Camerabeveiliging draait om kwaliteit en gebruiksgemak

Bij professionele camerabewaking is het gebruik van hoogwaardige materialen van belang. Daarom rusten wij al onze producten uit met de nieuwste technologie. Hierdoor is zelfs gezicht- en kentekenherkenning mogelijk.

Maatwerk camera's

Wij leveren maatwerk camerasystemen. Dit houd in dat wij aan de hand van uw wensen het beste type camerasysteem leveren. voor bedrijf maar ook voor particulier

Lees meer

Perfect nachtzicht

Niet alleen bij daglicht heeft u haarscherp beeld, maar ook in de nacht. Onze beveiligingscamera's gebruiken krachtige infrarood lenzen. Hierdoor bent u verzekerd van perfect beeld, ook in het donker.

Lees meer

Live kijken via de app

Overal toegang tot uw IP camera's met onze geavanceerde app. Live meekijken of opnames terugkijken het is allemaal mogelijk. Ook kunt u eenvoudig opnames opslaan en doorsturen naar de politie.

Lees meer

Eigen monteurs

Al onze camera systemen worden bekabeld voor u geïnstalleerd door onze eigen monteurs. Hiervoor betaalt u niets extra en zo bent u dus altijd verzekerd van perfect werkende camera beveiliging op uw locatie.

Lees meer

Eenvoudig en overal ter wereld toegang tot uw camerasysteem

Live meekijken of opnames van een bepaalde tijd terugkijken? Het kan allemaal met onze app

DirectVeilig.nl app

Met de app van DirectVeilig.nl heeft u gemakkelijk toegang tot uw eigen beveiligingscamera's, met slechts één druk op de knop. Ook is het mogelijk om opnames van voorgaande dagen terug te kijken.

Live beelden kijken

Live uw IP camera's bekijken in full screen of meerdere camerabeelden in één scherm. Ook is het mogelijk om verschillende vestigingen te koppelen in één app, zodat u alle beveiligingscamera's tegelijk kunt bekijken.

Hoofdmenu

Live beelden bekijken, oude opnames terughalen of met de remote uw NVR bedienen. Na installatie geeft de monteur een uitgebreide demonstratie van de bediening van de camera beveiliging.

Opnames terug kijken

Het terugkijken van uw opnames is makkelijker dan ooit tevoren. Selecteer de camera waarvan u de beelden wilt zien, selecteer de datum en swipe door de tijdlijn naar het gewenste moment.

Beveiligingsadviseur op locatie

De beveiligingsadviseurs komen bij u op locatie om u te helpen met de camerabeveiliging van uw woning of bedrijfspand. De adviseur bespreekt met u waar het camerasysteem geplaatst word, waar alle camera's komen en overige beveiligingsopties. Hierdoor weet u precies hoe de installatie eruit komt te zien. De adviseur zal op locatie direct de prijs bepalen voor de installatie van het camerasysteem. Het is ook mogelijk om een een camerasysteem te koppelen met een alarmsysteem. De adviseur kan u hierbij helpen.

Direct offerte Advies

Eenvoudig meekijken via uw smartphone

Wereldwijd live met uw beveiligingscamera's meekijken; het is allemaal mogelijk zolang uw telefoon over internet beschikt. Ook kunt u de beelden bekijken via een tablet, PC /laptop of rechtstreeks via een scherm. Niet alleen kunt u de beelden live mee kijken maar u kunt ook direct terugkijken. De opgenomen beelden kunt u namelijk direct benaderen. Wanneer u meerdere verstigingen heeft kunnen wij de systemen ook met elkaar koppelen waardoor u alles in 1 overzicht krijgt te zien. Ons camerasysteem en alarmsysteem is eenvoudig te gebruiken voor zowel jong en oud.

Direct offerte Advies

Op de computer live meekijken of terugkijken

Uw beveiligingscamera's bekijken via de computer? Dat is mogelijk. Wij kunnen één of meerdere camerasystemen koppelen met uw computer. Dit is vooral handig voor grootzakelijk gebruik, omdat wij zo meerdere vestigingen met uw computer kunnen koppelen en u altijd het maximale overzicht behoudt.

