Waarom een alarmsysteem leasen?

Leestijd: 3 minuten

Een alarmsysteem kunt u zowel kopen als leasen. Beide opties hebben zo hun eigen specifieke voordelen. DirectVeilig.nl maakt lease aantrekkelijk door u een professioneel alarmsysteem te bieden vanaf slechts € 55 per maand. Dit vaste maandelijkse bedrag verzekert u van een aantal voordelen, die we in dit artikel één voor één bespreken.

Alarmsysteem leasen tegen lage kosten

Het leasen van een alarmsysteem biedt voordelen voor zowel particulieren als bedrijven. Met name de kostenbesparing op korte termijn is interessant, omdat u geen eenmalige aanschafkosten hoeft te betalen.

Ideaal als u bijvoorbeeld geld over wilt houden voor andere investeringen in uw huis of als u de liquiditeit van uw bedrijf waar mogelijk wilt ontzien. Tegen lage en voorspelbare kosten haalt u een professionele alarminstallatie in huis waarmee u uw waardevolle bezit effectief beschermt.

Geen financiële verrassingen

Het leasen van een alarmsysteem beperkt niet alleen de kosten op korte termijn, maar geeft u er ook meer inzicht in. Want daar waar u bij aanschaf van een alarminstallatie naast de aanschafprijs ook te maken krijgt met kosten op het gebied van onderhoud en vervanging, weet u bij lease via DirectVeilig.nl altijd precies waar u aan toe bent.

Tegen een vast maandbedrag van slechts € 55 garanderen wij u een goed functionerend alarmsysteem dat voldoet aan de laatste richtlijnen en eisen. Installatie, onderhoud en eventuele reparatie kosten u niets extra.

Offerte aanvragen

Snelle respons met meldkamer

Een alarmsysteem leasen biedt ook voordelen op het gebied van service. Bij eenmalige aanschaf van een beveiligingsproduct moet u namelijk nog afwachten of de aanbieder goede ondersteuning biedt.

Bij een leasecontract zit deze ondersteuning standaard inbegrepen. Daarom heeft u meer zekerheid op snelle en deskundige service en snelle respons door een professionele meldkamer.

Dit komt duidelijk tot uiting in de reviews die u online vindt over DirectVeilig.nl. Onze klanten zijn zeer tevreden over hun alarminstallatie en de invulling van het leasecontract.

Alarmsysteem leasen voor huis of bedrijf

Het leasen van een alarmsysteem is dan ook een uitstekend idee om de veiligheid in uw huis of bedrijf te vergroten. Met een vast laag maandelijks bedrag en een uitstekende service komt u thuis of op de zaak nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Wilt u ook genieten van het zekere gevoel van een veilig huis of bedrijfspand? Lease dan vanaf slechts € 55 per maand een alarmsysteem bij DirectVeilig.nl. Meer weten? Vraag hier een offerte aan voor het leasen van uw alarmsysteem.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen op het gebied van inbraakpreventie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag met het beveiligen van uw woning en/of bedrijfspand. Bel nu naar 085 025 0087.

Wil je dit artikel delen?

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 365 reviews

Hier een greep uit onze tevreden klanten