Camerasysteem leasen wat zijn de voordelen en waar moet u op letten

Leestijd: 3 minuten

Een camerasysteem kunt u zowel kopen als leasen. De beste keuze is afhankelijk van uw persoonlijke wensen en behoeften. Bij DirectVeilig.nl is de lease van een professioneel camerasysteem al mogelijk vanaf € 45 per maand. Tegen dit lage maandelijkse bedrag profiteert u van verschillende voordelen, die we hieronder voor u op een rijtje zetten.

Geen grote investering

Een groot voordeel van het leasen van een camerasysteem zit hem uiteraard in de kosten op korte termijn. U vermijdt de flinke kostenpost van een eenmalige aanschaf en ontziet daarmee uw spaarrekening of liquiditeit.

Lease is dan ook ideaal als u tijdelijk krap bij kas zit, maar toch geen concessies wilt doen aan de veiligheid van uzelf en uw bezit. Ook als u wel over het budget beschikt om een camerasysteem te kopen, kan lease financieel voor u nog steeds de aantrekkelijker optie zijn.

Altijd inzicht in uw kosten

Het leasen van een camerasysteem verschaft u een helder inzicht in uw maandelijkse kosten. Bij DirectVeilig.nl bedragen die € 45 per maand, zodat u altijd exact weet waar u aan toe bent. Gratis installatie en onderhoud zitten immers bij onze dienstverlening inbegrepen.

Daar waar u bij het kopen van een camerasysteem vaak rekening moet houden met verlies van restwaarde en eventuele onderhouds- of reparatiekosten, is dat bij een leasecontract niet het geval. U betaalt een vast maandelijks bedrag en bent hiermee altijd verzekerd van een up-to-date systeem.

Offerte aanvragen

Uitstekende service

Het leasen van uw camerabewaking verzekert u van uitstekende en in veel gevallen kosteloze service. U heeft immers een leasecontract bij uw aanbieder en daarmee is sprake van een langdurige band waaraan wederzijdse verplichtingen zitten verbonden.

Dat is anders bij het kopen van een camerasysteem, waarbij de aanbieder na de verkoop minder verplichtingen heeft en u in geval van problemen dus moet hopen op een goede service. Lease bespaart u de nodige hoofdbrekens en zorgt ervoor dat uw beveiliging altijd actueel is.

Camerasysteem leasen: een slimme investering

Uit de bovengenoemde voordelen blijkt dat een camerasysteem leasen voor veel woningbezitters of ondernemers een uitstekende optie is. De combinatie van een lage investering, goede service en vaste inzichtelijke kosten per maand is voor veel mensen aantrekkelijk.

Dat die maandelijkse kosten bij DirectVeilig.nl bovendien slechts € 45 per maand bedragen (een vanaf-prijs), maakt lease een nog grotere no-brainer. Meer weten? Vraag hier een maatwerk offerte aan voor het leasen van uw camerasysteem.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen op het gebied van inbraakpreventie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag met het beveiligen van uw woning en/of bedrijfspand. Bel nu naar 085 025 0087.

Wil je dit artikel delen?

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 365 reviews

Hier een greep uit onze tevreden klanten