Deurbel met camera kopen: waarop letten?

Leestijd: 3 minuten

Een camerasysteem met recorder biedt u veelzijdige mogelijkheden in de beveiliging van uw woning of bedrijfspand. U kunt hiermee namelijk niet alleen live beelden zien, maar beelden ook op een later tijdstip nog eens terugkijken. DirectVeilig.nl rust zijn camerasystemen uit met een krachtige NVR met surveillance harde schijf, voor de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid.

Goede zichtbaarheid (overdag en ’s nachts)

Vrijwel elke deurbelcamera heeft tegenwoordig een HD-resolutie van 1280 x 720 pixels. Dit is ook een minimumvereiste voor goede zichtbaarheid. Toch spelen op het gebied van zichtbaarheid nog vele andere factoren een rol. Zo is ook de kijkhoek van de camera belangrijk, omdat een brede kijkhoek resulteert in een groter beeldbereik en u zo beter ziet wat er voor de deur gebeurt.

Ook een goede zichtbaarheid in donkere omstandigheden is een belangrijk criterium voor een deurbel met camera. Wordt er bijvoorbeeld ’s avonds laat aangebeld, dan kunt u eerst kijken of het bezoek veilig is voordat u de deur opendoet. De deurbelcamera van DirectVeilig.nl is daarom uitgerust met een LED-ring voor extra licht in het donker.

Inclusief intercom (op afstand bedienbaar)

Een deurbel met camera is ideaal om te zien wie er voor de deur staat. Dat wilt u natuurlijk niet alleen weten als u thuis bent, maar juist ook als u er niet bent. DirectVeilig.nl maakt dit mogelijk dankzij integratie van uw deurbelcamera met een handige applicatie op uw telefoon. Zo kunt u zelfs als u op vakantie bent exact zien wat er voor uw huis gebeurt.

En dat niet alleen; u kunt zelfs met eventuele bezoekers praten. Een intercomsysteem is bij DirectVeilig.nl standaard onderdeel van uw deurbel met camera en dit biedt u veel handige opties. Zo kunt u vanaf uw vakantieadres tegen de pakketbezorger zeggen dat hij het pakketje bij de buren mag afleveren of inbrekers zeggen dat u ze in de gaten houdt. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Offerte aanvragen

Koppelbaar met een alarmsysteem (met NVR)

Hoe handig een deurbel met camera ook is; er is meer nodig voor een maximale veiligheid in uw woning of bedrijfspand. De deurbelcamera’s van DirectVeilig.nl zijn daarom in een handomdraai te koppelen aan onze alarmsystemen. Zo ervaart u het beste van beide werelden en geniet u van de ultieme mix tussen gebruiksgemak en veiligheid.

Extra handig is het als u de beelden van wie er bij u voor de deur stond ook terug kunt kijken. U bent immers niet altijd in de gelegenheid om live op uw telefoon mee te kijken. In combinatie met een krachtige Netwerk Video Recorder (NVR) worden beelden van bezoekers haarscherp opgeslagen en kunt u ze op ieder gewenst moment terugkijken.

Meer weten over de mogelijkheden van een deurbel met camera in uw situatie? Laat onze adviseur vrijblijvend langskomen of vraag direct een deurbelcamera offerte aan. Bellen kan ook; wij zijn gratis bereikbaar via 085 025 0087.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen op het gebied van inbraakpreventie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag met het beveiligen van uw woning en/of bedrijfspand. Bel nu naar 085 025 0087.

Wil je dit artikel delen?

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 365 reviews

Hier een greep uit onze tevreden klanten