Toegangscontrole: essentieel onderdeel van uw beveiliging

Leestijd: 3 minuten

In een veilige ruimte, bedrijfspand of (privé)terrein bepaalt u zelf wie bevoegd is om uw terrein te betreden. Toegangscontrole is de eerste laag in uw beveiliging en is beschikbaar in verschillende varianten. Zo is er elektronische en draadloze toegangscontrole met een druppel of badge voor toegang aan uw poort of deur. Maar er zijn ook toegangscontrolesystemen met camera’s, die automatisch belangrijke gegevens zoals kentekens registreren. In dit artikel vertellen wij meer over deze laatste en zeer populaire vorm van toegangscontrole.

Elektronische toegangscontrole: systeem met camera’s

Een systeem met camera’s is een zeer effectieve vorm van elektronische toegangscontrole. Het hart van het camerasysteem is een krachtige Netwerk Video Recorder (NVR), waarmee alle beveiligingscamera’s verbonden zijn.

De NVR bevat een speciale surveillance harde schijf, waarop alle doorgestuurde beelden dankzij hoogwaardige H265+ compressietechniek in hoge resolutie en gedurende een door u bepaalde periode worden opgeslagen.

Belangrijke kenmerken van voertuigen en personen zijn hierdoor (ook in donkere omstandigheden) goed zichtbaar. Denk hierbij onder meer aan gezichtskenmerken en kentekens.

Draadloze toegangscontrole aan uw deur, poort of terrein

DirectVeilig.nl plaatst het toegangscontrole systeem met kentekenregistratie op een strategische plek die u de best mogelijke beveiliging garandeert. Voor een hoge beveiligingsgraad bent u bij ons sowieso aan het juiste adres. Wij kunnen u onze toegangscontrolesystemen in verschillende risicoklassen leveren en zijn als erkend beveiligingsbedrijf BORG-gecertificeerd.

In veel gevallen kunnen wij draadloze toegangscontrole voor u verzorgen. Wij maken hiervoor gebruik van A-klasse IP-camera’s, die zijn voorzien van een stevige behuizing.

Dankzij de duidelijke zichtbaarheid en professionele uitstraling hebben deze een afschrikwekkend effect op onbevoegde personen. Het draadloze systeem verzekert u bovendien van een snelle installatie, die onze vakkundige monteurs volledig gratis voor u uitvoeren.

Offerte aanvragen

Hét toegangscontrole systeem voor een betere beveiliging

Of het nu uw deur, poort, parkeergarage, gebouw, voertuig, bedrijfs- of privéterrein is dat u wilt beveiligen met elektronische toegangscontrole; bij DirectVeilig.nl bieden we u een uiterst betrouwbaar systeem op basis van de laatste beveiligingsinzichten en technieken.

Onze toegangscontrolesystemen zijn uitstekend te combineren met een professioneel alarmsysteem en doen dankzij het draadloze karakter geen afbreuk aan de uitstraling van uw ruimte of pand. Via onze handige app zijn alle belangrijke gegevens op elk gewenst moment inzichtelijk.

Wilt u ook genieten van de beste beveiliging met toegangscontrole van DirectVeilig.nl? Onze behulpzame experts adviseren u graag over het beste systeem op basis van uw situatie en wensen.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen op het gebied van inbraakpreventie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag met het beveiligen van uw woning en/of bedrijfspand. Bel nu naar 085 025 0087.

Wil je dit artikel delen?

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 367 reviews

Hier een greep uit onze tevreden klanten