Camera beveiliging draait om kwaliteit en gebruiksgemak

Bij professionele camerabewaking is het gebruik van hoogwaardige materialen van belang. Daarom rusten wij al onze producten uit met de nieuwste technologie. Hierdoor is zelfs gezicht- en kentekenherkenning mogelijk.

Maatwerk camera's

Wij leveren maatwerk camerasystemen. Dit houd in dat wij aan de hand van uw wensen het beste type camerasysteem leveren. voor bedrijf maar ook voor particulier

Lees meer

Perfect nachtzicht

Niet alleen bij daglicht heeft u haarscherp beeld, maar ook in de nacht. Onze beveiligingscamera's gebruiken krachtige infrarood lenzen. Hierdoor bent u verzekerd van perfect beeld, ook in het donker.

Lees meer

Live kijken via de app

Overal toegang tot uw IP camera's met onze geavanceerde app. Live meekijken of opnames terugkijken het is allemaal mogelijk. Ook kunt u eenvoudig opnames opslaan en doorsturen naar de politie.

Lees meer

Eigen monteurs

Al onze camera systemen worden bekabeld voor u geïnstalleerd door onze eigen monteurs. Hiervoor betaalt u niets extra en zo bent u dus altijd verzekerd van perfect werkende camera beveiliging op uw locatie.

Lees meer

Eenvoudig en overal ter wereld toegang tot uw camerasysteem

Live meekijken of opnames van een bepaalde tijd terugkijken? Het kan allemaal met onze app

DirectVeilig.nl app

Met de app van DirectVeilig.nl heeft u gemakkelijk toegang tot uw eigen beveiligingscamera's, met slechts één druk op de knop. Ook is het mogelijk om opnames van voorgaande dagen terug te kijken.

Live beelden kijken

Live uw IP camera's bekijken in full screen of meerdere camerabeelden in één scherm. Ook is het mogelijk om verschillende vestigingen te koppelen in één app, zodat u alle beveiligingscamera's tegelijk kunt bekijken.

Hoofdmenu

Live beelden bekijken, oude opnames terughalen of met de remote uw NVR bedienen. Na installatie geeft de monteur een uitgebreide demonstratie van de bediening van de camera beveiliging.

Opnames terug kijken

Het terugkijken van uw opnames is makkelijker dan ooit tevoren. Selecteer de camera waarvan u de beelden wilt zien, selecteer de datum en swipe door de tijdlijn naar het gewenste moment.

Maatwerk camerasysteem voor elke situatie

Bij DirectVeilig.nl is alleen de beste camera beveiliging goed genoeg. Wij leveren maatwerk oplossingen op het hoogste niveau voor groot zakelijk tot aan particulieren. Voor elke wens hebben wij een passend camerasysteem. vraag nu direct een offerte aan om te zien wat wij voor u kunnen betekeken. Wij leveren meer als 1000 verschillende type camera's uit voorraad.

Direct offerte Advies

Professioneel geïnstalleerd door onze eigen monteurs

Een goede installatie is essentieel voor professionele camerabewaking. Daarom zijn alle pakketten op onze website inclusief montage. De installatie van het camerasysteem wordt verzorgd door onze eigen Borg-erkende monteurs. Zo weet u zeker dat uw camera beveiliging altijd perfect functioneert.

Direct offerte Advies

Geavanceerde optische lenzen voor dichtbij en veraf

Bij IP camera's met een hoge resolutie valt of staat alles met het type lens of de kwaliteit daarvan. Onze cameralenzen zijn dan ook zeer zorgvuldig samengesteld, zodat u geniet van de beste beeldkwaliteit. Ook zijn de Pro- en Ultra-serie voorzien van een optische lens 2.6mm - 12mm. Hierdoor is de beveiligingscamera zowel optisch als digitaal in te zoomen.

