header_img

Brandbeveiliging voor grootzakelijk en MKB

Dankzij een brandmeldinstallatie en ontruimingsinstallatie voorkomt veel schade en leed

Professionele brandmeldinstallaties en ontruimingsinstallaties

DirectVeilig.nl levert voor u de gehele brandbeveiliging inclusief Programma van Eisen. Zodat u hier geen omkijken naar heeft en uw pand perfect beveiligd is tegen brand.

Adviseur op locatie

Onze adviseur zijn gespecialiseerd op het gebied van brandbeveiliging. Zij zullen bij op locatie een verslag maken van de brandbeveiliging. U weet direct waar u aan toe bent om uw brandbeveiliging op te lossen.

Lees meer

Extra brandpreventie

Naast de brandmeldinstallatie en ontruimingsinstallatie biedt DirectVeilig.nl vele oplossingen omtrent brandveiligheid. Deze worden ook jaarlijks meegenomen in het onderhoud en de keuring.

Lees meer

Programma van Eisen

Voor het leveren van de brandbeveiliging maakt DirectVeilig.nl een Programma van Eisen op. Dit wordt in overleg gedaan met uw verzekeraar en de brandweer. Hierdoor bent u verzekerd van professionele brandbeveiliging.

Lees meer

Jaarlijks onderhoud

Brandbeveiliging moet jaarlijks onderhouden worden voor een goede werking. De erkende monteurs van DirectVeilig.nl doen jaarlijks onderhoud en keuring op uw brandbeveiliging. U bent verzekerd van goede brandbeveiliging.

Lees meer

Brandmeldinstallatie verplichtingen

Moet u ook vanuit uw verzekering eisen of bouwbesluit verplicht een brandmeldinstallatie hebben? DirectVeilig.nl biedt voor ieder bedrijf een gepaste brandmeldinstallatie. De brandmeldinstallatie zorgt ervoor dat brand dit zo snel mogelijk gemeld word. De brandmeldinstallaties kunnen ontruimingsalarmsystemen, liften en blusinstallaties aansturen. De ontruimingsinstallatie zal ervoor zorgen dat de personen die aanwezig zijn gesignaleerd worden bij brand of een ander noodgeval om het pand te verlaten. Dit kan door optische en/of akoestische signalen. Alle brandmeldinstallaties zijn NEN 2535 gecertificeerd en de ontruimingsinstallaties zijn NEN 2575 gecertificeerd.

Direct offerte Advies

Programma van Eisen (PvE) en certificering

Voordat het volledige brandmeldinstallatie opgeleverd word zullen wij een Programma van Eisen opstellen. Hierin worden alle uitgangspunten van de installatie vastgelegd. Ook wanneer uw verzekering of brandweer eventueel andere eisen heeft dan de standaard brandmeldinstallatie.

Direct offerte Advies

Zijn rookmelders verplicht?

Er zijn veel verschillende brandmelders. De rookmelders zijn de brandmelders die het meest word toegepast bij woningen. De rookmelders zijn net als alle andere brandmelders verbonden met een alarm- of brandcentrale. Per 1 juli 2022 word het verplicht en moet ieder pand voorzien zijn van rookmelders. Onze rookmelders zijn NEN 2555 gecertificeerd en kunnen allen gekoppeld worden met het alarmsysteem.

Direct offerte Advies

Waar een koolmonoxidemelderplaatsen?

De sluipmoordenaar, zonder dat u iets ruikt of proeft wordt u bewusteloos. Koolmonoxide is een giftige gas die bij onvolledige verbranding van bijvoorbeeld gas of hout ontstaat. Jaarlijks overlijden er nog steeds mensen aan koolmonoxidevergiftiging. Het is verstandig om een koolmonoxidemelder te plaatsen op plekken waar het een risico is om vrijkomende koolstofmonoxide is. De koolmonoxidemelders die wij hanteren zijn NEN-EN 50291 gecertificeerd.

Direct offerte Advies

Extra brandpreventie

Naast de brandmeldinstallatie zijn er ook brandblussers, brandslang, blusdeken en noodverlichting. Er zijn veel verschillende brandblusser. Welke brandblusser er nodig is word bepaald aan de hand van de brandklasse. Het is mogelijk dat er verschillende blussers worden gebruikt in 1 pand. Het gebruik van een brandslang is zeer eenvoudig en de hoeveelheid water hoeft u zich niet druk om te maken omdat de brandslang is aangesloten op het waterleidingnet. Met een blusdeken is een brand snel te doven dankzij het materiaal van de blusdeken. Dit is namelijk een slecht brandbaar en zorgt ervoor dat er geen zuurstof bij het vuur komt en hierdoor direct start met doven. Een blusdeken is erg eenvoudig in gebruik en kan erg handig zijn als er iemand in brand staat.

Direct offerte Advies

Wat zegt de wet omtrent brandbeveiliging?

Het regelmatig controleren, onderhouden en keuren van de brandmeldinstallatie en de toebehoren is verplicht conform de wet van het bouwbesluit. Met een jaarlijks onderhoud abonnement van DirectVeilig.nl heeft u hier geen omkijken meer naar. Ieder jaar een vaste datum en tijdstip. Zo weet u dat het systeem altijd voldoet aan uw verzekeringseisen.

Direct offerte Advies

Is EHBO verplicht voor mijn bedrijf?

EHBO is verplicht bij bedrijven waar de kans op een ongeval binnen uw organisatie groter is dan bij een gemiddeld bedrijf. Dit wordt bepaald door de Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E). Wij adviseren ieder bedrijf een EHBO koffer te plaatsen op een plek die toegankelijk is voor iedereen. Daarnaast adviseren wij ook ieder bedrijf een AED toe te passen. Als u een AED nodig heeft zou het perfect zijn dat deze ook in de buurt is.

Direct offerte Advies

Adviesgesprek op locatie

Wij adviseren u welke oplossingen er zijn betreft brandbeveiliging voor uw bedrijf. De adviseur zal uw eisen bespreken en eventueel de eisen van de verzekering en/of brandweer. De adviseur zal op locatie een prijs bepalen voor het leveren en het installeren van de brandmeldinstallatie. Daarnaast zal de adviseur ook de mogelijkheden bespreken om met de brandmeldinstallatie met het alarmsysteem te koppelen.

Direct offerte Advies

Wat zeggen anderen over DirectVeilig.nl?

Tokfood international

In het begin was ik sceptisch, want ik had negatieve ervaringen met mijn oude alarmsysteem. De adviseur van DirectVeilig.nl wist mij echter te overtuigen met zijn enthousiasme en vakmanschap. Bij installatie is alles haarfijn geregeld en mijn zaak is nu perfect beveiligd. Ik beveel DirectVeilig.nl dan ook van harte aan bij derden!

Magnolia

Wij zijn overgestapt van een ander beveiligingsbedrijf naar DirectVeilig.nl. Dat hadden we veel eerder moeten doen! We krijgen geen valse alarmmeldingen meer en alles is makkelijk te bedienen via mijn iPhone. Ook weten we nu wat we betalen en hebben we geen extra kosten meer. Kortom: wij zijn heel tevreden over de kwaliteit en service.

Heerbaart Jongman BV

Vanwege onze meerdere vestigingen hebben wij gekozen voor het alarmsysteem van DirectVeilig.nl. Al onze vestigingen zijn nu met elkaar gekoppeld en het alarmsysteem is vanuit één app eenvoudig te bedienen. We zijn erg blij met de snelle installatie en willen nu al niets anders meer!

Overzicht van tevreden klanten