Hoe uw huis beveiligen met een alarmsysteem?

Leestijd: 3 minuten

Uw huis beveiligen met een alarmsysteem is de eerste stap naar effectieve inbraakbeveiliging. Ook andere zaken zoals SKG-sloten spelen hierin natuurlijk een belangrijke rol. Het grote voordeel van een alarminstallatie zit hem echter in de grote veelzijdigheid. In dit artikel leggen we uit hoe een professioneel alarmsysteem de beveiliging van uw woning naar een veel hoger niveau tilt.

Alarmsysteem voor uw huis: effectieve inbraakbeveiliging

Alarmsystemen zijn er tegenwoordig in vele soorten en maten. Zeer populair tegenwoordig zijn onder meer draadloze varianten. Deze bieden dezelfde professionele beveiliging als bedrade alternatieven, maar dan zonder het interieur van uw huis te verstoren met kabelgoten en meterslange kabels.

Een draadloos alarmsysteem werkt tot wel 2 kilometer afstand. De betrouwbaarheid is hierdoor zeer hoog, net als de snelheid van doormeldingen in geval van een inbraak of andere calamiteit. Een virtuele of bemande meldkamer verzekert u van 24/7 respons binnen 10 seconden op de momenten dat het in uw huis echt nodig is.

Wat zijn de kosten voor beveiliging van mijn huis?

De kosten voor het goed beveiligen van uw huis hangen onder andere af van het alarmsysteem dat u kiest. Hoe meer camera’s het systeem heeft, hoe hoger de prijs in de praktijk zal uitvallen. Ook uw keuze tussen een bemande of virtuele meldkamer heeft vaak invloed op de kosten. Bij DirectVeilig.nl hebben wij goedkope alarmsystemen die toch professionele prestaties bieden.

Naast noodzakelijke functionaliteiten op het gebied van inbraakbeveiliging, is het belangrijk om te kijken naar het gebruiksgemak van een alarmsysteem. Want hoewel u uw woning zo goed mogelijk wilt beveiligen, mag dit niet ten koste gaan van uw dagelijkse wooncomfort. Bij DirectVeilig.nl bedient u het alarm daarom in een handomdraai met een handige app op uw telefoon.

Offerte aanvragen

Beste alarmsysteem voor uw huis in 2020

Wat is nu het beste alarmsysteem om uw huis anno 2020 optimaal te beveiligen? Het antwoord is afhankelijk van uw persoonlijke wensen en behoeften, evenals de kenmerken en kwetsbaarheden van uw woning. Goede inbraakbeveiliging is altijd maatwerk en daarom is het op de gok kopen en zelf installeren van een alarminstallatie bepaald niet aan te bevelen.

Wilt u uw huis écht goed beveiligen met een professioneel alarmsysteem? Vraag dan een maatwerk offerte aan bij DirectVeilig.nl. Een van onze deskundige beveiligingsadviseurs komt graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. De eventuele installatie van het systeem verzorgen wij als BORG-erkend beveiligingsbedrijf uiteraard helemaal gratis.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen op het gebied van inbraakpreventie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag met het beveiligen van uw woning en/of bedrijfspand. Bel nu naar 085 025 0087.

Wil je dit artikel delen?

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 365 reviews

Hier een greep uit onze tevreden klanten