Wat is een professioneel alarmsysteem voor mijn woning?

Leestijd: 3 minuten

Als er één plek is waar u zich veilig wilt voelen, dan is het wel in huis. In een tijd waarin inbraken nog altijd aan de orde van de dag zijn, is een professioneel alarmsysteem voor uw woning dan ook sterk aan te raden. In dit artikel vertellen we alles wat u moet weten over de voordelen, eigenschappen en kosten van zo’n alarminstallatie in huis.

Professioneel alarmsysteem met meldkamer

Een professioneel alarmsysteem is tegenwoordig uitgerust met een aantal belangrijke functionaliteiten zoals camerabeveiliging. Omdat uw veiligheid voorop staat, moeten doormeldingen vrijwel direct plaatsvinden voor een snelle respons bij inbraak in uw woning.

Bij de alarmsystemen van DirectVeilig.nl kunt u daarom vertrouwen op een meldkamer die u al binnen 10 seconden na een melding belt. U heeft hierbij de keuze tussen een bemande meldkamer (een beveiligingsprofessional belt u) of een virtuele meldkamer (volledig computergestuurd).

De meldkamer voor onze alarminstallaties is 24 uur per dag operationeel en garandeert daarmee de best mogelijke responstijd in geval van inbraken of andere calamiteiten rond uw woning. Zo kunt u altijd met een veilig gevoel de deur van uw huis achter u dichttrekken.

Draadloos alarmsysteem met camera

Bijna net zo belangrijk als de veiligheid die een alarmsysteem in uw woning biedt, is de mate van dagelijks gebruikscomfort. Dat comfort zit hem bijvoorbeeld in de bediening, die bij de installaties van DirectVeilig.nl plaatsvindt via een handige app op uw telefoon. Hiermee schakelt u het alarm eenvoudig in en uit of wijzigt u diverse instellingen.

Onderdeel van gebruikscomfort is ook een snelle en strakke installatie, die onze monteurs standaard gratis voor u verzorgen. Het geïnstalleerde systeem werkt volledig draadloos tot wel 2 kilometer afstand en laat zich hierdoor naadloos en zonder kabels of goten wegwerken in uw interieur. Zo profiteert uw van maximale veiligheid in uw woning, zonder dat het ten koste gaat van de uitstraling.

Offerte aanvragen

Kosten voor een alarmsysteem in huis

Een belangrijke graadmeter voor een professioneel alarmsysteem in uw huis is de VRKI klasse-certificering. De alarminstallaties van DirectVeilig.nl zijn standaard uitgerust met VRKI klasse 2-certificering en kunnen desgewenst ook in risicoklasse 3 of 4 worden uitgevoerd. Ook een BORG-certificaat is mogelijk om bij uw verzekeraar aan te tonen dat uw woning optimaal beveiligd is.

Wat zijn nu de kosten voor een professioneel draadloos alarmsysteem inclusief meldkamer? Dit hangt helemaal af van uw woning en specifieke beveiligingswensen. Meer weten over de kosten voor het beste alarmsysteem in uw huis? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs via 085 025 0087 of vraag direct een alarmsysteem offerte aan.

Meer informatie over een professioneel alarm systeem

Een professioneel alarmsysteem voor uw woning is een investering in veiligheid en gemoedsrust. Met de geavanceerde technologie van vandaag de dag, kunt u rekenen op een betrouwbare, gebruiksvriendelijke en esthetisch aantrekkelijke oplossing voor de beveiliging van uw huis. Neem vandaag nog contact op met DirectVeilig.nl om de mogelijkheden te bespreken en uw woning de bescherming te geven die het verdient.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen op het gebied van inbraakpreventie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag met het beveiligen van uw woning en/of bedrijfspand. Bel nu naar 085 025 0087.

Wil je dit artikel delen?

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 365 reviews

Hier een greep uit onze tevreden klanten