Web Directveilig Ruben Cress 2023 07 Aspect Ratio 16 9

Bel ons gratis

085 025 0087
7 dagen per week, 24 uur per dag

Default

Hoofdkantoor

7553 GW Hengelo
Droogdokstraat 1
Hq Directveilig Rubencress 2023 08 Scaled Aspect Ratio 16 9

Mail ons


Binnen 3 uur reactie

Administratie

Welke datum wordt er geïncasseerd

De automatische incasso word vaak gedaan rond de 20e van de maand

Adviseur

komen jullie adviseurs door heel Nederland?

Ja uiteraard wij hebben 8 vestigingen in heel Nederland, Onze adviseurs komen dus bij u langs in elke plaats zelfs op de eilanden. ook komen onze adviseurs in veel gevallen ook in Duitsland en België
voor advies kunt u bellen naar 085 025 0087

Ik weet niet welk alarm ik nodig heb voor mijn pand

Wij plannen altijd een adviseur in die op locatie langs komt om uw situatie door te nemen. De adviseur maakt direct op locatie een waardebepaling met een offerte.

Alarmsysteem

Meldkamer bel lijst

Ik wil graag personen wijzigen die gebeld moeten worden door de meldkamer, hoe doe ik dit?
Mail ons de lijst met wie gebeld moeten worden met de volgende gegevens: Naam, Pincode en Telefoonnummer

Tag verwijderen

Mail ons de naam van de gebruiker die de tag kwijt is en wij zullen de tag verwijderen uit het systeem zodat deze tag niet meer gebruikt kan worden.

Tag toevoegen

Bel met onze klantenservice zodat wij u kunnen helpen met het toevoegen van de tag. Het is belangrijk dat u dan bij het code bedien paneel in de buurt bent.

Ik wil een pincode verwijderen

Mail ons de naam die u wenst te verwijderen uit uw alarmsysteem, vervolgens krijgt u van ons een bevestiging van de verwijdering van de pincode

Pincode aanmaken

Ik wil een extra pincode aanmaken:
Mail ons de naam en de pincode die u wenst, wij maken vervolgens een pincode aan en mailen u zodra deze gebruikt kan worden.

App account verwijderen

Ik wil een account verwijderen uit het alarmsysteem, hoe doe ik dat?
Mail ons de volgende gegevens: Gebruikers ID en email adres. U krijgt vervolgens van ons een mail zodra het account is verwijdert.

App account toevoegen

Ik wil een account toevoegen aan het alarmsysteem, hoe doe ik dat?
Mail ons de volgende gegevens: Gebruikers ID, wachtwoord en email adres. Het mag ook een tijdelijk wachtwoord zijn, deze kunt u vervolgens met uw mail adres opnieuw instellen. U krijgt vervolgens van ons een mail zodra het account is toegevoegd.

Ik krijg een fout melding bij het inschakelen van het alarm

Ik krijg een fout bij het inschakelen van het alarmsysteem. Controleer of alle deuren en ramen dicht zijn waar sensoren op zitten, probeer het vervolgens nogmaals.
Logboek bekijken

U kunt in de app rechts onderin op het notitie blokje drukken om een loglijst te zien, wie wanneer welke handeling heeft gedaan

Beveiliger

Camerasysteem

Beelden opslaan

U kunt de camera beelden eenvoudig opslaan via de app. Als u namelijk beelden terug kijkt kunt ziet u ook een download knopje en kunt u de beelden direct op de telefoon opslaan. Dit is een eenvoudige manier om snel beelden te waarborgen. Mocht u grotere bestanden willen downloaden adviseren wij u om deze rechtstreeks van de NVR af te halen met een USB.

Opname terug kijken

Als u op afspelen drukt kunt u beelden terug kijken. Houd er rekening mee dat de instelling standaard staat op cloud opname bekijken, druk op de server kast zodat u de opname van de NVR zelf kan bekijken. Selecteer vervolgens de datum en tijden en de camera en u kunt eenvoudig terug kijken

Camera’s op een andere telefoon bekijken

U kunt als hoofdgebruiker van het camerasysteem de camera’s delen met personen. U drukt namelijk op de 3 bolletjes rechts naast uw camerasysteem in de app en drukt vervolgens delen met gebruiker d.m.v. QR code. De andere gebruiker dient een eigen account te maken en daarmee uw QR code te scannen. Vervolgens selecteert u de camera’s die u wenst te delen en de andere gebruiker dient ook de verificatie code in te voeren. Mail ons wanneer u de verificatie code kwijt bent, wij zullen deze u dan toe sturen.

