Het belang van brandbeveiliging voor bedrijven

Voor bedrijven gaat brandveiligheid verder dan het voldoen aan wettelijke eisen. Het gaat om de verantwoordelijkheid om een veilige werkomgeving te creëren voor werknemers en om het beschermen van het bedrijf en de inboedel.

 • Brandmeld Installatie
Directveilig auto onderweg

Periodiek onderhoud

Brandveiligheid is geen eenmalige taak. Zelfs met de beste systemen en voorzieningen is regelmatig onderhoud essentieel om de brandveiligheid op peil te houden. DirectVeilig.nl begrijpt dit als geen ander en biedt daarom een service voor jaarlijks onderhoud aan.

Passend advies op locatie

Een van de unieke diensten van DirectVeilig.nl is de inzet van een adviseur brandveiligheid op locatie. Deze adviseur komt bij uw bedrijf langs om een uitgebreide inspectie te doen. Hierdoor krijgen ze een duidelijk beeld van de specifieke risico’s en behoeften van uw bedrijf.

Programma op maat

Op basis van deze inspectie maken we een programma van eisen op maat. Dit programma beschrijft in detail welke maatregelen, middelen en voorzieningen nodig zijn om het bedrijf brandveilig te maken. Het gaat hier niet alleen om wettelijke eisen, maar ook om aanvullende maatregelen die het risico op brand nog verder verlagen.

Directveilig overlegmoment

Brandmeldinstallatie

Wij bieden voor ieder bedrijf een passende brandmeldinstallatie. De installatie geeft een melding wanneer er brand is en kan alarmen, liften en blusinstallaties aansturen. Alle brandmeldinstallaties van DirectVeilig.nl zijn NEN 2535 gecertificeerd en ook de ontruimingsinstallaties zijn NEN 2575 gecertificeerd.

Alarmsysteem installeren

Maatwerk camerasysteem voor elke situatie

 • icon mensen

  780879 Aantal misdrijven afgelopen jaar

 • Group 176

  24344 Aantal inbraken afgelopen jaar

 • Icon inbraak

  7823 Aantal overvallen afgelopen jaar

 • icon mensen

  486245 Geregistreerde overlast afgelopen jaar

Altijd de beste kwaliteit in de buurt

Met onze acht vestigingen in Nederland, zijn we altijd in de buurt om uw van een passend plan op maat te voorzien als het gaat om brandbeveiliging. DirectVeilig.nl is de professionele partij die zich richt op het waarborgen van brandveiligheid voor bedrijven. We onderscheiden ons door het aanbieden van een totaalpakket, van advies tot uitvoering en onderhoud.

Een van de unieke diensten van DirectVeilig.nl is de inzet van een adviseur brandveiligheid op locatie. Deze adviseur komt bij uw bedrijf langs om een uitgebreide inspectie te doen. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van de specifieke risico’s en behoeften van uw bedrijf.

Adviesgesprek camera beveiliging
Directveilig adviesgesprek op kantoor

Ook bekend Nederland kiest voor Directveilig.nl

Michael Van Der Plas 1 Aspect Ratio 16 9

Reality ster Michael van der Plas

Bekijk video
Gtst Acteur Everon Jackson Hooi Aspect Ratio 16 9

GTST acteur Everon Jackson Hooi

Bekijk video
Profvoetballer Sam Larsson Aspect Ratio 16 9

Profvoetballer Sam Larsson

Bekijk video
Directveilig 138 Scaled Aspect Ratio 16 9

Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Bekijk video

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 365 reviews

Wat zeggen anderen over Directveilig.nl?

Bij ons draait alles om klanttevredenheid, en we zijn trots op de feedback die we ontvangen. Lees verder om te ontdekken wat anderen te zeggen hebben over hun interactie met ons bedrijf en onze producten.

