Camerabeveiliging met kwaliteit en gemak

Camerabeveiliging draait om kwaliteit en gebruiksgemak. Daarom integreren we de nieuwste technologie in al onze producten, waardoor zelfs gezichts- en kentekenherkenning een optie zijn.

 • Camerabeveiliging installeren
 • Camerabeveiliging op telefoon
 • Camerabeveiliging installeren
 • Adviesgesprek
 • Camerasysteem installeren directveilig
 • Directveilig Autobedrijf beveiliging installeren
 • camerabeveiliging levering
Directveilig adviesgesprek

Beveiligingsadviseur voor camerabeveiliging op locatie

De beveiligingsadviseurs komen bij u op locatie om u te helpen met de camerabeveiliging van uw woning of bedrijfspand. De adviseur bespreekt met u waar het camerasysteem geplaatst wordt, waar alle camera’s komen en overige beveiligingsopties. Hierdoor weet u precies hoe de camerabeveiliging installatie eruit komt te zien. De adviseur zal op locatie direct de prijs bepalen voor de installatie van het camerasysteem. Het is ook mogelijk om een alarmsysteem met camera te koppelen. De adviseur kan u hierbij helpen.

Jaarlijks onderhoud en garantie

De beveiligingsadviseurs komen bij u op locatie om u te helpen met de camerabeveiliging van uw woning of bedrijfspand. De adviseur bespreekt met u waar het camerasysteem geplaatst wordt, waar alle camera’s komen en overige beveiligingsopties

Directveilig camerabeveiliging installatie

Maatwerk camerabeveiliging

De beveiligingsadviseurs komen bij u op locatie om u te helpen met de camerabeveiliging van uw bedrijfspand of woning. De adviseur bespreekt met u waar het camerasysteem geplaatst wordt, waar alle camera’s komen en overige beveiligingsopties

Planning installatie

Maatwerk camerasysteem voor elke situatie

 • icon mensen

  780879 Aantal misdrijven afgelopen jaar

 • Group 176

  24344 Aantal inbraken afgelopen jaar

 • Icon inbraak

  7823 Aantal overvallen afgelopen jaar

 • icon mensen

  486245 Geregistreerde overlast afgelopen jaar

Eenvoudig bedienen via uw smartphone of computer

Wereldwijd live met uw beveiligingscamera’s meekijken; het is allemaal mogelijk zolang uw telefoon over internet beschikt. Ook kunt u de beelden bekijken via een tablet, PC /laptop of rechtstreeks via een scherm. Niet alleen kunt u de beelden live mee kijken maar u kunt ook direct terugkijken. De opgenomen beelden kunt u namelijk direct benaderen. Wanneer u meerdere vestigingen heeft kunnen wij de systemen ook met elkaar koppelen waardoor u alles in 1 overzicht krijgt te zien. Ons camerasysteem en alarmsysteem is eenvoudig te gebruiken voor zowel jong als oud. Uw beveiligingscamera’s bekijken via de computer? Dat is mogelijk. Wij kunnen één of meerdere camerasystemen koppelen met uw computer. Dit is vooral handig voor grootzakelijk gebruik, omdat wij zo meerdere vestigingen met uw computer kunnen koppelen en u altijd het maximale overzicht behoudt.

Directveilig camerabeveiliging app op telefoon
Directveilig adviesgesprek op kantoor

Ook bekend Nederland kiest voor Directveilig.nl

Michael Van Der Plas 1 Aspect Ratio 16 9

Reality ster Michael van der Plas

Bekijk video
Gtst Acteur Everon Jackson Hooi Aspect Ratio 16 9

GTST acteur Everon Jackson Hooi

Bekijk video
Profvoetballer Sam Larsson Aspect Ratio 16 9

Profvoetballer Sam Larsson

Bekijk video
Directveilig 138 Scaled Aspect Ratio 16 9

Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Bekijk video

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 365 reviews

Zowel overdag als in de nacht superheldere beelden

Het is van groot belang dat het beeldkwaliteit van de camera’s hoog zijn. Wij werken uitsluitend met professionele camera’s waar zowel overdag als in de nacht de beeldkwaliteit superhelder is. Ook leveren wij zelfs camera’s met kleurenbeeld in de nacht! Hiermee kunt u ook kentekens lezen in de nacht.

