Web Directveilig Ruben Cress 2023 07 Aspect Ratio 16 9

Bel ons gratis

085 025 0087
7 dagen per week, 24 uur per dag

Directveilig vestiging Hengelo

Hoofdkantoor

7553 GW Hengelo
Droogdokstraat 1
Hq Directveilig Rubencress 2023 08 Scaled Aspect Ratio 16 9

Mail ons


Binnen 3 uur reactie

Administratie

Ik krijg een betalingsherinnering maar, ik heb al betaald?

het is een automatisch bericht vandaar dat u een herinnering heeft ontvangen. Als u inderdaad een betalingsafspraak heeft gemaakt dient u die gewoon aan te houden of als u al betaald heeft kunt u die als niet ontvangen beschouwen.

Welke datum wordt er geïncasseerd

De automatische incasso word vaak gedaan rond de 20e van de maand

Adviseur

Zitten er kosten aan verbonden bij een adviesgesprek?

Nee, een advies gesprek is geheel vrijblijvend wel moet er serieus interesse vanuit uw kant zijn voordat wij een adviseur inplannen.

komen jullie adviseurs door heel Nederland?

Ja uiteraard wij hebben 8 vestigingen in heel Nederland, Onze adviseurs komen dus bij u langs in elke plaats zelfs op de eilanden. ook komen onze adviseurs in veel gevallen ook in Duitsland en België
voor advies kunt u bellen naar 085 025 0087

Ik weet niet welk alarm ik nodig heb voor mijn pand

Wij plannen altijd een adviseur in die op locatie langs komt om uw situatie door te nemen. De adviseur maakt direct op locatie een waardebepaling met een offerte.

Alarmsysteem

De rookmelder piept

Het kan zijn dat de batterij leeg is van de rookmelder. mocht u een Service pakket hebben dan kan de monteur op locatie het kostenloos vervangen op afspraak. als u dit niet heeft  dan kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice .

 

leveren jullie ook alarmsystemen voor auto’s?

wij leveren alarm en camera systemen voor bedrijven en particulieren. wij leveren niet voor auto’s.

Waarom beld de meldkamer mij voor een storing?

De Meldkamer beld u ook bij een storing in het systeem. Dit is belangrijk zodat, u op de hoogte blijft met wat er gebeurd in uw alarmsysteem. Mocht dit zo zijn dan kunt u beste naar de klantenservice bellen zodat, zei met u het probleem kunnen bespreken en oplossen.

Meldkamer bel lijst

Ik wil graag personen wijzigen die gebeld moeten worden door de meldkamer, hoe doe ik dit?
Mail ons de lijst met wie gebeld moeten worden met de volgende gegevens: Naam, Pincode en Telefoonnummer

Tag verwijderen

Mail ons de naam van de gebruiker die de tag kwijt is en wij zullen de tag verwijderen uit het systeem zodat deze tag niet meer gebruikt kan worden.

Tag toevoegen

Bel met onze klantenservice zodat wij u kunnen helpen met het toevoegen van de tag. Het is belangrijk dat u dan bij het code bedien paneel in de buurt bent.

Ik wil een pincode verwijderen

Mail ons de naam die u wenst te verwijderen uit uw alarmsysteem, vervolgens krijgt u van ons een bevestiging van de verwijdering van de pincode

Pincode aanmaken

Ik wil een extra pincode aanmaken:
Mail ons de naam en de pincode die u wenst, wij maken vervolgens een pincode aan en mailen u zodra deze gebruikt kan worden.

App account verwijderen

Ik wil een account verwijderen uit het alarmsysteem, hoe doe ik dat?
Mail ons de volgende gegevens: Gebruikers ID en email adres. U krijgt vervolgens van ons een mail zodra het account is verwijdert.

App account toevoegen

Ik wil een account toevoegen aan het alarmsysteem, hoe doe ik dat?
Mail ons de volgende gegevens: Gebruikers ID, wachtwoord en email adres. Het mag ook een tijdelijk wachtwoord zijn, deze kunt u vervolgens met uw mail adres opnieuw instellen. U krijgt vervolgens van ons een mail zodra het account is toegevoegd.

