Beveiligingssysteem kopen: waar moet ik op letten?

Leestijd: 3 minuten

Voor veel mensen is beveiliging een prioriteit in het leven. Niet alleen zakelijk, maar ook privé. Logisch, want een inbraak of vandalisme heeft grote financiële en emotionele gevolgen . Beveilig uw huis of bedrijfsgebouw daarom met een professioneel beveiligingssysteem. Dat kunt u kopen bij DirectVeilig.nl. Hieronder leest u alles wat u moet weten!

Waarom een beveiligingssysteem kopen?

Een beveiligingssysteem kunt u kopen in verschillende soorten en maten. Vaak gaat het om een alarmsysteem of een camerasysteem. Kiest u voor de best mogelijke beveiliging? Dan is een combinatie van beide systemen vaak het beste. Dit werkt niet alleen preventief tegen inbraak of andere calamiteiten, maar zorgt ook voor minimale schade en snelle doormelding aan hulpdiensten.

Dit is belangrijk, want een inbreker heeft gemiddeld slechts een halve minuut nodig om binnen te komen. Dat geldt zeker als uw bedrijfsgebouw of woning niet beveiligd is met SKG-sloten. Een goed beveiligingssysteem heeft een afschrikwekkende functie. Het zorgt voor detectie, vertraging, identificatie en verificatie. Genoeg redenen voor inbrekers om een ander huis te kiezen!

Hoe beveiligingssystemen vergelijken?

Het beste beveiligingssysteem is altijd maatwerk. Zo kan het zijn dat u vooral behoefte heeft aan een alarmsysteem dat is aangesloten op een meldkamer. Heeft u juist meer behoefte aan een functionaliteit zoals kentekenregistratie? Dan hecht u meer waarde aan toegangscontrole in de vorm van een professioneel camerasysteem.

Waar uw keuze ook op valt; een kant-en-klaar systeem is zelden aan te raden. Zo verschilt het per huis en bedrijfspand hoeveel camera’s er nodig zijn om de locatie te beveiligen. Dat geldt ook voor het aantal sensoren dat wordt toegepast in een alarmsysteem. Voor de beste beveiliging laat u zich hierover adviseren door een beveiligingsexpert. Die kan u het juiste beveiligingssysteem aanraden voor uw situatie.

Offerte aanvragen

Hét bedrijf voor uw beveiligingssysteem

Wilt u meerdere beveiligingssystemen vergelijken? Nodig dan de adviseur van DirectVeilig.nl uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij inventariseren de veiligheid van uw locatie en komen met een beveiligingsadvies op maat. Op basis van uw specifieke behoefte adviseren wij een beveiligingssysteem dat naadloos aansluit op uw wensen.

Indien gewenst bieden wij meerdere beveiligingsopties, waarvan u de kosten kunt vergelijken. Als BORG-erkend beveiligingsbedrijf kunt u bij ons ook terecht voor een BORG-certificaat. Meer weten over het kopen van het beste beveiligingssysteem? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies inclusief offerte.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen op het gebied van inbraakpreventie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag met het beveiligen van uw woning en/of bedrijfspand. Bel nu naar 085 025 0087.

Wil je dit artikel delen?

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 367 reviews

Hier een greep uit onze tevreden klanten