Erkende alarminstallateur nodig voor uw bedrijf?

Leestijd: 2 minuten

Erkende alarminstallateur

alarminstallateur Je bent er over uit, je wilt een alarminstallateur en dan nu de vraag: welke alarminstallateur kan dit voor mij doen? Om een professioneel alarmsysteem te installeren heeft u een erkende vakman nodig. Zij werken ten alle tijden met gecertificeerde producten. Zo weet je zeker dat het een professioneel alarmsysteem is die in een geruime tijd mee kan. Ook in erkende alarminstallateurs zijn er weer gradaties. Namelijk deelgebied 1, 2 en 3. Hieronder leest u de verschillen tussen de deelgebieden.

Betrouwbaar installatiebedrijf

Voor een goed beveiligingssysteem is het belangrijk dat je kiest voor een betrouwbaar installatiebedrijf. u vraagt zich nu dus af van ja hoe kan ik dat nu zien?

dit kunt u zien aan het borg of veb logo die op de website staat. ook kunt u het vaak zien aan een ND justtie logo net als bij ons op de website.

verder is het belangrijk dat een installatiebedrijf ook 24/7  bereikbaar is.

Certificaat voor de verzekering

Voor u een alarmsysteem laat plaatsen is het erg belangrijk welk systeem er geplaatst word. dit heeft namelijk te maken met uw wensen maar misschien nog wel belangrijker met de verzekering.
in de alam wereld zijn er namelijk gradatie’s namelijk van 1 t/m 4 een goede alarminstallateur zoals DirectVeilig.nl kan direct vertellen welke categorie het beste bij uw situatie past.

voor de mensen die graag hun eigen huiswerk willen doen hebben wij hier een mooi overzicht zodat u zelf kunt zien in welke groep u valt.

dit is een link van de VRKI eisen. De alarminstallateurs van DirectVeilig.nl voldoen aan alle 4 de deelgebieden en kunnen daarom alle risicoklasse alarmsystemen voor u opleveren.

Wanneer u het alarmsysteem laat plaatsen door een erkende alarminstallateur kunt u vaak korting   krijgen op de inboedel verzekering.

Offerte aanvragen

Alarminstallateur nodig?

Heeft u ook een alarminstallateur nodig? Vraag een offerte aan om een alarmsysteem te installeren door een erkende alarminstallateur. Wij zijn een erkend BORG Technisch beveiligingsbedrijf in deelgebied 1, 2 en 3.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen op het gebied van inbraakpreventie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag met het beveiligen van uw woning en/of bedrijfspand. Bel nu naar 085 025 0087.

Wil je dit artikel delen?

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 365 reviews

Hier een greep uit onze tevreden klanten