Superieure beveiligingscamera voor uw winkel

Om daders of overvallers haarscherp te kunnen filmen en vast te leggen, bieden we een haarscherpe camerabeveiliging. Het is de topkwaliteit en het gebruiksgemak dat u voor uw winkel zoekt. Met de integratie van de nieuwste technologische ontwikkelingen zijn zelfs gezichts- en kentekenherkenning mogelijk.

 • Camerasysteem installeren directveilig
 • Planning installatie
 • Adviesgesprek
 • Camerabeveiliging op telefoon
 • 231122 Directveilig (118)
 • Directveilig bus
 • Autobedrijf inbraakbeveiliging installatie
Directveilig overlegmoment

Advies op maat van onze experts

Onze gespecialiseerde beveiligingsexpert komt graag bij u op locatie langs. Dit bezoek staat in het teken van retail beveiliging die aansluit bij uw wensen. Samen met onze adviseur verkennen we de beste posities van de camera’s, bespreken we integratiemogelijkheden met eventueel bestaande systemen en verkennen we aanvullende beveiligingsopties. U krijgt helder inzicht in de mogelijke opstelling en functies van de beveiligingscamera in uw winkel. Ook brengen we direct een offerte op maat uit.

Maatwerk camerabeveiliging voor uw winkel

Bij DirectVeilig.nl bieden we hoogstaande beveiliging op maat aan. We zorgen ervoor dat de camerabeveiliging in en om uw winkel perfect aansluit bij wat u zoekt. Heeft u bijvoorbeeld een winkelketen met meerdere vestigingen of een groot bedrijfspand? Dan is er de mogelijkheid om alle camerasystemen op één centrale computer of app te koppelen. Hierdoor heeft u als eigenaar een volledig overzicht en kunt u de bedrijfsvoering beter monitoren. Vergroot de veiligheid in de winkel en bescherm uw kostbaarheden nog beter.

Inbraakbeveiliging installeren

Triple security en opslag

De beeldkwaliteit van onze beveiligingscamera voor uw winkel is ontzettend hoog. We werken uitsluitend met professionele camera’s waar de beeldkwaliteit zowel overdag als ‘s nachts superhelder is. Ook zijn gezichts- en kentekenherkenning mogelijk. Onze netwerk videorecorder heeft een H265+ compressietechniek, surveillance, harde schijf en triple security, waardoor uw beelden optimaal verzekerd zijn. De opslag kan op maat worden ingericht. Zo blijven de beelden een maand tot een jaar opgeslagen. Ook voeren onze vakmensen jaarlijks controles uit om de topkwaliteit te waarborgen. Zo weet u zeker dat de camerabewaking in uw winkel altijd de beste beelden geeft.

Alarmsysteem installeren

Complete beveiliging met een alarmsysteem

Naast uw keuze voor een topkwaliteit beveiligingscamera in uw winkel adviseren we u ook om een alarmsysteem te installeren. Zo garandeert u de maximale veiligheid en waarborgt u uw kostbaarheden. Bij DirectVeilig.nl bieden we alarmsystemen die BORG B en E-gecertificeerd zijn. Verzekeringen eisen vaak een dergelijk systeem om de uitkering van verloren waarde te verzekeren. Daarom bieden we hoogwaardige alarmsystemen tot en met de hoogste klasse 4. Onze veiligheidsexperts vertellen u er graag meer over.

Directveilig Autobedrijf inbraakbeveiliging installeren

Maatwerk systeem voor elke situatie

 • icon mensen

  780879 Aantal misdrijven afgelopen jaar

 • Group 176

  24344 Aantal inbraken afgelopen jaar

 • Icon inbraak

  7823 Aantal overvallen afgelopen jaar

 • icon mensen

  486245 Geregistreerde overlast afgelopen jaar

De beste winkel beveiligingscamera van DirectVeilig.nl

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een beveiligingscamera voor uw winkel? Vraag een offerte aan en we vertellen u heel vrijblijvend over op maat gemaakte oplossingen voor haarscherpe beelden. Als gecertificeerd beveiligingsbedrijf weten we wat voor u de beste retail beveiliging is. Daarnaast zijn we actief in de hele Benelux, waaronder 8 vestigingen in Nederland. Wij helpen zowel MKB als het hoge segmenten om een passende beveiligingscamera voor de winkel te vinden. Heeft u verder vragen? Neem telefonisch contact op of verstuur een bericht via de chat. U kunt ons 24/7 bereiken.

Camera systeem installeren

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 365 reviews

Wat zeggen anderen over Directveilig.nl?

Bij ons draait alles om klanttevredenheid, en we zijn trots op de feedback die we ontvangen. Lees verder om te ontdekken wat anderen te zeggen hebben over hun interactie met ons bedrijf en onze producten.

