Waarom een camerasysteem met recorder?

Leestijd: 3 minuten

Een camerasysteem met recorder biedt u veelzijdige mogelijkheden in de beveiliging van uw woning of bedrijfspand. U kunt hiermee namelijk niet alleen live beelden zien, maar beelden ook op een later tijdstip nog eens terugkijken. DirectVeilig.nl rust zijn camerasystemen uit met een krachtige NVR met surveillance harde schijf, voor de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid.

Camerasysteem met recorder: DVR vs NVR

Een camerasysteem met recorder is verkrijgbaar in meerdere soorten en maten. Bij DirectVeilig.nl kiezen we bewust voor een NVR (Netwerk Video Recorder), omdat deze in vergelijking met een DVR (Digital Video Recorder) diverse voordelen biedt. Zo werkt een NVR vaak samen met IP camera’s, waar een DVR alleen functioneert met bedrade analoge camera’s.

Een NVR biedt de ultieme mix tussen ouderwetse betrouwbaarheid en modern gebruikscomfort. Doordat DirectVeilig.nl in dit soort professionele apparatuur ook nog eens gebruikmaakt van de H265+ compressietechniek, triple security en een speciale surveillance harde schijf, weet u zeker dat uw bewakingsbeelden altijd en overal veilig worden opgeslagen.

Dome camera systeem met 2 of meer camera’s

Een camerasysteem met recorder kunt u bij DirectVeilig.nl met uiteenlopende camera’s laten uitvoeren. Erg populair is een zogeheten dome camera systeem, waarbij koepelvormige dome camera’s draadloos verbonden zijn met de NVR. Een domecamera is relatief stevig en vandaalbestendig en is daardoor ook uitstekend geschikt voor buitengebruik.

Maar dome camera’s hebben nog veel meer voordelen. Zo is de camerarichting voor kwaadwillenden moeilijk te achterhalen door de koepel rond de lens. Ook is het ontwerp relatief onopvallend en past het hierdoor in nagenoeg elke huiskamer, winkel of bedrijfsgebouw. Wilt u toch een ander cameratype? De adviseurs van DirectVeilig.nl adviseren u graag.

Offerte aanvragen

CCTV camerasysteem met recorder kopen of leasen

De keuze voor een camerasysteem met recorder is goed te verantwoorden. Doordat alle opgenomen beelden worden vastgelegd op een betrouwbare harde schijf, kunt u verdachte situaties later nog eens terugkijken. Ook kunt u opgenomen beelden doorsturen naar de autoriteiten of ze later gebruiken als bewijslast in bijvoorbeeld een rechtszaak.

Bij DirectVeilig.nl is het mogelijk een camerasysteem te kopen of te leasen. Dat laatste doet u al vanaf € 45 per maand en daarom is dit in deze tijd een prima optie als u geen financiële risico’s wilt nemen met een grote investering. Meer weten over onze camerasystemen? Neem contact op voor aanvullende informatie of vraag direct uw offerte aan!

Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen op het gebied van inbraakpreventie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag met het beveiligen van uw woning en/of bedrijfspand. Bel nu naar 085 025 0087.

Wil je dit artikel delen?

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 365 reviews

Hier een greep uit onze tevreden klanten