Waarom een intercomsysteem kopen?

Leestijd: 3 minuten

Wilt u weten wie er voor uw deur staat? Dan is een intercomsysteem de ideale aanschaf. Een moderne deurintercom geeft u niet alleen de mogelijkheid om te communiceren met een persoon die aanbelt, maar ook om deze (indien u dat wenst) te zien. Hieronder bespreken we alle voordelen van intercomsystemen voor bij uw poort, kantoor, woning of appartement.

Intercomsysteem: de ultieme toegangscontrole

Een intercomsysteem is veelzijdig inzetbaar en biedt daarmee de ultieme vorm van toegangscontrole. Wordt er aangebeld en twijfelt u of u de deur wel moet opendoen? Vraag de bezoeker dan simpelweg naar het doel van zijn bezoek. Hiermee komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan en vergroot u uw gevoel van veiligheid.

Het is niet alleen prettig om te weten wie er voor de deur staat als u zelf aanwezig bent, maar juist ook als u er niet bent. Met de intercom van DirectVeilig.nl krijgt u via een app op uw telefoon een melding zodra er iemand aanbelt. Zo kunt u wereldwijd in real-time controleren of u ongenode gasten heeft, zolang u maar beschikt over een telefoon met een internetverbinding.

Veelzijdige deurintercom voor poort, kantoor of appartement

Het grote nut van een intercomsysteem wordt duidelijk in de meest uiteenlopende situaties. Zo komt een intercom op uw poort goed van pas, zeker als deze een flinke afstand heeft van uw huis of bedrijfspand. Ook in uw woning, kantoor of appartement biedt een deurintercom meerwaarde, bijvoorbeeld als er ’s avonds laat nog wordt aangebeld.

Met name in het laatste geval als u in het donker kunt zien wie er bij u voor de deur staat. De intercomsystemen van DirectVeilig.nl zijn daarom voorzien van haarscherp nachtzicht. Bij een bezoek in donkere omstandigheden springt de hoogwaardige infraroodsensor automatisch aan. Dankzij de brede kijkhoek en het Full HD+ beeld ziet u alles tot in de kleinste details.

Offerte aanvragen

Intercomsysteem met audio en/of video

Heeft u geen behoefte aan een video intercom bij uw voordeur? In dat geval kunnen wij uw intercomsysteem ook uitvoeren zonder camerabeveiliging. U kunt dan nog steeds via audio communiceren met bezoekers en behoudt de volledige controle over het verlenen van eventuele toegang. Met deze optie bespaart u bovendien de nodige kosten.

De meeste controle echter nog altijd een intercomsysteem met camera. Zo kunt u niet alleen horen, maar ook zien wie er bij u voor de deur staat. Bij DirectVeilig.nl kunnen wij deurintercoms met audio en video niet alleen volledig nieuw voor u plaatsen, maar ook uw bestaande audio-intercom uitbreiden met video. Meer weten? Vraag direct uw maatwerk offerte aan!

Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen op het gebied van inbraakpreventie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag met het beveiligen van uw woning en/of bedrijfspand. Bel nu naar 085 025 0087.

Wil je dit artikel delen?

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 365 reviews

Hier een greep uit onze tevreden klanten