Waarom een alarmsysteem met app kopen?

Leestijd: 3 minuten

Een alarmsysteem met app is de nieuwe standaard op het gebied van beveiliging. Zo’n draadloos systeem biedt namelijk alle voordelen van traditionele alarminstallaties, maar dan met extra functionaliteiten en gebruiksgemak. In dit artikel bespreken wij de grootste voordelen voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

Alarmsysteem met app: ongeëvenaard gebruikscomfort

Allereerst biedt een alarmsysteem met app een ongeëvenaarde mate van gebruikscomfort. Daar waar het voorheen alleen mogelijk was om een alarm ter plekke te bedienen, kan dat nu vanaf elke willekeurige locatie ter wereld. De enige voorwaarde is dat u over een internetverbinding en een moderne smartphone met iOS of Android beschikt.

Zo heeft u de veiligheid van uw woning of bedrijfspand letterlijk in eigen hand. Ook in het dagelijks gebruik scheelt het u de nodige kopzorgen. Bent u vergeten om het alarm in- of uit te schakelen? Met een simpele vingerbeweging past u het direct aan in de applicatie op uw telefoon. Eindeloos heen en weer lopen naar uw alarminstallatie is niet nodig om te profiteren van maximale veiligheid!

Draadloos systeem met eindeloos instelbare opties

Natuurlijk biedt een alarmsysteem met app u veel meer mogelijkheden dan alleen het in- en uitschakelen van de alarmfunctie. In de handige applicatie kunt u een diversiteit aan instellingen wijzigen, waardoor u geniet van meer flexibiliteit dan ooit tevoren. Omdat alles draadloos via het internet verloopt, zijn de doorgevoerde wijzigingen direct effectief.

Voorbeelden van mogelijke instellingen die u in een handomdraai wijzigt zijn er volop. Denk aan het veranderen van de in- en uitlooptijd of het controleren van de status van de sensoren. Ook kunt u meerdere personen machtigen en weer ontkoppelen, wat erg praktisch is in zowel een thuissituatie als bedrijfsomgeving. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

Offerte aanvragen

Alarmsysteem met app: live meldingen en updates

Hier houden de voordelen van een alarmsysteem met app echter niet op. Een belangrijke rol in de beveiliging van uw woning of bedrijfspand spelen ook meldingen en updates. Van een alarmmelding ontvangt u uiteraard een bericht in de applicatie. Ook neemt een alarminstallatie met meldkamer telefonisch contact met u op zodra er sprake is van een vermoedelijke calamiteit.

Dankzij deze live meldingen bent u in staat altijd adequaat te reageren in spoedeisende situaties en kunt u de autoriteiten bijtijds inlichten. Een alarmsysteem met app geeft daarnaast ook andere belangrijke meldingen, bijvoorbeeld als het batterijniveau van het systeem gevaarlijk daalt. Meer weten over de uitgebreide opties? Bel ons op 085 025 0087 of vraag nu een offerte aan.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen op het gebied van inbraakpreventie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag met het beveiligen van uw woning en/of bedrijfspand. Bel nu naar 085 025 0087.

Wil je dit artikel delen?

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 367 reviews

Hier een greep uit onze tevreden klanten