Ik krijg een fout melding bij het inschakelen van het alarm

Ik krijg een fout bij het inschakelen van het alarmsysteem. Controleer of alle deuren en ramen dicht zijn waar sensoren op zitten, probeer het vervolgens nogmaals.
Logboek bekijken

U kunt in de app rechts onderin op het notitie blokje drukken om een loglijst te zien, wie wanneer welke handeling heeft gedaan

Wachtwoord vergeten ?

Bent u uw wachtwoord vergeten dan kunt u het beste in de app  het kopje ( wachtwoord vergeten) aanklikken en daarin kunt u een nieuw wachtwoord aanmaken.

Beveiliger

hoe snel kunnen jullie een beveiliger regelen?

Het ligt aan de situatie is het met spoed dan kunnen wij het nog de zelfde dag regelen. mocht het voor een evenement of object zijn  dan kunnen wij met u bespreken met wanneer een beveiliger nodig is.

Brandmeldinstallatie

Camerasysteem

mijn camera beelden staan offline.

als u een stroom storing of uw internet heeft er even uitgelegen dan kan het zijn dat u camera beelden offline staan. Ukunt de app even opnieuw opstarten op uw telefoon mocht dit niet lukken kunt u bij de Netwerk Video Recorder achter het zwarte schakelaar even uit en daarna aan zetten en de app even opnieuw opstarten. U kunt ook uw internet even opnieuw uit en aan zetten. Mocht dit niet lukken dan kunt u beste even contact op nemen met onze klantenservice.

Waar vind ik de verficatie code?

De verficatie code kunt u vinden in het Netwerk Video Recorder.Doormiddel van een beeldscherm kunt u terecht in de instellingen en daar vind u de verficatiecode.Als u in de Hik connect app gaat kunt u in de camera de verficatie toevoegen.mocht u geen scherm hebben en of er niet uitkomen neem dan contact op met onze klantenservice.

Beelden opslaan

U kunt de camera beelden eenvoudig opslaan via de app. Als u namelijk beelden terug kijkt kunt ziet u ook een download knopje en kunt u de beelden direct op de telefoon opslaan. Dit is een eenvoudige manier om snel beelden te waarborgen. Mocht u grotere bestanden willen downloaden adviseren wij u om deze rechtstreeks van de NVR af te halen met een USB.

Opname terug kijken

Als u op afspelen drukt kunt u beelden terug kijken. Houd er rekening mee dat de instelling standaard staat op cloud opname bekijken, druk op de server kast zodat u de opname van de NVR zelf kan bekijken. Selecteer vervolgens de datum en tijden en de camera en u kunt eenvoudig terug kijken

Camera’s op een andere telefoon bekijken

U kunt als hoofdgebruiker van het camerasysteem de camera’s delen met personen. U drukt namelijk op de 3 bolletjes rechts naast uw camerasysteem in de app en drukt vervolgens delen met gebruiker d.m.v. QR code. De andere gebruiker dient een eigen account te maken en daarmee uw QR code te scannen. Vervolgens selecteert u de camera’s die u wenst te delen en de andere gebruiker dient ook de verificatie code in te voeren. Mail ons wanneer u de verificatie code kwijt bent, wij zullen deze u dan toe sturen.

Ik heb een nieuwe telefoon/tablet hoe krijg ik de camera’s hier op?

Log in met uw oude account en voer de verificatie code in wanneer u de camera beelden wil zien. Bent u deze kwijt? Mail ons zodat wij u deze opnieuw toe sturen.

Wachtwoord vergeten ?

Bent u uw wachtwoord vergeten dan kunt u het beste in de app  het kopje ( wachtwoord vergeten) aanklikken en daarin kunt u een nieuw wachtwoord aanmaken.

Certificaat

Wanneer kan ik het BORG certificaat verwachten?

Zodra de installatie is afgerond. dan kunt u ongeveer binnen 5 werkdagen het BORG certificaat verwachten. voor een BORG B  certificaat is als er een bouwkundige keuring is geweest op locatie dan geldt het ook voor het BORG B certificaat.

Elektronische BORG certificaat

Een Elektronische BORG certificaat kun je krijgen als het alarmsysteem voldoet aan bepaalde eisen, dit word vaak gevraagd door verzekering maatschappijen.

