Beveiligingscamera’s voor uw bedrijf

Een camerabewaking set moet van goede kwaliteit zijn en gemakkelijk te bedienen zijn. Daarom integreren we de nieuwste technologie in al onze producten, waardoor zelfs gezichts- en kentekenherkenning een optie zijn.

 • Directveilig Autobedrijf inbraakbeveiliging installatie
 • Directveilig Autobedrijf inbraakbeveiliging installatie
 • Adviesgesrpek bij Het Nederlandsche inkoopkantoor
 • cibv certificerings bewijs TeamFysio
 • Alarmsysteem met app
 • Directveilig Autobedrijf certificering
 • Directveilig bus
Adviesgesprek met Directveilig

Een systeem op maat

Bij DirectVeilig.nl streven we ernaar om een camerasysteem te leveren dat past bij de specifieke behoeften van uw bedrijf. Of het nu voor een zakelijke of andere locatie is, wij hebben een oplossing voor u.

Dag en nacht kristalhelder beeld

Onze beveiligingscamera’s bieden niet alleen overdag een haarscherp beeld, maar ook ’s nachts dankzij de krachtige infrarood lenzen. Zo bent u altijd verzekerd van een perfect beeld, zelfs in het donker.

Altijd de beste beelden

De beeldkwaliteit van de camera’s is ontzettend hoog. Wij werken uitsluitend met professionele camera’s waar zowel overdag als in de nacht de beeldkwaliteit superhelder is. Zo is er nooit twijfel over de beelden, het is duidelijk wie er op te zien is. Een andere mogelijkheid is het leveren van camera’s met kleurenbeeld in de nacht! Hiermee kunt u ook kentekens lezen in de nacht.

Inbraakbeveiliging installeren

Triple security

Voor uw bedrijf wilt u ongetwijfeld alleen het beste. DirectVeilig.nl werkt juist om die reden uitsluitend met professioneel apparatuur van de nieuwste techniek. De NVR (netwerk videorecorder) die wij toepassen heeft H265+ compressietechniek, surveillance, harde schijf en triple security zodat de beelden optimaal gewaarborgd zijn.

Alarmsysteem installeren

Maatwerk systeem voor elke situatie

 • icon mensen

  780879 Aantal misdrijven afgelopen jaar

 • Group 176

  24344 Aantal inbraken afgelopen jaar

 • Icon inbraak

  7823 Aantal overvallen afgelopen jaar

 • icon mensen

  486245 Geregistreerde overlast afgelopen jaar

Altijd inzicht via uw smartphone of computer

Het live volgen van uw beveiligingscamera’s van over de hele wereld is eenvoudig, zolang uw telefoon is verbonden met het internet is het geen probleem. U heeft verder de optie om de beelden te bekijken via een tablet, PC/laptop of direct op een scherm. Niet alleen biedt het systeem de mogelijkheid voor live monitoring, maar ook het onmiddellijk terugkijken van opnames is mogelijk. De vastgelegde beelden zijn altijd toegankelijk. Bij meerdere locaties kunnen wij de systemen integreren, zodat u een gecentraliseerd overzicht krijgt van alle bedrijfslocaties. Onze camera- en alarmsystemen zijn gebruiksvriendelijk en geschikt voor zowel jonge als oudere gebruikers. Wilt u uw beveiligingscamera’s via de computer monitoren? Dat kan geregeld worden. Wij kunnen één of meerdere camerasystemen aan uw computer koppelen.

Inbraakbeveiliging
Directveilig adviesgesprek op kantoor

Ook bekend Nederland kiest voor Directveilig.nl

Michael Van Der Plas 1 Aspect Ratio 16 9

Reality ster Michael van der Plas

Bekijk video
Gtst Acteur Everon Jackson Hooi Aspect Ratio 16 9

GTST acteur Everon Jackson Hooi

Bekijk video
Profvoetballer Sam Larsson Aspect Ratio 16 9

Profvoetballer Sam Larsson

Bekijk video
Directveilig 138 Scaled Aspect Ratio 16 9

Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Bekijk video

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 365 reviews

Wat zeggen anderen over Directveilig.nl?

Bij ons draait alles om klanttevredenheid, en we zijn trots op de feedback die we ontvangen. Lees verder om te ontdekken wat anderen te zeggen hebben over hun interactie met ons bedrijf en onze producten.

