Wat is de beste bewakingscamera voor mij?

Leestijd: 3 minuten

Wat is de beste bewakingscamera? Het is een vraag die veel woningbezitters en bedrijfseigenaren zich stellen. Het antwoord is per situatie verschillend, want elke beveiligingsvraag is anders. Toch zijn er een aantal criteria waar goede camerabeveiliging tegenwoordig aan moet voldoen. Hieronder zetten we ze op een rijtje.

Bewakingscamera met hoge resolutie

De kwaliteit van een camera staat of valt met de hoogte van de resolutie. U zet camerabewaking namelijk in voor zowel preventie als herkenning en in beide gevallen zijn scherpe beelden cruciaal. De Pro- en Ultra-bewakingscamera’s van DirectVeilig.nl komen met een hoogwaardige optische lens van 2.6mm – 12mm en leveren hiermee zelfs bij flink inzoomen haarscherpe beelden op.

Onderdeel van systeem met NVR

De beste bewakingscamera is altijd onderdeel van een professioneel camerasysteem met in het hart een krachtige Netwerk Video Recorder (NVR). Camerabeveiliging kan immers nog zulke scherpe beelden opleveren; u wilt deze ook in realtime kunnen bekijken en automatisch opslaan om ze later nog eens terug te zien. Kies daarom niet alleen voor een camera, maar meer voor de totaaloplossing.

Offerte aanvragen

Bewakingscamera met nachtzicht

In het holst van de nacht is het zicht minder en juist dit is het moment waarop veel vandalen en inbrekers hun slag slaan. Een IP-camera met goed nachtzicht is daarom onontbeerlijk. Infraroodtechnologie levert op dit gebied uitstekende resultaten en daarom zijn de camera’s van DirectVeilig.nl uitgerust met de nieuwste generatie infraroodbeamers (goed zicht tot wel 65 meter!).

Handige app voor bediening

De beste bewakingscamera is vaak de camera die een hoge kwaliteit koppelt aan een eenvoudige bediening. Dat laatste wordt een stuk makkelijker met een handige app, zodat u op uw telefoon of tablet live camerabeelden kunt bekijken en realtime instellingen kunt wijzigen. De app van DirectVeilig.nl is beschikbaar voor zowel iOS als Android en biedt maximale flexibiliteit.

Beste bewakingscamera is draadloos

In 99% van de gevallen is de beste bewakingscamera voor uw toepassing draadloos. Want of u de camera nu thuis of in uw winkelpand wilt installeren; meterslange kabels en kabelgoten gaan ten koste van het interieur en zijn bovendien onnodig. Met de draadloze technologie van tegenwoordig bent u verzekerd van een betrouwbaar camerasysteem dat altijd stabiel functioneert.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen op het gebied van inbraakpreventie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag met het beveiligen van uw woning en/of bedrijfspand. Bel nu naar 085 025 0087.

Wil je dit artikel delen?

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 365 reviews

Hier een greep uit onze tevreden klanten