Waarom een GPS tracker voor uw auto?

Leestijd: 3 minuten

Steeds meer mensen rusten hun auto of andere voertuigen uit met een GPS tracker. Dit vernuftige apparaatje maakt gebruik van een ingebouwde GPS ontvanger die via GPS satellieten constant zijn positie bepaalt. Heeft u de bijbehorende app geïnstalleerd op uw telefoon? Dan profiteert u in één oogopslag van de volgende 4 toepassingsmogelijkheden:

Uw auto opsporen met  (bij diefstal)

Statistieken laten zien dat een gestolen auto zelden wordt teruggevonden. Het tegendeel is waar voor een voertuig dat met een GPS tracker is uitgerust. Dit apparaat zorgt ervoor dat u uw auto altijd kunt traceren en de actuele locatie bijvoorbeeld kunt doorgeven aan de politie.

Zelfs bij sabotage of stroomuitval blijft de GPS tracker nog werken. Dat komt door een interne noodaccu, die bij DirectVeilig.nl standaard onderdeel is van uw voertuigvolgsysteem. Hierdoor bieden wij de best denkbare beveiliging tegen diefstal van uw auto.

Uw rijgedrag nauwkeurig monitoren

Een GPS tracker in uw auto maakt het mogelijk om uw rijgedrag nauwkeurig te monitoren en managen. Dat kan handig zijn bij een privérit, maar met name op zakelijk vlak zijn de mogelijke toepassingen groot. Meer inzicht in het rijgedrag van uzelf of anderen kan u de nodige kosten besparen en de rijveiligheid vergroten.

Offerte aanvragen

Uw brandstofverbruik minimaliseren

Via de handige app van Directveilig.nl (zowel beschikbaar voor Android als iOS) kunt u talloze zaken instellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het kiezen van snelheidslimieten, waardoor u brandstofgebruik minimaliseert. Installeert u de GPS tracker niet in één auto, maar in uw complete zakelijke wagenpark? Dan is het kostenvoordeel op jaarbasis aanzienlijk.

Uw ritten, routes en kilometers registreren

Een GPS tracker in een auto maakt het mogelijk om het voertuig live altijd en overal te volgen. Ook dat doet u via de app op uw telefoon of via uw online account van DirectVeilig.nl. Zelfs met meerdere personen tegelijkertijd inloggen behoort tot de uitgebreide mogelijkheden.

Naast live tracering, bieden wij ook registratie van belangrijke ritkenmerken. Denk aan de datum van de gemaakte rit, het aantal gereden kilometers, de gereden route, de start- en eindstand van de kilometerteller en het adres van de vertrek- en aankomstlocatie. De opties zijn vrijwel onbegrensd.

Uw GPS tracker snel in de auto geïnstalleerd

Bij een GPS tracker voor uw auto denkt u wellicht aan een geavanceerd systeem met een complexe installatieprocedure. In de praktijk is dat allesbehalve het geval. Onze vakkundige monteurs nemen u de installatie uit handen en installeren het apparaat snel in uw voertuig. Ook krijgt u een uitgebreide uitleg over het dagelijks gebruik en de functies.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten van een GPS tracker in uw auto? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw maatwerk voertuigvolgsysteem.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen op het gebied van inbraakpreventie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag met het beveiligen van uw woning en/of bedrijfspand. Bel nu naar 085 025 0087.

Wil je dit artikel delen?

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 365 reviews

Hier een greep uit onze tevreden klanten