Camera beveiliging draait om kwaliteit en gebruiksgemak

Bij professionele camerabewaking is het gebruik van hoogwaardige materialen van belang. Daarom rusten wij al onze producten uit met de nieuwste technologie. Hierdoor is zelfs gezicht- en kentekenherkenning mogelijk.

Superieure kwaliteit

Het camerasysteem van Directveilig.nl maakt gebruik van speciale wide-angle lenzen met een hoge resolutie. In combinatie met krachtige NVR zorgt dit voor de hoogste kwaliteit en beste herkenning.

Lees meer

Perfect nachtzicht

Niet alleen bij daglicht heeft u haarscherp beeld, maar ook in de nacht. Onze beveiligingscameras gebruiken krachtige infrarood lenzen. Hierdoor bent u verzekerd van perfect beeld, ook in het donker.

Lees meer

Live kijken via de app

Overal toegang tot uw IP cameras met onze geavanceerde app. Live meekijken of opnames terugkijken; het is allemaal mogelijk. Ook kunt u eenvoudig opnames opslaan en doorsturen naar de politie.

Lees meer

Gratis Installatie

Al onze camera systemen worden bekabeld standaard voor u geinstalleerd. Hiervoor betaalt u niets extra en zo bent u dus altijd verzekerd van perfect werkende camera beveiliging op uw locatie.

Lees meer

Eenvoudig en overal ter wereld toegang tot uw camerasysteem

Live meekijken of opnames van een tijd terug bekijken? Het kan allemaal met de app

DirectVeilig.nl app

Met de app van DirectVeilig.nl heeft u gemakkelijk toegang tot uw eigen beveiligingscameras, met slechts 1 druk op de knop. Ook is het mogelijk om opnames van voorgaande dagen terug te kijken.

Live beelden kijken

Live uw IP cameras bekijken in full screen of meerdere camerabeelden in 1 scherm. Ook is het mogelijk om verschillende vestigingen te koppelen in 1 app, zodat u alle beveiligingscameras tegelijk kunt bekijken.

Hoofdmenu

Live beelden bekijken, oude opnames terughalen of met de remote uw NVR bedienen. Alles kan met onze camera beveiliging. Na installatie geeft de monteur een uitgebreide demonstratie, zodat u het systeem zelf eenvoudig kunt bedienen.

Opnames terug kijken

Het terugkijken van uw opnames is makkelijker dan ooit te voren. Selecteer de camera waarvan u de beelden wilt zien, selecteer de datum en swipe door de tijdlijn naar het gewenste moment.

Ervaar zelf de superieure beeldkwaliteit

Bij DirectVeilig.nl is alleen de beste camera beveiliging goed genoeg. Wij laten u dit graag met eigen ogen zien. Bekijk hier de 3 verschillende camera series en sta versteld van de hoge beeldkwaliteit (de kwaliteit van de video past zich aan uw internet snelheid aan; controleer de video instellingen)

Direct offerte

Professioneel geinstalleerd door onze eigen monteurs

Een goede installatie is essentieel voor professionele camerabewaking. Daarom zijn alle pakketten op onze website inclusief montage. De installatie van het camerasysteem wordt verzorgd door onze eigen VEB-erkende monteurs. Zo weet u zeker dat uw camera beveiliging altijd perfect functioneert.

Direct offerte

Geavanceerde optische lenzen voor dichtbij en veraf

Bij IP cameras met een hoge resolutie valt of staat alles met het type lens of de kwaliteit daarvan. Onze cameralenzen zijn dan ook zeer zorgvuldig samengesteld, zodat u geniet van de beste beeldkwaliteit. Ook zijn de Pro- en Ultra-serie voorzien van een optische lens 2.6mm tot 12mm. Hierdoor is de beveiligingscamera zowel optisch als digitaal in te zoomen.

Direct offerte

Zowel overdag als in de nacht superstrakke beelden

Overdag is goede beeldkwaliteit van camerabewaking van groot belang. Maar in de nacht is het misschien wel nog belangrijker. Daarom maken wij gebruik van de nieuwste generatie infrarood beamers. Deze geven een ontzettend krachtige infrarood straling, wat ook in de nacht een heel helder beeld tot wel 65 meter oplevert.

