Goedkoop alarmsysteem: wat moet ik weten?

Leestijd: 3 minuten

Een goedkoop alarmsysteem kopen is een goed idee als u uw huis of bedrijfspand beter wilt beveiligen. Maar de betaalbaarheid van de alarminstallatie mag natuurlijk niet ten koste gaan van uw veiligheid. In dit artikel zetten we daarom de 4 kenmerken van de beste goedkope alarmsystemen op een rijtje:

Draadloze installatie

Heeft u een goedkoop alarmsysteem ontdekt dat u aanspreekt? Controleer dan eerst of het systeem wel draadloos is. Veel van de beste alarmsystemen werken tegenwoordig met draadloze technologie en dat brengt voor u veel praktische voordelen met zich mee.

Zo is een draadloos alarmsysteem in een handomdraai te installeren, is de afwerking zeer strak door het ontbreken van goten en kabels en kunt u het systeem in geval van verhuizing makkelijk verplaatsen. De beste draadloze alarminstallaties werken doorgaans tot wel 2 kilometer afstand.

Meldkamer met snelle respons

De meldkamer speelt een essentiële rol in de functionaliteit van een alarminstallatie. Toch is dit een van de punten waarop goedkope alarmsystemen het nogal eens laten afweten. En dat terwijl een snelle responstijd bij een inbraak of andere calamiteit van cruciaal belang is.

Met een goedkoop alarmsysteem van DirectVeilig.nl bent u verzekerd van een betrouwbare meldkamer (bemand of virtueel) die 24 uur per dag operationeel is en uitblinkt door een zeer lage responstijd. Dat geeft een veilig gevoel!

Offerte aanvragen

Eenvoudige bediening

Een goedkoop alarmsysteem schaft u aan voor dat ene moment waarop kwaadwillenden uw huis of bedrijfspand proberen binnen te dringen. Het grootste deel van de tijd dreigt er weliswaar geen direct gevaar, maar ook dan wilt u dat de alarminstallatie makkelijk is in het dagelijks gebruik.

Een app voor uw telefoon is tegenwoordig onmisbaar om het gebruiksgemak van uw alarmsysteem te vergroten. Zo kunt u vanaf uw scherm instellingen wijzigen waar en wanneer u wilt. Een goedkoop alarmsysteem van DirectVeilig.nl komt standaard met een handige app voor iOS en Android.

Gratis installatie

Vaak besparen aanbieders van goedkope alarmsystemen kosten op de dienstverlening. U moet het alarmsysteem dan zelf installeren, wat u veel tijd en moeite kost en door onjuiste installatie soms zelfs veiligheidsrisico’s oplevert.

Bij DirectVeilig.nl bieden we daarom óók voor elk goedkoop alarmsysteem volledig gratis installatie van onze vakkundige en BORG-gecertificeerde monteurs. Zo weet u zeker dat uw alarmsysteem altijd optimaal functioneert en kunt u zich de extra kosten voor een installateur besparen.

Goedkoop alarmsysteem direct leasen?

Bij DirectVeilig.nl is een goedkoop alarmsysteem met alle bovengenoemde kenmerken nu nóg voordeliger te verkrijgen. Bij ons kunt u een professioneel alarm-, camera- of beveiligingssysteem namelijk al vanaf € 45 per maand leasen. Ook kunnen wij u informeren over de mogelijkheden voor subsidie. Meer weten? Vraag een offerte aan!

Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen op het gebied van inbraakpreventie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag met het beveiligen van uw woning en/of bedrijfspand. Bel nu naar 085 025 0087.

Wil je dit artikel delen?

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 365 reviews

Hier een greep uit onze tevreden klanten