebruik maakt van een Netwerk Video Recorder. Deze bevat een speciale surveillance harde schijf waarop alle camerabeelden veilig worden opgeslagen.

Via de app op uw telefoon of tablet kunt u de beelden in een handomdraai terugkijken. In geval van een inbraak of andere calamiteit kunt u de opnames ook doorsturen naar de politie. Kortom: een beveiligingcamera met app biedt u oneindige opties op het gebied van preventie, beveiliging en (persoons)herkenning. Meer weten? Vraag een offerte aan voor uw camerasysteem.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen op het gebied van inbraakpreventie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag met het beveiligen van uw woning en/of bedrijfspand. Bel nu naar 085 025 0087.

Wil je dit artikel delen?

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 365 reviews

Hier een greep uit onze tevreden klanten