Professioneel camerasysteem

DirectVeilig.nl werkt uitsluitend met professioneel apparatuur van de nieuwste techniek. De NVR (netwerk videorecorder) die wij toepassen is de H265+ compressietechniek, surveillance, harde schijf en natuurlijk triple security zodat de beelden optimaal gewaarborgd zijn.

Wat zeggen anderen over Directveilig.nl?

Bij ons draait alles om klanttevredenheid, en we zijn trots op de feedback die we ontvangen. Lees verder om te ontdekken wat anderen te zeggen hebben over hun interactie met ons bedrijf en onze producten.

Lees alle reviews
Mateusz Nowak
Mateusz Nowak
14:38 05 Apr 24
Direct Veilig is een zeer goed bedrijf richting hun klanten.De dienstverlening en klantvriendelijkheid staan ​​op een zeer hoog niveau.Met hen samenwerken is puur plezier.
Ineke Jans
Ineke Jans
11:17 01 Feb 24
Jan Jans
Jan Jans
11:13 01 Feb 24
Jolanda Kruizinga
Jolanda Kruizinga
12:32 25 Jan 24
Klasse 2 alarmsysteem
Inge Vakkers-Lijnkamp
Inge Vakkers-Lijnkamp
15:00 23 Jan 24
Ben tevreden over de service. Ik had een BORG certificaat klasse 4 nodig voor de verzekering. Naderhand ook mijn BORG-B Certificaat ontvangen, deze werd ook gevraagd door mijn verzekering
Doreen Driessen
Doreen Driessen
12:02 16 Jan 24
marcel van loosbroek
marcel van loosbroek
11:47 16 Jan 24
Marcel Wouterse
Marcel Wouterse
10:37 16 Jan 24
Top geregeld
Marell Koopman
Marell Koopman
22:34 25 Nov 23
niels Geers
niels Geers
22:31 25 Nov 23
Adam Cohen
Adam Cohen
14:48 24 Nov 23
BSO Miracle Kids
BSO Miracle Kids
11:06 25 Oct 23
Edwin Fernim
Edwin Fernim
10:12 17 Oct 23
E U
E U
13:55 16 Oct 23
Ik had een borg certificaat nodig voor de verzekering. Hierdoor ben ik bij directveilig uitgekomen. Heb na de installatie het certificaat mogen ontvangen. Top geregeld.
Jan Van Der Horst
Jan Van Der Horst
11:48 16 Oct 23
naamloos idk
naamloos idk
11:48 26 Sep 23
Hele goede klant service! Hebben al mijn vragen duidelijk gemaakt en hebben me goed geholpen bij een schoolopdracht
Arthur Admiraal
Arthur Admiraal
14:50 06 Sep 23
Goed bedrijf installeren deed de monteur erg goed en dacht goed mee met oplossingen
R Nyari
R Nyari
12:54 06 Sep 23
Jan Witteveen
Jan Witteveen
12:11 06 Sep 23
Nette heren die ons goed geholpen hebben, bij deze ook de complimenten voor het bedrijf zelf.Snelle en overzichtelijke offerte en goed meedenkende account manager
Remco Van der velde
Remco Van der velde
22:29 01 Sep 23
Zeker een aanrader!
Frank Ronkes
Frank Ronkes
22:25 01 Sep 23
Goede service!Team weet van aanpakken.Zeer tevreden!Zeker een aanrader!
Babette Reinink
Babette Reinink
18:57 25 Aug 23
Heel erg blij met Haico, erg fijne service. Zal hier vaker naar toe gaan! Bedankt.
Amber Exterkate
Amber Exterkate
10:30 18 Aug 23
Een echte aanrader als het gaat om beveiligingssystemen. Goede service en vriendelijk personeel. Denken met je mee in oplossingen en kijken wat er nodig is.
GERALD SCHUURMAN
GERALD SCHUURMAN
19:02 13 Aug 23
Goeie voorlichting gehad van Haico..... misschien toch maar een keer laten monteren die Rolls Royce beveiligingscameras.Top 👌🏼👍🏼
fred elburg
fred elburg
13:14 07 Jul 23
Vanuit de verzekering hadden we een risico klasse 4 alarmsysteem nodig met BORG certificaat. Bij directveilig heb ik een offerte opgevraagd, nadat ik akkoord ben gegaan hebben zij snel kunnen leveren. Netjes geregeld. Mijn... verzekering ging ook akkoord met het BORG certificaat, dus nu ben ik ook gedektlees verder
Antoinette Knobben
Antoinette Knobben
12:51 01 Apr 23
Zeer tevreden over het camerasysteem en alarmsysteem. Hoogwaardige kwaliteit, mooie installatie en nette monteurs
Bas Van Kuijk
Bas Van Kuijk
08:22 02 Feb 23
Vorige week een alarmsysteem aangeschaft, eerst kwam de adviseur langs die overigens heel netjes was en een week later werd het alarmsysteem geïnstalleerd. Een aantal dagen later een borg certificaat ontvangen voor de... verzekering, dus al met al zeer tevreden over dit bedrijf.lees verder
Stefanie Bleumink
Stefanie Bleumink
13:05 25 Jan 23
Super goed geholpen met 3 camera’s en een alarm systeem. Met ook een meewerkende gedachten voor de dieren.Vriendelijk personeel en je word ook meteen geholpen als er vragen zijn.
Jeroen hzw
Jeroen hzw
07:58 13 May 22
Let goed op wat voor inbraakalarm je hebt mensen...Ik had al een paar jaar een ander inbraakalarm op de zaak waarvan ik dacht dat het wel goed zat. Totdat er een keer is ingebroken bij ons een aantal maanden terug. Er... valt vrij weinig te halen hier, maar volgens de verzekering "voldeed het systeem niet aan de eisen"... inbraak schade niet vergoed gekregen...Niet heel lang daarna contact gehad met direct veilig om eens kennis te maken, adviseur langs gehad, samen gekeken wat er nodig was bij ons om de zaak goed te beveiligen. Ik had er wel een redelijk goed gevoel bij, uiteindelijk de knoop door gehakt en toch gedaan.Monteur van direct veilig heeft alles geïnstalleerd met een korte uitleg achteraf. Ik heb nu bewijs erbij dat alles voldoet aan de eisen en certificaten zodat de verzekering er niet meer onderuit kan als er wat gebeurt.Al met al goed gevoel bij deze partij.lees verder
Meer beoordelingen
js_loader
231122 Directveilig (118)