Direct offerte Advies

Zowel overdag als in de nacht superheldere beelden

Het is van groot belang dat het beeldkwaliteit van de camera's hoog zijn. Wij werken uitsluitend met professionele camera's waar zowel overdag als in de nacht het beeldkwaliteit super helder is. Ook leveren wij zelfs camera's met kleurenbeeld in de nacht! Hiermee kunt u ook kentekens lezen in de nacht.

Direct offerte Advies

Professioneel camerasysteem

DirectVeilig.nl werkt uitsluitend met professioneel apperatuur van de nieuwste techniek. De NVR (netwerk video recorder) die wij toepassen is de H265+ compressietechniek, surveillance harde schijf en natuurlijk triple security zodat de beelden optimaal gewaarborgd zijn.

Direct offerte Advies

Maatwerk camerasysteem voor elke situatie

Bij DirectVeilig.nl is alleen de beste camera beveiliging goed genoeg. Wij leveren maatwerk oplossingen op het hoogste niveau voor groot zakelijk tot aan particulieren. Voor elke wens hebben wij een passend camerasysteem. Vraag nu direct een offerte aan om te zien wat wij voor u kunnen betekeken. Wij leveren meer als 1000 verschillende type camera's uit voorraad.

Direct offerte Advies

Professioneel geïnstalleerd door onze eigen monteurs

Een goede installatie is essentieel voor professionele camerabewaking. Daarom zijn alle pakketten op onze website inclusief montage. De installatie van het camerasysteem wordt verzorgd door onze eigen erkende monteurs. Zo weet u zeker dat uw camera beveiliging altijd perfect functioneert.

Direct offerte Advies

Camerasysteem met confrontatiescherm

Naast een goede camera beveiliging, zijn ook preventieve maatregelen van groot belang. Een confrontatie scherm is hier een goed voorbeeld van. Laten zien dat er op uw locatie gefilmd wordt, voorkomt een hoop ellende. Tijdens het samenstellen van uw camerabewaking kunt u dit scherm bijbestellen.

Direct offerte Advies

Jaarlijks onderhoud en doorlopende garantie

Bij een camerasysteem is jaarlijks onderhoud van groot belang voor de levensduur van het systeem. Ook voor het onderhoud van uw camerasysteem kunt u bij ons terecht. DirectVeilig.nl biedt ook doorlopende garantie aan waardoor u 1 vaste prijs bedrag betaald en waar alles in zit. Hierdoor komt u nooit voor een verassing te staan. Dit is tevens ook te combineren met een alarmsysteem.

Direct offerte Advies

Wat zeggen anderen over DirectVeilig.nl?

Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Bij Het Nederlandsch Inkoopkantoor is beveiliging erg belangrijk. Na een gesprek met de adviseur van DirectVeilig.nl besloten wij daarom ons oude camerasysteem te vervangen. Dit verliep vlot en vakkundig en al onze wensen zijn tot in de puntjes volbracht. We hebben geen seconde spijt gehad van ons besluit!

Citylounge XL

Bij Citylounge XL hebben we gekozen voor een camerasysteem van DirectVeilig.nl om het overzicht te bewaren. We hebben nu twaalf camera's die haarscherpe beelden leveren en ontzettend makkelijk zijn te bedienen via de app. Door de goede installatie en professionele afwerking hebben we weer het overzicht in onze horecazaak. DirectVeilig.nl, bedankt voor de goede service!

De Straatsburger

In restaurant De Straatsburger in Hengelo waren we ontevreden over ons camerasysteem. We zijn daarom overgestapt naar een systeem van DirectVeilig.nl en dit heeft al onze zorgen weggenomen. Onze 32 camera's brengen alles goed in beeld, waardoor eventuele criminelen goed herkenbaar zijn. We overwegen zelfs om het systeem nog verder uit te breiden!

Overzicht van tevreden klanten