Hoelang is mijn BORG certificaat geldig

Een BORG certificaat is 5 jaar geldig zolang u jaarlijk onderhoud laat uitvoeren aan uw alarmsysteem. doet u dit niet dan komt het BORG certificaat te vervallen.
u dient dan het hele alarmsysteem weer opnieuw te laten controleren

Bouwkundig BORG certificaat

Directveilig.nl is zowel BORG elektronische als BORG bouwkundig gecertificeerd. Dit houd is dat wij voor beide situatie uw pand of woning kunnen keuren.
vraag een advies gesprek aan voor meer informatie

Garantie

Retour sturen

mocht een product defect zijn en het valt binnen de 2 jaar garantie dan kunt u het gratis retour sturen.

u kunt dan het product retour sturen om het te herstellen of vervangen. ook kunt u er voor kiezen om dit door een monteur te laten vervangen op locatie. hier voor rekenen wij standaard monteurs tarief en voorrijkosten.

Bij klanten met een service pakket is dit niet van toepassing maar, handteren wij de doorlopende garantie.

Hoelang is de garantie

Standaard hebben wij een fabrieksgarantie van 2 jaar dit houd in dat als een product defect raakt binnen deze periode dat de onderdelen gratis kunnen worden omgeruild.

 

Installatie

Hoelang duurt een alarm installatie

De duur van een alarm installatie kan erg variëren dit heeft ook heel erg te maken met het feit welk klasse alarmsysteem u heeft en of deze draadloos of bekabeld word gemonteerd.
maar een kleine alarminstallatie kan al binnen 1 dag geïnstalleerd worden. grote installatie kunnen wel tot een paar weken duren.

Intercomsysteem

Levertijden

Wanneer kunnen jullie een alarm of camerasysteem leveren?

Zodra u de offerte heeft ondertekend dan kunnen wij de zelfde dag nog met u een afspraak inplannen voor de installatie.De installatie kan eventueel binnen 3 weken gerealiseerd worden.

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 365 reviews

Hier een greep uit onze tevreden klanten

Directveilig Autobedrijf inbraakbeveiliging installatie
Uitgelicht project

J & M Broers autobedrijf

"Op 6 september hebben wij bij autobedrijf J&M Broers een klasse 3 systeem aangebracht. Dit is een volledig bekabeld systeem en wordt altijd geëist vanuit de verzekering. Het is dus belangrijk dat het wordt opgeleverd door een betrouwbaar en gecertificeerd bedrijf. Dit is voor ons natuurlijk geen probleem en zo hebben wij ervoor gezorgd dat meneer op korte termijn volledig is gedekt door de verzekering."

Wat zeggen anderen over Directveilig.nl?

Bij ons draait alles om klanttevredenheid, en we zijn trots op de feedback die we ontvangen. Lees verder om te ontdekken wat anderen te zeggen hebben over hun interactie met ons bedrijf en onze producten.

