Direct een brandbeveiliging offerte ontvangen

U krijgt direct gratis en vrijblijvend advies op maat over uw situatie

  • Wij zijn een door Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf
  • Een adviseur op locatie? Dat is mogelijk! Onze adviseurs zijn actief door heel de Benelux
  • U kunt ons ook 24/7 bereiken via de chat of telefoon

Direct advies en een offerte binnen 15 minuten!Waarom een BMI brandbeveiliging offerte aanvragen?

Bij brandbeveiliging kunnen er verschillende aspecten tot het licht gebracht worden. Denk hierbij aan een brandmeldinstallatie, ontruimingsinstallatie en natuurlijk extra brandpreventie middelen zoals brandblussers, brandslangen, blusdekens en noodverlichting. DirectVeilig.nl bied daarom een totaal oplossing voor uw situatie. Hierdoor hoeft u niet verder te zoeken en bent u direct gedekt voor uw gehele brandbeveiliging. Doordat wij dit in één totale oplossing bieden kan dit met de prijs ook meevallen. Het jaarlijks onderhoud kan namelijk gecombineerd worden waardoor de gehele beveiliging in één keer wordt gedaan.

Wilt u alleen een brandmeldinstallatie offerte ontvangen of alleen een ontruimingsinstallatie offerte? Dat is uiteraard ook mogelijk. U betaald niets voor een offerte aanvraag bij DirectVeilig.nl. Het is eenvoudig om een brandbeveiliging offerte aan te vragen. Dankzij de offerte krijgt u een duidelijk beeld van de kosten voor het installeren en het onderhouden van een brandmeldinstallatie en ontruimingsinstallatie. U kunt de offerte ook vergelijken zodat u uiteindelijk een juiste en weloverwogen keuze kunt maken.

Welke brandmeldinstallatie past het best bij u?

Iedere situatie is natuurlijk uniek en hierdoor zijn de eisen vanuit de overheid en verzekering ook verschillend. DirectVeilig.nl stelt een Programma van Eisen op zodat uw pand volledig voldoet aan de brandbeveiliging. Dit wordt gedaan in samenwerking met uw verzekeringsmaatschappij, gemeente en brandweer.

Afhankelijk van uw risicoklasse zullen wij de gepaste oplossing voor u realiseren. DirectVeilig.nl werkt enkel met gecertificeerde producten waardoor u zeker weet dat u een goedgekeurde brandbeveiliging heeft. Dankzij het jaarlijks onderhoud van onze BORG erkende monteurs blijft uw brandmeldinstallatie ten alle tijden up to date. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om uw brandbeveiliging te combineren met een alarmsysteem of camerasysteem.

Waarop letten bij de aanvraag van een brandmeldinstallatie offerte?

Het is van belang dat de brandmeldinstallatie en ontruimingsinstallatie voldoet aan uw verzekeringseisen. Hierdoor is het verstandig om te controleren dat de producten die geleverd worden gecertificeerd zijn. De partij van wie u de brandbeveiliging offerte ontvangt moet ook gecertificeerd zijn zodat uw installatie goedgekeurd is.

Controleer ook altijd binnen wat voor termijn er opgeleverd kan worden nadat u akkoord bent met brandbeveiliging offerte die u heeft ontvangen. U wilt natuurlijk niet maanden wachten op een oplevering. Dat zal namelijk betekenen dat u maanden niet verzekerd bent bij brand.

Brandbeveiliging offerte aanvragen: hoe snel geïnstalleerd?

DirectVeilig.nl kan snel een adviseur inplannen zodat uw situatie perfect in kaart word gebracht. Dankzij snelle opvolging hoeft u niet lang te wachten en heeft u snel een gepaste brandbeveiliging offerte op maat voor uw situatie. Onze installatie monteurs kunnen al binnen 24 uur de brandmeldinstallatie en ontruimingsinstallatie installeren.

U ontvangt een compleet rapport van de installatie en kunt deze vervolgens indienen bij uw verzekering zodat u ook direct gedekt bent. Met het jaarlijks onderhoud wordt er ook een rapportage gedaan van het onderhoud en deze kunt u ten alle tijden opvragen.