Ik heb een nieuwe telefoon/tablet hoe krijg ik de camera’s hier op?

Log in met uw oude account en voer de verificatie code in wanneer u de camera beelden wil zien. Bent u deze kwijt? Mail ons zodat wij u deze opnieuw toe sturen.

Wachtwoord vergeten ?

hwrthgertghdrtghrtgrtgertgretgretgert

Certificaat

Elektronische BORG certificaat

Een Elektronische BORG certificaat kun je krijgen als het alarmsysteem voldoet aan bepaalde eisen, dit word vaak gevraagd door verzekering maatschappijen.

Hoelang is mijn BORG certificaat geldig

Een BORG certificaat is 5 jaar geldig zolang u jaarlijk onderhoud laat uitvoeren aan uw alarmsysteem. doet u dit niet dan komt het BORG certificaat te vervallen.
u dient dan het hele alarmsysteem weer opnieuw te laten controleren

Bouwkundig BORG certificaat

Directveilig.nl is zowel BORG elektronische als BORG bouwkundig gecertificeerd. Dit houd is dat wij voor beide situatie uw pand of woning kunnen keuren.
vraag een advies gesprek aan voor meer informatie

Garantie

Hoelang is de garantie

Standaard hebben wij een fabrieksgarantie van 2 jaar dit houd in dat als een product defect raakt binnen deze periode dat de onderdelen gratis kunnen worden omgeruild.
u kunt dan het product retour sturen om het te herstellen of vervangen. ook kunt u er voor kiezen om dit door een monteur te laten vervangen op locatie. hier voor rekenen wij standaard monteurs tarief en voorrijkosten.

Bij klanten met een service pakket is dit niet van toepassing en handteren zij wel doorlopende garantie

Installatie

Hoelang duurt een alarm installatie

De duur van een alarm installatie kan erg variëren dit heeft ook heel erg te maken met het feit welk klasse alarmsysteem u heeft en of deze draadloos of bekabeld word gemonteerd.
maar een kleine alarminstallatie kan al binnen 1 dag geïnstalleerd worden. grote installatie kunnen wel tot een paar weken duren.

Intercomsysteem

Intercomsysteem

Levertijden

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 359 reviews

Hier een greep uit onze tevreden klanten

Directveilig Autobedrijf (132)
Uitgelicht project

J & M Broers autobedrijf

"Op 6 september hebben wij bij autobedrijf J&M Broers een klasse 3 systeem aangebracht. Dit is een volledig bekabeld systeem en wordt altijd geëist vanuit de verzekering. Het is dus belangrijk dat het wordt opgeleverd door een betrouwbaar en gecertificeerd bedrijf. Dit is voor ons natuurlijk geen probleem en zo hebben wij ervoor gezorgd dat meneer op korte termijn volledig is gedekt door de verzekering."

Wat zeggen anderen over Directveilig.nl?

Bij ons draait alles om klanttevredenheid, en we zijn trots op de feedback die we ontvangen. Lees verder om te ontdekken wat anderen te zeggen hebben over hun interactie met ons bedrijf en onze producten.