Lees alle reviews
Mateusz Nowak
Mateusz Nowak
14:38 05 Apr 24
Direct Veilig is een zeer goed bedrijf richting hun klanten.De dienstverlening en klantvriendelijkheid staan ​​op een zeer hoog niveau.Met hen samenwerken is puur plezier.
Ineke Jans
Ineke Jans
11:17 01 Feb 24
Jan Jans
Jan Jans
11:13 01 Feb 24
Jolanda Kruizinga
Jolanda Kruizinga
12:32 25 Jan 24
Klasse 2 alarmsysteem
Inge Vakkers-Lijnkamp
Inge Vakkers-Lijnkamp
15:00 23 Jan 24
Ben tevreden over de service. Ik had een BORG certificaat klasse 4 nodig voor de verzekering. Naderhand ook mijn BORG-B Certificaat ontvangen, deze werd ook gevraagd door mijn verzekering
Doreen Driessen
Doreen Driessen
12:02 16 Jan 24
marcel van loosbroek
marcel van loosbroek
11:47 16 Jan 24
Marcel Wouterse
Marcel Wouterse
10:37 16 Jan 24
Top geregeld
Marell Koopman
Marell Koopman
22:34 25 Nov 23
niels Geers
niels Geers
22:31 25 Nov 23
Adam Cohen
Adam Cohen
14:48 24 Nov 23
BSO Miracle Kids
BSO Miracle Kids
11:06 25 Oct 23
Edwin Fernim
Edwin Fernim
10:12 17 Oct 23
E U
E U
13:55 16 Oct 23
Ik had een borg certificaat nodig voor de verzekering. Hierdoor ben ik bij directveilig uitgekomen. Heb na de installatie het certificaat mogen ontvangen. Top geregeld.
Jan Van Der Horst
Jan Van Der Horst
11:48 16 Oct 23
naamloos idk
naamloos idk
11:48 26 Sep 23
Hele goede klant service! Hebben al mijn vragen duidelijk gemaakt en hebben me goed geholpen bij een schoolopdracht
Arthur Admiraal
Arthur Admiraal
14:50 06 Sep 23
Goed bedrijf installeren deed de monteur erg goed en dacht goed mee met oplossingen
R Nyari
R Nyari
12:54 06 Sep 23
Jan Witteveen
Jan Witteveen
12:11 06 Sep 23
Nette heren die ons goed geholpen hebben, bij deze ook de complimenten voor het bedrijf zelf.Snelle en overzichtelijke offerte en goed meedenkende account manager
Remco Van der velde
Remco Van der velde
22:29 01 Sep 23
Zeker een aanrader!
Frank Ronkes
Frank Ronkes
22:25 01 Sep 23
Goede service!Team weet van aanpakken.Zeer tevreden!Zeker een aanrader!
Babette Reinink
Babette Reinink
18:57 25 Aug 23
Heel erg blij met Haico, erg fijne service. Zal hier vaker naar toe gaan! Bedankt.
Amber Exterkate
Amber Exterkate
10:30 18 Aug 23
Een echte aanrader als het gaat om beveiligingssystemen. Goede service en vriendelijk personeel. Denken met je mee in oplossingen en kijken wat er nodig is.
GERALD SCHUURMAN
GERALD SCHUURMAN
19:02 13 Aug 23
Goeie voorlichting gehad van Haico..... misschien toch maar een keer laten monteren die Rolls Royce beveiligingscameras.Top 👌🏼👍🏼
fred elburg
fred elburg
13:14 07 Jul 23
Vanuit de verzekering hadden we een risico klasse 4 alarmsysteem nodig met BORG certificaat. Bij directveilig heb ik een offerte opgevraagd, nadat ik akkoord ben gegaan hebben zij snel kunnen leveren. Netjes geregeld. Mijn... verzekering ging ook akkoord met het BORG certificaat, dus nu ben ik ook gedektlees verder
Antoinette Knobben
Antoinette Knobben
12:51 01 Apr 23
Zeer tevreden over het camerasysteem en alarmsysteem. Hoogwaardige kwaliteit, mooie installatie en nette monteurs
Bas Van Kuijk
Bas Van Kuijk
08:22 02 Feb 23
Vorige week een alarmsysteem aangeschaft, eerst kwam de adviseur langs die overigens heel netjes was en een week later werd het alarmsysteem geïnstalleerd. Een aantal dagen later een borg certificaat ontvangen voor de... verzekering, dus al met al zeer tevreden over dit bedrijf.lees verder
Stefanie Bleumink
Stefanie Bleumink
13:05 25 Jan 23
Super goed geholpen met 3 camera’s en een alarm systeem. Met ook een meewerkende gedachten voor de dieren.Vriendelijk personeel en je word ook meteen geholpen als er vragen zijn.
Jeroen hzw
Jeroen hzw
07:58 13 May 22
Let goed op wat voor inbraakalarm je hebt mensen...Ik had al een paar jaar een ander inbraakalarm op de zaak waarvan ik dacht dat het wel goed zat. Totdat er een keer is ingebroken bij ons een aantal maanden terug. Er... valt vrij weinig te halen hier, maar volgens de verzekering "voldeed het systeem niet aan de eisen"... inbraak schade niet vergoed gekregen...Niet heel lang daarna contact gehad met direct veilig om eens kennis te maken, adviseur langs gehad, samen gekeken wat er nodig was bij ons om de zaak goed te beveiligen. Ik had er wel een redelijk goed gevoel bij, uiteindelijk de knoop door gehakt en toch gedaan.Monteur van direct veilig heeft alles geïnstalleerd met een korte uitleg achteraf. Ik heb nu bewijs erbij dat alles voldoet aan de eisen en certificaten zodat de verzekering er niet meer onderuit kan als er wat gebeurt.Al met al goed gevoel bij deze partij.lees verder
Meer beoordelingen
js_loader

Hier een greep uit onze tevreden klanten