Draadloos alarmsysteem: wat zijn de voordelen?

Leestijd: 3 minuten

Zowel in woningen als bedrijfspanden wordt regelmatig ingebroken. Woningen omdat ze een makkelijk doelwit lijken en bedrijfspanden omdat er voor inbrekers veel lijkt te halen. In beide gevallen biedt een draadloos alarmsysteem uitkomst. Maar wat zijn, naast het beveiligingsaspect, nu de voordelen van zo’n draadloze alarminstallatie? We zetten ze hieronder op een rijtje:

Snelle installatie

In het verleden was het plaatsen van een alarmsysteem een flink karwei. De monteur moest meterslange bekabeling tussen verschillende ruimtes aanbrengen en was hier vaak uren- of soms zelfs dagenlang mee bezig. Deze arbeidsuren konden hierdoor aardig in de kosten lopen.

Met een draadloos alarmsysteem is dit niet het geval. De monteur hoeft geen gaten en goten voor kabels te maken en bij DirectVeilig.nl komt uw alarmsysteem dan ook inclusief gratis installatie. Na een kort bezoek van onze vakkundige monteur is uw systeem al volledig operationeel.

Strakke afwerking

Het ontbreken van meters bekabeling scheelt niet alleen veel tijd en kosten, maar levert ook een esthetisch fraaier eindresultaat op. Voorbij zijn de tijden dat uw woonkamer of winkeletalage ontsierd werd door meterslange slierten kabels.

Ook hoeft uw muur of plafond niet opengebroken te worden om bekabeling aan te brengen. Uw draadloze alarminstallatie is nagenoeg volledig onzichtbaar en daarmee blijft de uitstraling van uw interieur maximaal behouden.

Offerte aanvragen

Makkelijk uitbreidbaar

Heeft u meerdere inbraakpogingen in uw woning opgemerkt? Of is uw bedrijfspand uitgebreid met een aantal extra ingangen? Dan geeft het een veilig gevoel om uw huidige alarmsysteem uit te breiden en zo uw beveiliging aan te scherpen.

Een draadloos alarmsysteem is gelukkig heel eenvoudig uitbreidbaar. De verschillende onderdelen communiceren draadloos met elkaar en hierdoor kunnen nieuwe units door de monteur in een handomdraai worden toegevoegd. Zo groeit uw alarminstallatie moeiteloos met u mee!

Flexibel inzetbaar

Een draadloos alarmsysteem is niet alleen flexibel in zijn uitbreidbaarheid, maar ook in zijn inzetbaarheid. Het kan namelijk makkelijk worden meegenomen in geval van een verhuizing en is simpel op een nieuwe locatie te installeren.

Doordat de alarmsystemen van DirectVeilig.nl alleen bestaan uit A-klasse componenten, is de levensduur van het systeem zeer hoog en kunt u het tot in lengte van jaren op verschillende locaties gebruiken.

Meer weten over de mogelijkheden van een draadloos alarmsysteem? Onze deskundige adviseur komt graag bij u langs voor een maatwerk beveiligingsadvies. Vraag vrijblijvend een alarmsysteem offerte aan of bel ons op 085 025 0087.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen op het gebied van inbraakpreventie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag met het beveiligen van uw woning en/of bedrijfspand. Bel nu naar 085 025 0087.

Wil je dit artikel delen?

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 365 reviews

Hier een greep uit onze tevreden klanten