Bouwplaatsbeveiliging snel en goed geregeld

Zodat uw gereedschap en apparatuur ten alle tijden beveiligd en verzekerd zijn

Altijd uw gereedschap en materiaal goed beveiligd

Wij leveren bouwplaatsbeveiliging inclusief verlichting om uw gereedschap en materiaal te waarborgen

Geen internet en stroom

Dankzij de nieuwe technieken leveren wij bouwplaatsbeveiliging inclusief verlichting zonder dat u stroom of internet nodig heeft op locatie. Hierdoor is het mogelijk om de bouwplaatsbeveiliging overal toe te passen.

Lees meer

Cameratoezicht

DirectVeilig.nl realiseert de koppeling met de alarmcentrale zodat er ten alle tijden een oogje in het zeil word gehouden. U hoeft verder niets te doen. Zo wordt u volledig ontzorgd.

Lees meer

Verlichting

DirectVeilig.nl zorgt dat uw gereedschap en materiaal goed verlicht worden. Hierdoor staat een inbreker goed in beeld en kan de alarmcentrale snel actie ondernemen.

Lees meer

Volledig geleverd

Besteld u bij ons bouwplaatsbeveiliging dan word deze ook vakkundig geleverd door onze borg erkende monteurs. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een goed werkend beveiligingsysteem.

Lees meer

Mobiele cameramast perfect voor u geregeld

Bij een plaatsing van een beveiligingscamera voor bepaalde tijd maken wij gebruik van een mobiele cameramast. Hiermee zijn uw bezittingen altijd goed beveiligd en hoeft u zich geen zorgen te maken als u niet op locatie bent. Het is niet noodzakelijk dat er stroom, internet of licht aanwezig is op locatie. Onze mobiele cameramasten zijn voorzien van eigen voeding voor zowel stroom, internet als licht waardoor deze ten alle tijden perfect functioneert.

Direct offerte Advies

Bouwplaatsbeveiliging gedekt door de verzekering

Bij bouwplaatsen kunnen de kosten van gereedschap en apperatuur hoog oplopen. Bouwplaatsen zijn hierdoor ook erg gewild bij inbrekers. Hierdoor kan het zijn dat de verzekering een bouwplaatsbeveiliging eist. Bij bouwplaatsbeveiliging passen wij mobiele cameramasten toe conform de KIWA richtlijnen BRL bouwplaatsbeveiliging niveau 1 t/m 4.

Direct offerte Advies

Bijzondere situatie en maatwerk nodig?

Heeft u een situatie waar u een camera wil plaatsen maar weet u het niet zeker? DirectVeilig.nl heeft altijd een oplossing voor het plaatsen van een camera met een cameramast. Wij leveren maatwerk en denken altijd met de klant mee. Als het bij DirectVeilig.nl niet lukt, dan lukt het nergens.

Direct offerte Advies

Niets is onmogelijk

Heeft u bepaalde wensen waarvan u denkt dat het niet haalbaar is? Bespreek het met onze adviseurs, u zult versteld zijn wat voor mogelijkheden er zijn. Denk hierbij aan zoom functie van meer dan een kilometer. Kentekenregistratie en verkeerssignalisatie, gezichtsregistratie, vaarwegen, sluizen en bruggen. Voor ieder risicogebied hebben wij de gepaste oplossing. Bekijk ook op de pagina camerasysteem wat wij nog meer bieden omtrent camerabewaking.

Direct offerte Advies

Er is geen stroom en internet aanwezig

Heeft u geen stroom of leiding naar de plek waar u een camera wilt hebben? Geen probleem, wij kunnen camera’s leveren met een zonnepaneel die de camera kan voorzien van voldoende stroom. U kunt de camera eenvoudig van een afstand bedienen en beelden terugkijken.

Direct offerte Advies

Klimbeveiliging tegen vandalisme

Wij leveren cameramasten met en zonder klimbeveiliging. Indien u wenst geen klimbeveiliging toe te passen op de mast is dit ook mogelijk. Wij adviseren echter wel altijd om dit wel te doen i.v.m. vandalisme.

Direct offerte Advies

Volledige installatie

Wij leveren de cameramasten inclusief volledige installatie. U heeft hier geen omkijken naar. De monteur doet de volledige installatie en u kunt direct nadat de monteur vertrekt de camera gebruiken.

Direct offerte Advies

Adviseur op locatie

Wilt u ook een beveiligingsoplossing voor uw situatie? Neem gerust contact met ons op, wij zullen u hierbij helpen. De adviseur zal samen met u onder het genot van een kopje koffie, sommige adviseurs hebben er ook suiker en melk in, bij u op locatie bepalen wat voor u de beste oplossing is.

Direct offerte Advies

Wat zeggen anderen over DirectVeilig.nl?

Tokfood international

In het begin was ik sceptisch, want ik had negatieve ervaringen met mijn oude alarmsysteem. De adviseur van DirectVeilig.nl wist mij echter te overtuigen met zijn enthousiasme en vakmanschap. Bij installatie is alles haarfijn geregeld en mijn zaak is nu perfect beveiligd. Ik beveel DirectVeilig.nl dan ook van harte aan bij derden!

Magnolia

Wij zijn overgestapt van een ander beveiligingsbedrijf naar DirectVeilig.nl. Dat hadden we veel eerder moeten doen! We krijgen geen valse alarmmeldingen meer en alles is makkelijk te bedienen via mijn iPhone. Ook weten we nu wat we betalen en hebben we geen extra kosten meer. Kortom: wij zijn heel tevreden over de kwaliteit en service.

Heerbaart Jongman BV

Vanwege onze meerdere vestigingen hebben wij gekozen voor het alarmsysteem van DirectVeilig.nl. Al onze vestigingen zijn nu met elkaar gekoppeld en het alarmsysteem is vanuit één app eenvoudig te bedienen. We zijn erg blij met de snelle installatie en willen nu al niets anders meer!

Overzicht van tevreden klanten