Goedkoop camerasysteem – Waar moet ik op letten en wat is belangrijk!

Leestijd: 3 minuten

Een goedkoop camerasysteem maakt professionele beveiliging voor iedereen toegankelijk. Of u nu uw huis of bedrijfsgebouw beter wilt beveiligen; met de juiste combinatie van betaalbare bewakingscamera’s kunt u al uiterst professionele resultaten bereiken. Let er wel op dat een aanbieder van goedkope camerabewaking u de volgende 5 zaken heeft te bieden:

1). Gezicht- en kentekenherkenning

De herkenning van gezichten en kentekens is net zo goed als de kwaliteit van uw beveiligingscamera’s. Bij DirectVeilig.nl bent u daarom ook bij een goedkoop camerasysteem verzekerd van een hoge resolutie en speciale wide-angle optische lenzen. Zo ontgaat u niets en kunt u zowel optisch als digitaal haarscherp inzoomen op bijvoorbeeld kentekens en gezichten.

2). Haarscherp nachtzicht

In het donker van de nacht slaan veel inbrekers hun slag. Juist daarom is een camerasysteem met een goed nachtzicht van extra groot belang. De bewakingscamera’s van DirectVeilig.nl maken gebruik van de nieuwste generatie krachtige infrarood beamers, zodat u ook ’s nachts in kleur én tot een afstand van wel 65 meter goed kunt zien.

3). Vandaalbestendige beveiligingscamera’s

Aan een camerasysteem heeft u weinig als het door kwaadwillenden eenvoudig uit te schakelen is. Veel aanbieders van goedkope camerasystemen besparen helaas op componenten zoals de behuizing. Bij DirectVeilig.nl is daarentegen elke buitencamera voorzien van een 5 mm dikke laag aluminium. Ook is elke camera waterdicht en automatisch verwarmd tegen bevriezing.

4). Live meekijken met uw camerabewaking

In een goed beveiligde omgeving kunt u te allen tijde zien wat er gebeurt. Bij DirectVeilig.nl kijkt u camerabeelden dan ook live mee of terug waar en wanneer u wilt. Onze handige app is beschikbaar voor zowel iOS als Android en geeft u maximale controle over uw beveiliging. Voor grootzakelijk gebruik kunnen wij daarnaast zelfs meerdere vestigingen koppelen met uw computer.

5). Camerasysteem gratis aanleggen

Bij een goedkoop camerasysteem is gratis installatie vaak niet inbegrepen. Bij DirectVeilig.nl is het dat echter wel. Wij leggen uw camerasysteem gratis aan, zodat het vanaf het begin direct perfect functioneert en u niet voor onverwachte kosten komt te staan. De installatie wordt verzorgd door onze ervaren en deskundige monteurs.

Goedkoop camerasysteem direct leasen?

Bij DirectVeilig.nl is een goedkoop camerasysteem met alle bovengenoemde kenmerken nu nóg voordeliger te verkrijgen. Bij ons kunt u een professioneel camera-, alarm- of beveiligingssysteem namelijk al vanaf € 45 per maand leasen. Meer weten? Vraag een offerte aan!

Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen op het gebied van inbraakpreventie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag met het beveiligen van uw woning en/of bedrijfspand. Bel nu naar 085 025 0087.

Wil je dit artikel delen?

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 367 reviews

Hier een greep uit onze tevreden klanten