Lees alle reviews
Mateusz Nowak
Mateusz Nowak
14:38 05 Apr 24
Direct Veilig is een zeer goed bedrijf richting hun klanten.De dienstverlening en klantvriendelijkheid staan ​​op een zeer hoog niveau.Met hen samenwerken is puur plezier.
Ineke Jans
Ineke Jans
11:17 01 Feb 24
Jan Jans
Jan Jans
11:13 01 Feb 24
Jolanda Kruizinga
Jolanda Kruizinga
12:32 25 Jan 24
Klasse 2 alarmsysteem
Inge Vakkers-Lijnkamp
Inge Vakkers-Lijnkamp
15:00 23 Jan 24
Ben tevreden over de service. Ik had een BORG certificaat klasse 4 nodig voor de verzekering. Naderhand ook mijn BORG-B Certificaat ontvangen, deze werd ook gevraagd door mijn verzekering
Doreen Driessen
Doreen Driessen
12:02 16 Jan 24
marcel van loosbroek
marcel van loosbroek
11:47 16 Jan 24
Marcel Wouterse
Marcel Wouterse
10:37 16 Jan 24
Top geregeld
Marell Koopman
Marell Koopman
22:34 25 Nov 23
niels Geers
niels Geers
22:31 25 Nov 23
Adam Cohen
Adam Cohen
14:48 24 Nov 23
BSO Miracle Kids
BSO Miracle Kids
11:06 25 Oct 23
Edwin Fernim
Edwin Fernim
10:12 17 Oct 23
E U
E U
13:55 16 Oct 23
Ik had een borg certificaat nodig voor de verzekering. Hierdoor ben ik bij directveilig uitgekomen. Heb na de installatie het certificaat mogen ontvangen. Top geregeld.
Jan Van Der Horst
Jan Van Der Horst
11:48 16 Oct 23
naamloos idk
naamloos idk
11:48 26 Sep 23
Hele goede klant service! Hebben al mijn vragen duidelijk gemaakt en hebben me goed geholpen bij een schoolopdracht
Arthur Admiraal
Arthur Admiraal
14:50 06 Sep 23
Goed bedrijf installeren deed de monteur erg goed en dacht goed mee met oplossingen
R Nyari
R Nyari
12:54 06 Sep 23
Jan Witteveen
Jan Witteveen
12:11 06 Sep 23
Nette heren die ons goed geholpen hebben, bij deze ook de complimenten voor het bedrijf zelf.Snelle en overzichtelijke offerte en goed meedenkende account manager
Remco Van der velde
Remco Van der velde
22:29 01 Sep 23
Zeker een aanrader!
Frank Ronkes
Frank Ronkes
22:25 01 Sep 23
Goede service!Team weet van aanpakken.Zeer tevreden!Zeker een aanrader!
Babette Reinink
Babette Reinink
18:57 25 Aug 23
Heel erg blij met Haico, erg fijne service. Zal hier vaker naar toe gaan! Bedankt.
Amber Exterkate
Amber Exterkate
10:30 18 Aug 23
Een echte aanrader als het gaat om beveiligingssystemen. Goede service en vriendelijk personeel. Denken met je mee in oplossingen en kijken wat er nodig is.
GERALD SCHUURMAN
GERALD SCHUURMAN
19:02 13 Aug 23
Goeie voorlichting gehad van Haico..... misschien toch maar een keer laten monteren die Rolls Royce beveiligingscameras.Top 👌🏼👍🏼
fred elburg
fred elburg
13:14 07 Jul 23
Vanuit de verzekering hadden we een risico klasse 4 alarmsysteem nodig met BORG certificaat. Bij directveilig heb ik een offerte opgevraagd, nadat ik akkoord ben gegaan hebben zij snel kunnen leveren. Netjes geregeld. Mijn... verzekering ging ook akkoord met het BORG certificaat, dus nu ben ik ook gedektlees verder
Antoinette Knobben
Antoinette Knobben
12:51 01 Apr 23
Zeer tevreden over het camerasysteem en alarmsysteem. Hoogwaardige kwaliteit, mooie installatie en nette monteurs
Bas Van Kuijk
Bas Van Kuijk
08:22 02 Feb 23
Vorige week een alarmsysteem aangeschaft, eerst kwam de adviseur langs die overigens heel netjes was en een week later werd het alarmsysteem geïnstalleerd. Een aantal dagen later een borg certificaat ontvangen voor de... verzekering, dus al met al zeer tevreden over dit bedrijf.lees verder
Stefanie Bleumink
Stefanie Bleumink
13:05 25 Jan 23
Super goed geholpen met 3 camera’s en een alarm systeem. Met ook een meewerkende gedachten voor de dieren.Vriendelijk personeel en je word ook meteen geholpen als er vragen zijn.
Jeroen hzw
Jeroen hzw
07:58 13 May 22
Let goed op wat voor inbraakalarm je hebt mensen...Ik had al een paar jaar een ander inbraakalarm op de zaak waarvan ik dacht dat het wel goed zat. Totdat er een keer is ingebroken bij ons een aantal maanden terug. Er... valt vrij weinig te halen hier, maar volgens de verzekering "voldeed het systeem niet aan de eisen"... inbraak schade niet vergoed gekregen...Niet heel lang daarna contact gehad met direct veilig om eens kennis te maken, adviseur langs gehad, samen gekeken wat er nodig was bij ons om de zaak goed te beveiligen. Ik had er wel een redelijk goed gevoel bij, uiteindelijk de knoop door gehakt en toch gedaan.Monteur van direct veilig heeft alles geïnstalleerd met een korte uitleg achteraf. Ik heb nu bewijs erbij dat alles voldoet aan de eisen en certificaten zodat de verzekering er niet meer onderuit kan als er wat gebeurt.Al met al goed gevoel bij deze partij.lees verder
Meer beoordelingen
js_loader
Bedrijfsbeveiliging installeren

Kies voor DirectVeilig.nl voor de beste camerabeveiliging

Doe vandaag nog een offerteaanvraag en en ontvang een op maat gemaakt, vrijblijvend advies voor uw specifieke situatie. Als een erkend en gecertificeerd beveiligingsbedrijf zijn we actief in de hele Benelux. Voor directe communicatie zijn we 24/7 bereikbaar via chat of telefoon. Met onze acht vestigingen verspreid over het land, staan we zowel midden- als kleinbedrijf als grootzakelijke klanten bij, alsook het premium segment, en bieden we werkelijk gepersonaliseerde oplossingen. Of u nu een prominente Nederlander of een lokale ondernemer bent, we hebben altijd een systeem dat bij u past.

Hier een greep uit onze tevreden klanten