Voordeurbel met camera: 3 grote voordelen

Leestijd: 3 minuten

Een voordeurbel met camera zie je tegenwoordig bij steeds meer huizen en bedrijven. Want of u nu wilt weten wie er ’s avonds laat aanbelt of dat uw zakelijke afspraak is gearriveerd: zo’n deurbelcamera biedt grote voordelen. In dit artikel zetten we de 3 belangrijkste voordelen voor u op een rijtje en vertellen we u alles wat u moet weten.

Slimme voordeurbel met camera: een veilig gevoel

Een voordeurbel met camera wordt ook wel een slimme deurbel genoemd. Dit komt omdat u altijd kunt zien wie er bij u voor de deur staat – ook als u zelf niet thuis bent. Bovendien kunt u zelfs met deze persoon communiceren via uw smartphone. Zo weet u altijd wat er rondom uw huis gebeurt en dat geeft een veilig gevoel.

Extra veilig maakt u uw woning als u een slimme bel combineert met een alarmsysteem. Deze twee kun je bij DirectVeilig.nl in een handomdraai aan elkaar koppelen. Beide systemen zijn bovendien nagenoeg draadloos verkrijgbaar en functioneren uiterst betrouwbaar op WiFi. Voor nog meer overzicht in of rondom de woning raden we een camerasysteem aan.

Zien we er voor de deur staat via handige app

Een centrale rol in een slimme voordeurbel met camera speelt tegenwoordig uiteraard een app. Hiermee kunt u via uw telefoon het intercomsysteem van de deurbel bedienen en praten met bezoekers of de pakketbezorger. Ook kunt u met een app tal van zaken instellen en uw deur (als u een slimme deur heeft) zelfs op afstand openen en sluiten.

De app van DirectVeilig.nl biedt eindeloze mogelijkheden en is beschikbaar voor zowel Android als iOS. Prettig om te weten is dat de beelden via de app van zeer hoge kwaliteit zijn. Met een full HD-resolutie van 1920 x 1080 pixels heeft u zowel overdag als ’s nachts altijd haarscherp beeld en kunt u goed zien wie er voor de deur staat. Door de grote lenshoek is het beeldbereik enorm.

Offerte aanvragen

Draadloze voordeurbel met camera: gratis installatie

Een voordeurbel met camera is een eenmalige investering waar u tot in lengte van jaren plezier van heeft. U zit niet vast aan maandelijkse kosten en bovendien is de installatie bij DirectVeilig.nl gratis inbegrepen. Dankzij het compacte formaat gaat de deurbel niet ten koste van de uitstraling van uw voordeur en kunnen wij deze in elke woning of bedrijfspand installeren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in uw situatie? Onze experts adviseren u graag over de beste keuze op basis van uw specifieke wensen en behoeften. Neem vrijblijvend contact op voor professioneel advies en een offerte op maat. Graag vertellen wij u meer over de vele toepassingen en voordelen van een voordeurbel met camera.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen op het gebied van inbraakpreventie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag met het beveiligen van uw woning en/of bedrijfspand. Bel nu naar 085 025 0087.

Wil je dit artikel delen?

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 365 reviews

Hier een greep uit onze tevreden klanten