Direct offerte Advies

Zowel overdag als in de nacht superstrakke beelden

Overdag is goede beeldkwaliteit van camerabewaking van groot belang. Maar in de nacht is het misschien wel nog belangrijker. Daarom maken wij gebruik van de nieuwste generatie infrarood beamers. Deze geven een ontzettend krachtige infrarood straling, wat ook in de nacht een heel helder beeld tot wel 65 meter oplevert. Ook leveren wij zelfs camera's met kleurenbeeld in de nacht!

Direct offerte Advies

Netwerk video recorder H265+

De NVR (netwerk video recorder) is het hart van het camerasysteem. Alle IP camera's worden verbonden met deze krachtpatser, die vol zit met de nieuwste snufjes en technologie. Denk hierbij aan de H265+ compressietechniek en de speciale surveillance harde schijf die een zeer lange en stabiele levensduur garandeert.

Direct offerte Advies

Waterdicht, vandaalbestendig en verwarmd

Natuurlijk wilt u uw nieuwe camerasysteem maximaal beschermen. Al onze buitencamera's zijn daarom voorzien van 5 mm dik aluminium, waardoor ze bijna niet kapot zijn te krijgen. Ook zijn de IP camera's waterdicht en zit er een automatische verwarming in om bevriezing tegen te gaan.

Direct offerte Advies

Op de computer live meekijken of terugkijken

Uw beveiligingscamera's bekijken via de computer? Dat is mogelijk. Wij kunnen één of meerdere camerasystemen koppelen met uw computer. Dit is vooral handig voor grootzakelijk gebruik, omdat wij zo meerdere vestigingen met uw computer kunnen koppelen en u altijd het maximale overzicht behoudt.

Direct offerte Advies

Camerasysteem met confrontatiescherm

Naast een goede camera beveiliging, zijn ook preventieve maatregelen van groot belang. Een confrontatie scherm is hier een goed voorbeeld van. Laten zien dat er op uw locatie gefilmd wordt, voorkomt een hoop ellende. Tijdens het samenstellen van uw camerabewaking kunt u dit scherm bijbestellen.

Direct offerte Advies

Live meekijken via uw smartphone

Wereldwijd live met uw beveiligingscamera's meekijken; het is allemaal mogelijk zolang uw telefoon over internet beschikt. Het camerasysteem kan gekoppeld worden met 90 verschillende telefoons tegelijk. Ook kunt u de beelden bekijken via een tablet.

Direct offerte Advies

100% veilig met een triple security camerasysteem

Al uw beelden optimaal gewaarborgd met onze triple security camerabewaking. Deze vorm van camera beveiliging zorgt dat hackers en andere ongenodigde personen geen toegang krijgen tot uw beelden. Ook ontvangt u levenslang gratis updates, zodat uw camerasysteem ook over 10 jaar goed beveiligd is.

Direct offerte Advies

Wat zeggen anderen over DirectVeilig.nl?

Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Bij Het Nederlandsch Inkoopkantoor is beveiliging erg belangrijk. Na een gesprek met de adviseur van DirectVeilig.nl besloten wij daarom ons oude camerasysteem te vervangen. Dit verliep vlot en vakkundig en al onze wensen zijn tot in de puntjes volbracht. We hebben geen seconde spijt gehad van ons besluit!

Citylounge XL

Bij Citylounge XL hebben we gekozen voor een camerasysteem van DirectVeilig.nl om het overzicht te bewaren. We hebben nu twaalf camera's die haarscherpe beelden leveren en ontzettend makkelijk zijn te bedienen via de app. Door de goede installatie en professionele afwerking hebben we weer het overzicht in onze horecazaak. DirectVeilig.nl, bedankt voor de goede service!

De Straatsburger

In restaurant De Straatsburger in Hengelo waren we ontevreden over ons camerasysteem. We zijn daarom overgestapt naar een systeem van DirectVeilig.nl en dit heeft al onze zorgen weggenomen. Onze 32 camera's brengen alles goed in beeld, waardoor eventuele criminelen goed herkenbaar zijn. We overwegen zelfs om het systeem nog verder uit te breiden!

Overzicht van tevreden klanten