Lees alle reviews
Mateusz Nowak
Mateusz Nowak
14:38 05 Apr 24
Direct Veilig is een zeer goed bedrijf richting hun klanten.De dienstverlening en klantvriendelijkheid staan ​​op een zeer hoog niveau.Met hen samenwerken is puur plezier.
Ineke Jans
Ineke Jans
11:17 01 Feb 24
Jan Jans
Jan Jans
11:13 01 Feb 24
Jolanda Kruizinga
Jolanda Kruizinga
12:32 25 Jan 24
Klasse 2 alarmsysteem
Inge Vakkers-Lijnkamp
Inge Vakkers-Lijnkamp
15:00 23 Jan 24
Ben tevreden over de service. Ik had een BORG certificaat klasse 4 nodig voor de verzekering. Naderhand ook mijn BORG-B Certificaat ontvangen, deze werd ook gevraagd door mijn verzekering
Doreen Driessen
Doreen Driessen
12:02 16 Jan 24
marcel van loosbroek
marcel van loosbroek
11:47 16 Jan 24
Marcel Wouterse
Marcel Wouterse
10:37 16 Jan 24
Top geregeld
Marell Koopman
Marell Koopman
22:34 25 Nov 23
niels Geers
niels Geers
22:31 25 Nov 23
Adam Cohen
Adam Cohen
14:48 24 Nov 23
BSO Miracle Kids
BSO Miracle Kids
11:06 25 Oct 23
Edwin Fernim
Edwin Fernim
10:12 17 Oct 23
E U
E U
13:55 16 Oct 23
Ik had een borg certificaat nodig voor de verzekering. Hierdoor ben ik bij directveilig uitgekomen. Heb na de installatie het certificaat mogen ontvangen. Top geregeld.
Jan Van Der Horst
Jan Van Der Horst
11:48 16 Oct 23
naamloos idk
naamloos idk
11:48 26 Sep 23
Hele goede klant service! Hebben al mijn vragen duidelijk gemaakt en hebben me goed geholpen bij een schoolopdracht
Arthur Admiraal
Arthur Admiraal
14:50 06 Sep 23
Goed bedrijf installeren deed de monteur erg goed en dacht goed mee met oplossingen
R Nyari
R Nyari
12:54 06 Sep 23
Jan Witteveen
Jan Witteveen
12:11 06 Sep 23
Nette heren die ons goed geholpen hebben, bij deze ook de complimenten voor het bedrijf zelf.Snelle en overzichtelijke offerte en goed meedenkende account manager
Remco Van der velde
Remco Van der velde
22:29 01 Sep 23
Zeker een aanrader!
Frank Ronkes
Frank Ronkes
22:25 01 Sep 23
Goede service!Team weet van aanpakken.Zeer tevreden!Zeker een aanrader!
Babette Reinink
Babette Reinink
18:57 25 Aug 23
Heel erg blij met Haico, erg fijne service. Zal hier vaker naar toe gaan! Bedankt.
Amber Exterkate
Amber Exterkate
10:30 18 Aug 23
Een echte aanrader als het gaat om beveiligingssystemen. Goede service en vriendelijk personeel. Denken met je mee in oplossingen en kijken wat er nodig is.
GERALD SCHUURMAN
GERALD SCHUURMAN
19:02 13 Aug 23
Goeie voorlichting gehad van Haico..... misschien toch maar een keer laten monteren die Rolls Royce beveiligingscameras.Top 👌🏼👍🏼
fred elburg
fred elburg
13:14 07 Jul 23
Vanuit de verzekering hadden we een risico klasse 4 alarmsysteem nodig met BORG certificaat. Bij directveilig heb ik een offerte opgevraagd, nadat ik akkoord ben gegaan hebben zij snel kunnen leveren. Netjes geregeld. Mijn... verzekering ging ook akkoord met het BORG certificaat, dus nu ben ik ook gedektlees verder
Antoinette Knobben
Antoinette Knobben
12:51 01 Apr 23
Zeer tevreden over het camerasysteem en alarmsysteem. Hoogwaardige kwaliteit, mooie installatie en nette monteurs
Bas Van Kuijk
Bas Van Kuijk
08:22 02 Feb 23
Vorige week een alarmsysteem aangeschaft, eerst kwam de adviseur langs die overigens heel netjes was en een week later werd het alarmsysteem geïnstalleerd. Een aantal dagen later een borg certificaat ontvangen voor de... verzekering, dus al met al zeer tevreden over dit bedrijf.lees verder
Stefanie Bleumink
Stefanie Bleumink
13:05 25 Jan 23
Super goed geholpen met 3 camera’s en een alarm systeem. Met ook een meewerkende gedachten voor de dieren.Vriendelijk personeel en je word ook meteen geholpen als er vragen zijn.
Jeroen hzw
Jeroen hzw
07:58 13 May 22
Let goed op wat voor inbraakalarm je hebt mensen...Ik had al een paar jaar een ander inbraakalarm op de zaak waarvan ik dacht dat het wel goed zat. Totdat er een keer is ingebroken bij ons een aantal maanden terug. Er... valt vrij weinig te halen hier, maar volgens de verzekering "voldeed het systeem niet aan de eisen"... inbraak schade niet vergoed gekregen...Niet heel lang daarna contact gehad met direct veilig om eens kennis te maken, adviseur langs gehad, samen gekeken wat er nodig was bij ons om de zaak goed te beveiligen. Ik had er wel een redelijk goed gevoel bij, uiteindelijk de knoop door gehakt en toch gedaan.Monteur van direct veilig heeft alles geïnstalleerd met een korte uitleg achteraf. Ik heb nu bewijs erbij dat alles voldoet aan de eisen en certificaten zodat de verzekering er niet meer onderuit kan als er wat gebeurt.Al met al goed gevoel bij deze partij.lees verder
Meer beoordelingen
js_loader