Wanneer heb ik een voertuigvolgsysteem nodig?

Leestijd: 3 minuten

Steeds meer bedrijven maken tegenwoordig succesvol gebruik van een voertuigvolgsysteem. Van ZZP’ers tot grote bedrijven met meerdere voertuigen. Maar wanneer is zo’n systeem in uw eigen situatie eigenlijk interessant? Dit zijn 4 wensen die erop duiden dat u eigenlijk niet zonder een voertuigvolgsysteem kunt:

U wilt uw voertuigen overal live volgen

Het kan om meerdere redenen handig zijn om uw voertuigen live te volgen. Bijvoorbeeld als u wilt zien waar uw vrachtschip zich op dit moment bevindt om te kijken of het nog op schema ligt. Of om de auto terug te vinden die enkele uren daarvoor is gestolen.

Het voertuigvolgsysteem van DirectVeilig.nl is uitgerust met een hoogwaardige GPS-tracker en biedt u altijd realtime inzicht in de locatie van uw voertuigen. Zelfs bij stroomuitval of sabotage blijft het GPS-signaal actief. Zo heeft u altijd een gerust gevoel.

U wilt inzicht in de kosten per voertuig en gebruiker

Werkt u in uw onderneming veel met voertuigen en bijbehorend personeel, dan vormen deze een belangrijk onderdeel van uw bedrijfskosten. Een voertuigvolgsysteem verschaft inzicht in de kosten per voertuig en gebruiker en maakt het makkelijker om winstgevend bedrijfsbeleid te ontwikkelen.

Het voertuigvolgsysteem van DirectVeilig.nl biedt geavanceerde ritten-, kilometer- en kentekenregistratie en vertelt u zo alles wat u moet weten. Discussies met klanten over gewerkte uren en facturatie zijn verleden tijd, want u heeft alles zwart op wit geregistreerd.

Offerte aanvragen

U wilt rijgedrag monitoren en brandstof besparen

Het rijgedrag van de bestuurders van uw voertuigen heeft grote invloed op zaken zoals brandstofverbruik. Natuurlijk wilt u waar mogelijk besparen op uw brandstofkosten en dat is mogelijk door het instellen van een snelheidslimiet.

In de handige app van DirectVeilig.nl stelt u dit soort zaken eenvoudig in en bekijkt u in één oogopslag de effecten op het rijgedrag. Hiermee draagt u tevens bij aan veiliger verkeerssituaties en voorkomt u imagoschade door ongewenst rijgedrag van een voertuig in uw huisstijl.

U wilt meldingen bij calamiteiten

Voertuigen zijn kwetsbaar voor calamiteiten zoals verkeersongelukken, vandalisme en diefstal. Een professioneel voertuigvolgsysteem waarschuwt u met een realtime melding in geval van een (potentieel) gevaarlijke situatie.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een overschrijding van de snelheidslimiet of activatie van de SOS-knop bij een overval. Ook krijgt u een melding bij uitvallen van de stroom of bij sabotage. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

Wilt u meer informatie over een voertuigvolgsysteem van DirectVeilig.nl? Vraag direct een voertuigvolgsysteem offerte aan of bel ons op 085 025 0087 voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ook komen onze adviseurs graag op locatie bij u langs.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen op het gebied van inbraakpreventie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag met het beveiligen van uw woning en/of bedrijfspand. Bel nu naar 085 025 0087.

Wil je dit artikel delen?

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 365 reviews

Hier een greep uit onze tevreden klanten