Lees alle reviews
linda van der laan
linda van der laan
10:14 28 Nov 23
Door de goede reviews en het fijne eerste contact heb ik diensten afgenomen bij dit bedrijf.Helaas zijn er vanaf augustus dat ik alles heb afgesloten met het bedrijf 6 maal monteurs over de vloer geweest (erg aardige... monteurs met veel passie en hard werken) om het elektrische slot en het alarm systeem te installeren en tot op heden (eind november) werken alle diensten waar ik wel al voor heb betaald nog steeds niet.Het elektrische slot valt van de deur af, mijn klanten zaten opgesloten in mijn bedrijf (niemand te bereiken om het probleem op te lossen) en het alarm systeem gaat non stop offline.Ik heb telefonisch contact gehad met hogerop, waar in eerste instantie werd aangegeven dat hun systeem altijd werkt en wij het wel op een verkeerde manier moeten gebruiken. Dít is geen klantenservice of de manier van communicatie. Meerdere malen zijn er nieuwe monteurs gestuurd en mails gestuurd naar hogerop. Helaas zonder enige positieve resultaten.Ik heb geen vertrouwen meer in DirectVeilig en ondanks ze na al deze fouten nog steeds blijven aangeven dat ze niet doen aan geld terug storten, hoop ik oprecht dat ze het laatste juiste zullen doen wat nog te redden valt onder ‘klantenservice’ naar mij toe.lees verder
Marell Koopman
Marell Koopman
22:34 25 Nov 23
niels Geers
niels Geers
22:31 25 Nov 23
Adam Cohen
Adam Cohen
14:48 24 Nov 23
BSO Miracle Kids
BSO Miracle Kids
11:06 25 Oct 23
Edwin Fernim
Edwin Fernim
10:12 17 Oct 23
E U
E U
13:55 16 Oct 23
Ik had een borg certificaat nodig voor de verzekering. Hierdoor ben ik bij directveilig uitgekomen. Heb na de installatie het certificaat mogen ontvangen. Top geregeld.
Jan Van Der Horst
Jan Van Der Horst
11:48 16 Oct 23
naamloos idk
naamloos idk
11:48 26 Sep 23
Hele goede klant service! Hebben al mijn vragen duidelijk gemaakt en hebben me goed geholpen bij een schoolopdracht
Arthur Admiraal
Arthur Admiraal
14:50 06 Sep 23
Goed bedrijf installeren deed de monteur erg goed en dacht goed mee met oplossingen
R Nyari
R Nyari
12:54 06 Sep 23
Jan Witteveen
Jan Witteveen
12:11 06 Sep 23
Nette heren die ons goed geholpen hebben, bij deze ook de complimenten voor het bedrijf zelf.Snelle en overzichtelijke offerte en goed meedenkende account manager
Remco Van der velde
Remco Van der velde
22:29 01 Sep 23
Zeker een aanrader!
Frank Ronkes
Frank Ronkes
22:25 01 Sep 23
Goede service!Team weet van aanpakken.Zeer tevreden!Zeker een aanrader!
Babette Reinink
Babette Reinink
18:57 25 Aug 23
Heel erg blij met Haico, erg fijne service. Zal hier vaker naar toe gaan! Bedankt.
Amber Exterkate
Amber Exterkate
10:30 18 Aug 23
Een echte aanrader als het gaat om beveiligingssystemen. Goede service en vriendelijk personeel. Denken met je mee in oplossingen en kijken wat er nodig is.
GERALD SCHUURMAN
GERALD SCHUURMAN
19:02 13 Aug 23
Goeie voorlichting gehad van Haico..... misschien toch maar een keer laten monteren die Rolls Royce beveiligingscameras.Top 👌🏼👍🏼
fred elburg
fred elburg
13:14 07 Jul 23
Vanuit de verzekering hadden we een risico klasse 4 alarmsysteem nodig met BORG certificaat. Bij directveilig heb ik een offerte opgevraagd, nadat ik akkoord ben gegaan hebben zij snel kunnen leveren. Netjes geregeld. Mijn... verzekering ging ook akkoord met het BORG certificaat, dus nu ben ik ook gedektlees verder
Antoinette Knobben
Antoinette Knobben
12:51 01 Apr 23
Zeer tevreden over het camerasysteem en alarmsysteem. Hoogwaardige kwaliteit, mooie installatie en nette monteurs
Bas Van Kuijk
Bas Van Kuijk
08:22 02 Feb 23
Vorige week een alarmsysteem aangeschaft, eerst kwam de adviseur langs die overigens heel netjes was en een week later werd het alarmsysteem geïnstalleerd. Een aantal dagen later een borg certificaat ontvangen voor de... verzekering, dus al met al zeer tevreden over dit bedrijf.lees verder
Stefanie Bleumink
Stefanie Bleumink
13:05 25 Jan 23
Super goed geholpen met 3 camera’s en een alarm systeem. Met ook een meewerkende gedachten voor de dieren.Vriendelijk personeel en je word ook meteen geholpen als er vragen zijn.
Jeroen hzw
Jeroen hzw
07:58 13 May 22
Let goed op wat voor inbraakalarm je hebt mensen...Ik had al een paar jaar een ander inbraakalarm op de zaak waarvan ik dacht dat het wel goed zat. Totdat er een keer is ingebroken bij ons een aantal maanden terug. Er... valt vrij weinig te halen hier, maar volgens de verzekering "voldeed het systeem niet aan de eisen"... inbraak schade niet vergoed gekregen...Niet heel lang daarna contact gehad met direct veilig om eens kennis te maken, adviseur langs gehad, samen gekeken wat er nodig was bij ons om de zaak goed te beveiligen. Ik had er wel een redelijk goed gevoel bij, uiteindelijk de knoop door gehakt en toch gedaan.Monteur van direct veilig heeft alles geïnstalleerd met een korte uitleg achteraf. Ik heb nu bewijs erbij dat alles voldoet aan de eisen en certificaten zodat de verzekering er niet meer onderuit kan als er wat gebeurt.Al met al goed gevoel bij deze partij.lees verder
Volgende beoordelingen
js_loader