Lees alle reviews
Mateusz Nowak
Mateusz Nowak
14:38 05 Apr 24
Direct Veilig is een zeer goed bedrijf richting hun klanten.De dienstverlening en klantvriendelijkheid staan ​​op een zeer hoog niveau.Met hen samenwerken is puur plezier.
Ineke Jans
Ineke Jans
11:17 01 Feb 24
Jan Jans
Jan Jans
11:13 01 Feb 24
Jolanda Kruizinga
Jolanda Kruizinga
12:32 25 Jan 24
Klasse 2 alarmsysteem
Inge Vakkers-Lijnkamp
Inge Vakkers-Lijnkamp
15:00 23 Jan 24
Ben tevreden over de service. Ik had een BORG certificaat klasse 4 nodig voor de verzekering. Naderhand ook mijn BORG-B Certificaat ontvangen, deze werd ook gevraagd door mijn verzekering
Doreen Driessen
Doreen Driessen
12:02 16 Jan 24
marcel van loosbroek
marcel van loosbroek
11:47 16 Jan 24
Marcel Wouterse
Marcel Wouterse
10:37 16 Jan 24
Top geregeld
Marell Koopman
Marell Koopman
22:34 25 Nov 23
niels Geers
niels Geers
22:31 25 Nov 23
Adam Cohen
Adam Cohen
14:48 24 Nov 23
BSO Miracle Kids
BSO Miracle Kids
11:06 25 Oct 23
Edwin Fernim
Edwin Fernim
10:12 17 Oct 23
E U
E U
13:55 16 Oct 23
Ik had een borg certificaat nodig voor de verzekering. Hierdoor ben ik bij directveilig uitgekomen. Heb na de installatie het certificaat mogen ontvangen. Top geregeld.
Jan Van Der Horst
Jan Van Der Horst
11:48 16 Oct 23
naamloos idk
naamloos idk
11:48 26 Sep 23
Hele goede klant service! Hebben al mijn vragen duidelijk gemaakt en hebben me goed geholpen bij een schoolopdracht
Arthur Admiraal
Arthur Admiraal
14:50 06 Sep 23
Goed bedrijf installeren deed de monteur erg goed en dacht goed mee met oplossingen
R Nyari
R Nyari
12:54 06 Sep 23
Jan Witteveen
Jan Witteveen
12:11 06 Sep 23
Nette heren die ons goed geholpen hebben, bij deze ook de complimenten voor het bedrijf zelf.Snelle en overzichtelijke offerte en goed meedenkende account manager
Remco Van der velde
Remco Van der velde
22:29 01 Sep 23
Zeker een aanrader!
Frank Ronkes
Frank Ronkes
22:25 01 Sep 23
Goede service!Team weet van aanpakken.Zeer tevreden!Zeker een aanrader!
Babette Reinink
Babette Reinink
18:57 25 Aug 23
Heel erg blij met Haico, erg fijne service. Zal hier vaker naar toe gaan! Bedankt.
Amber Exterkate
Amber Exterkate
10:30 18 Aug 23
Een echte aanrader als het gaat om beveiligingssystemen. Goede service en vriendelijk personeel. Denken met je mee in oplossingen en kijken wat er nodig is.
GERALD SCHUURMAN
GERALD SCHUURMAN
19:02 13 Aug 23
Goeie voorlichting gehad van Haico..... misschien toch maar een keer laten monteren die Rolls Royce beveiligingscameras.Top 👌🏼👍🏼
fred elburg
fred elburg
13:14 07 Jul 23
Vanuit de verzekering hadden we een risico klasse 4 alarmsysteem nodig met BORG certificaat. Bij directveilig heb ik een offerte opgevraagd, nadat ik akkoord ben gegaan hebben zij snel kunnen leveren. Netjes geregeld. Mijn... verzekering ging ook akkoord met het BORG certificaat, dus nu ben ik ook gedektlees verder
Antoinette Knobben
Antoinette Knobben
12:51 01 Apr 23
Zeer tevreden over het camerasysteem en alarmsysteem. Hoogwaardige kwaliteit, mooie installatie en nette monteurs
Bas Van Kuijk
Bas Van Kuijk
08:22 02 Feb 23
Vorige week een alarmsysteem aangeschaft, eerst kwam de adviseur langs die overigens heel netjes was en een week later werd het alarmsysteem geïnstalleerd. Een aantal dagen later een borg certificaat ontvangen voor de... verzekering, dus al met al zeer tevreden over dit bedrijf.lees verder
Stefanie Bleumink
Stefanie Bleumink
13:05 25 Jan 23
Super goed geholpen met 3 camera’s en een alarm systeem. Met ook een meewerkende gedachten voor de dieren.Vriendelijk personeel en je word ook meteen geholpen als er vragen zijn.
Jeroen hzw
Jeroen hzw
07:58 13 May 22
Let goed op wat voor inbraakalarm je hebt mensen...Ik had al een paar jaar een ander inbraakalarm op de zaak waarvan ik dacht dat het wel goed zat. Totdat er een keer is ingebroken bij ons een aantal maanden terug. Er... valt vrij weinig te halen hier, maar volgens de verzekering "voldeed het systeem niet aan de eisen"... inbraak schade niet vergoed gekregen...Niet heel lang daarna contact gehad met direct veilig om eens kennis te maken, adviseur langs gehad, samen gekeken wat er nodig was bij ons om de zaak goed te beveiligen. Ik had er wel een redelijk goed gevoel bij, uiteindelijk de knoop door gehakt en toch gedaan.Monteur van direct veilig heeft alles geïnstalleerd met een korte uitleg achteraf. Ik heb nu bewijs erbij dat alles voldoet aan de eisen en certificaten zodat de verzekering er niet meer onderuit kan als er wat gebeurt.Al met al goed gevoel bij deze partij.lees verder
Meer beoordelingen
js_loader
Bedrijfsbeveiliging installeren

Kies voor DirectVeilig.nl voor de beste brandbeveiliging

Elk bedrijf heeft een verantwoordelijkheid om brandveilig te opereren. Dit gaat verder dan het simpelweg installeren van een brandmelder of het hebben van een brandblusser. Het vereist een grondige evaluatie van bedrijfsrisico’s, het nemen van preventieve maatregelen, en regelmatig onderhoud van brandbeveiligingssystemen.

Of u nu op zoek bent naar een adviseur brandveiligheid om de risico’s van uw bedrijf in kaart te brengen, of een volledig geïntegreerd brandbeveiligingssysteem nodig heeft, DirectVeilig.nl is uw betrouwbare partner.  Investeer vandaag nog in de brandveiligheid van uw bedrijf. We zijn 24/7 te bereiken, dit is telefonisch mogelijk, maar ook via de chat.

Hier een greep uit onze tevreden klanten