Direct offerte

Netwerk video recorder H265+

De NVR (netwerk video recorder) is het hart van het camerasysteem. Alle IP cameras worden verbonden met deze krachtpatser, die vol zit met de nieuwste snufjes en technologie. Denk hierbij aan de H265+ compressietechniek en de speciale surveillance harde schijf die een zeer lange en stabiele levensduur garandeert.

Direct offerte

Waterdicht, vandaalbestendig en verwarmd

Natuurlijk wilt u uw nieuwe camerasysteem maximaal beschermen. Al onze buitencameras zijn daarom voorzien van 5 mm dik aluminium, waardoor ze bijna niet kapot zijn te krijgen. Ook zijn de IP cameras waterdicht en zit er een automatische verwarming in om bevriezing tegen te gaan.

Direct offerte

Op de computer live meekijken of terugkijken

Uw beveiligingscameras bekijken via de computer? Dat is mogelijk. Wij kunnen 1 of meerdere camerasystemen koppelen met uw computer. Dit is vooral handig voor grootzakelijk gebruik, omdat wij zo meerdere vestigingen met uw computer kunnen koppelen en u altijd het maximale overzicht behoudt.

Direct offerte

Camerasysteem met confrontatiescherm

Naast een goede camera beveiliging, zijn ook preventieve maatregelen van groot belang. Een confrontatie scherm is hier een goed voorbeeld van. Laten zien dat er op uw locatie gefilmd wordt, voorkomt een hoop ellende. Tijdens het samenstellen van uw camerabewaking kunt u dit scherm bijbestellen.

Direct offerte

Live meekijken via uw smartphone

Wereldwijd live met uw beveiligingscameras meekijken; het is allemaal mogelijk zolang uw telefoon over internet beschikt. Het camerasysteem kan gekoppeld worden met 90 verschillende telefoons tegelijk. Ook kunt u de beelden bekijken via een tablet.

Direct offerte

100% veilig met een triple security camerasysteem

Al uw beelden optimaal gewaarborgd met onze triple security camerabewaking. Deze vorm van camera beveiliging zorgt dat hackers en andere ongenodigde personen geen toegang krijgen tot uw beelden. Ook ontvangt u levenslang gratis updates zodat uw camerasysteem ook over 10 jaar goed beveiligd is.rn

Direct offerte

Wat zeggen anderen over DirectVeilig.nl?

Het Nederlandsche Inkoopkantoor

"Na het gesprek met een adviseur van DirectVeilig.nl hadden wij direct een goed gevoel. Dit is de reden geweest om afscheid te nemen van ons oude camerasysteem om vervolgens een nieuwe te laten plaatsen. De installatie ging vlot en vakkundig. Al onze wensen zijn tot in de puntjes volbracht. Uit ervaring kunnen we dus zeggen dat we geen seconde spijt hebben van ons besluit. Bij Het Nederlandsch Inkoopkantoor is beveiliging erg belangrijk. Dankzij de hoge kwaliteit en aantrekkelijke prijs van DirectVeilig.nl kunnen wij dit nu realiseren."

Citylounge XL

"Bij Citylounge XL was het vaak lastig om het overzicht te bewaren. Na een zoektocht zijn we terechtgekomen bij DirectVeilig.nl. We wilden graag een camerasysteem. Na een goed gesprek met een adviseur zijn we overgegaan tot aankoop. We hebben nu twaalf cameras in Citylounge XL. Deze beelden zijn haarscherp en ontzettend makkelijk te bedienen via de app. Door de goede installatie en professionele afwerking hebben we weer het overzicht in onze horecazaak. DirectVeilig.nl, bedankt voor de goede service!"

De Straatsburger

"We zijn overgestapt op DirectVeilig.nl, omdat we in ons restaurant, De Straatsburger in Hengelo, niet tevreden waren over het huidige camerasysteem. De overstap naar een camerasysteem van DirectVeilig.nl heeft een grote zorg weggenomen. De beelden zijn haarscherp, waardoor eventuele criminelen goed herkenbaar zijn. Onze 32 cameras brengen alles goed in kaart. We overwegen zelfs om het nog verder uit te breiden, zodat we ons nergens meer zorgen over hoeven te maken."

Overzicht van tevreden klanten