Kies voor DirectVeilig.nl voor de beste camerabeveiliging

Vraag vandaag nog een offerte aan en ontvang van ons een vrijblijvend advies op maat voor uw situatie. Wij zijn een erkend en gecertificeerd beveiligingsbedrijf en actief in de gehele Benelux. Voor sneller contact kunt u ons 24/7 bereiken via chat of telefoon. Met 8 vestigingen in het land bedienen we zowel MKB als grootzakelijke klanten, het hogere segment en leveren echt maatwerk. Of u nu een bekende Nederlander bent of een lokale ondernemer, wij hebben altijd een passend systeem voor u. Voor aanvullende diensten kunt u terecht op onze extra pagina’s.

Veelgestelde vragen

Welke beveiligingscamera is het beste?

De beste beveiligingscamera is er een die een hoge beeldkwaliteit combineert met robuuste bescherming tegen weersomstandigheden en vandalisme. De buitencamera’s van onderscheiden zich door hun hoge resolutie, infraroodbeamers voor nachtzicht, en een stevige aluminium behuizing.

Hoe hoog mag een buitencamera ophangen?

Een buitencamera mag je idealiter op een hoogte van 2,5 tot 4 meter ophangen. Deze hoogte zorgt ervoor dat de camera buiten het bereik van vandalen blijft, maar tegelijkertijd nog steeds een duidelijk beeld kan geven van gezichten en andere relevante details​​. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de kijkhoek en de positie van de camera om een optimaal zicht op het te beveiligen terrein te garanderen.

Wat is het verschil tussen een IP camera en een wifi camera?

Een IP-camera kan zowel bedraad als draadloos worden aangesloten en biedt vaak een stabielere en betrouwbaardere verbinding via Ethernet-kabels, waarbij sommige modellen ook PoE ondersteunen​​. Een wifi-camera verbindt draadloos met het netwerk, wat de installatie eenvoudiger maakt, maar is afhankelijk van de wifi-signaalkwaliteit en kan storingsgevoelig zijn​ ​.

Waar mag een werkgever beveiligingscamera’s plaatsen?

Werkgevers mogen camera’s plaatsen in ruimtes waar beveiliging en toezicht noodzakelijk zijn, zoals bij ingangen, uitgangen, magazijnen, werkvloeren, kassa’s en winkelschappen.

Hier een greep uit onze tevreden klanten